Wwin aplikacija – Sve što trebate znati o mobilni bonusi i plaćanja

Wwin je poznati operater na području BiH koji pruža usluge mobilnog klađenja. Njegova službena stranica je u potpunosti prilagođena pametnim telefonima za pristupanje putem pretraživača.

Prikazi vise

Osim toga, dostupna je i Wwin aplikacija za još bolje iskustvo klađenja putem mobilnih uređaja. Ova recenzija će se baviti svim gore navedenim činjenicama. Kako biste saznali što više korisnih informacija, nastavite s čitanjem.

Prikazi manje
Wwin kladionica početnoj stranici
Nepotvrđeno
WWin
1
  • Bonusi i nagradne igre
  • Različiti sistemi mobilnog depozita
  • Android app dostupna za preuzimanje
Licenca
  • Metode plaćanja:
*Uvjeti korištenja primjenjuju se 18+
Bonus: 1
Isplata: 1
Uplata: 1
Softver: 1
Korisnička podrška: 1
Web stranica: 1

Po čemu se razlikuje mobilna verzija Wwin stranice?

Vjerovatno se pitate da li je kvalitet Wwin sajta isti kada se kladite preko PC-a i mobilnih uređaja? Odgovor je - da. Mobilna i desktop verzija stranice rade podjednako dobro bez obzira da li koristite računar ili pametni telefon. Međutim, postoje odgovarajuće razlike u dizajnu ove dvije verzije web stranice.

Prije svega, desktop verzija u koloni na vrhu ekrana prikazuje dostupne usluge koje pruža stranica. S druge strane, mobilna verzija prikazuje ponudu platforme u obliku tabele na sredini ekrana. Za više informacija o ponudama za klađenje, korisnik mora kliknuti na kvadrat na lijevoj strani. Osim toga, desktop verzija zadržava polje za registraciju i prijavu u gornjem desnom uglu stranice.

Da bi igrač kreirao nalog u mobilnoj verziji, mora kliknuti na ikonu s desne strane gdje će se pojaviti padajući meni u kojem će se nalaziti polje za registraciju. Na desktop stranici jezik se može promijeniti na vrhu stranice, dok se u mobilnoj verziji to radi na dnu stranice. Ono što je identično je da su promocije i bonusi pozicionirani na vrhu ekrana u obje vrste verzija.


Wwin Android aplikacija za sve korisnike ovog tipa pametnih telefona

Osim što ćete uživati u mobilnom klađenju putem službene web stranice operatera, ako ste korisnik Android uređaja imat ćete priliku preuzeti mobilnu aplikaciju. Wwin Android aplikacija dostupna je na službenoj web stranici operatera. Ako ja budete tražili na Google Play Store-u, nećete ja pronaći. Budući da se softver može instalirati samo sa Wwin stranice, slijedite upute u nastavku da biste je preuzeli.

U Play prodavnici Android telefona ukucajte Wwin aplikacija download i ona će vam se prikazati. Kada pristupite Wwin aplikaciji, morate dozvoliti telefonu da preuzme softver iz nepoznatih izvora u podešavanjima. U suprotnom, nećete moći uspješno završiti ovaj proces. Kliknite na polje "Preuzmi za Android" i preuzmite aplikaciju, a zatim je instalirajte. Zatim, potrebno je da se ulogujete.

Nakon toga i uplate odgovarajućeg iznosa depozita, možete pristupiti klađenju na mobilnom uređaju iz svoje Android aplikacije. Imat ćete na raspolaganju ukupno 12 različitih sportova i mnoštvo tržišta klađenja. Neka od osnovnih tržišta u fudbalskim utakmicama su 1x2, Oba tima daju gol, Broj golova, Pobjednik bez neriješenog rezultata, Gostujući daje gol, Domaćin prazne mreže i još mnogo toga.

wwin
Wwin Android app

Aplikacija za iOS operativne sisteme

Iako je zvanična stranica ovog operatera u potpunosti prilagođena svim mobilnim uređajima, korisnici iOS-a imaju priliku da se oprobaju i u mobilnom klađenju putem Wwin aplikacije. Korisnici koji se žele kladiti putem iPhone ili iPad uređaja, prvo trebaju preuzeti Wwin softver. Wwin aplikacija za iPhone dostupna je svim korisnicima iOS operativnih sistema na App Store-u i na službenoj stranici operatera.

Sve što treba da urade je da otvore svoj App Store na telefonu i ukucaju ime ovog operatera. Wwin iOS aplikacija će se pojaviti u trenu oka i biće dostupna za besplatnu instalaciju. Nakon instalacije, kao i kod Android aplikacije, igrač se mora ulogovati kao bi pristupio mobilnom klađenju.

wwin
Wwin iOS app

Wwin bonusi i nagrade za mobilno klađenje

Ponuda primamljivih sportskih bonusa postala je standard među kladionicama današnjice. Wwin kladionica svojim novim korisnicima nudi bonus dobrodošlice kojim mogu poboljšati šanse za pobjedu na samom početku. Iznos bonusa dobrodošlice je 40KM + 200% od prve uplate. 40 KM svaki novi igrač dobija besplatno, odnosno bez ikakvih uslova klađenja. S druge strane postotak novca od prvog depozita uključuje odgovarajuće uslove klađenja. Da bi korisnik mogao povući sredstva sa svog Wwin naloga, mora igrati najmanje 5 parova na listiću gdje kod svakog para minimalna kvota mora iznositi 1.5.

Osim ovoga Wwin mobilna aplikacija korisnicima povremeno nudi i nagradne igre. Da bi osvojio nagradnu igru, igrač mora pogoditi rezultat meča za događaj koji je odredila kladionica. Ukoliko predviđanje bude uspješno, igrač dobija bonus od 10 x 15€. Također, igrači imaju priliku da osvoje Bonus Day nagrade koje se nude s vremena na vrijeme. Bonus Day iznosi 50% do maksimalnih 100 KM (50€). Da bi aktivirao bonus, igrač mora uplatiti depozit na određen dan kada kladionica dodjeljuje ovu promociju.


Wwin aplikacija – Koje opcije imam za depozit?

Wwin mobilna aplikacija nudi vam nekoliko različitih sistema plaćanja za pravljenje depozita. To su:

Aircash je nova metoda depozita dostupna na ovoj platformi. Neophodno je da u odgovarajućem polju unesete željeni iznos depozita i zatim skenirate QR kod u odgovarajućem prozorčiću. QR kod možete skenirati pomoću vaših mobilnih uređaja jedino s desktop verzije sajta. Minimalni depozit za Aircash iznosi 5€ dok je maksimalan 700€. Za sve napravljene depozite nema dodatnih troškova i automatski se transportuju na vaš Wwin nalog.

VISA logo
Mastercard logo
paysafecard logo
Bankovnog transfera logo

Specijalne funkcije koje posjeduje Wwin BA aplikacija

Wwin mobilna aplikacija ima nekoliko posebnih karakteristika koje želimo da vam predstavimo. Prvo, omogućava aktivaciju bonusa dobrodošlice ako ste se tek registrovali na sajtu, kao i mogućnost učešća u nagradnim igrama. Osim toga, možete koristiti različite metode depozita u aplikaciji za finansiranje vašeg Wwin naloga. Također, Wwin BA aplikacija u sebi sadrži opciju ''Verzija za desktop''. Klikom na ovu opciju možete prilagoditi cijelu platformu kao da se kladite preko svog PC-a. Međutim, vidljivost ponuda operatera je na ovaj način otežana, pa ne preporučujemo korištenje ove opcije.

Wwin kladionica će vam dati priliku da pogledate Last Minute ponude u aplikaciji. U ovoj sekciji možete vidjeti dostupne opklade za fudbal, tenis, stoni tenis i pikado koje se ističu za određeni period. Možete odabrati događaje koji ističu za 30 minuta, 60 minuta, 180 minuta, 6 sati i 24 sata.

Osim toga, ova aplikacija će vam omogućiti da odaberete najtipovanije sportske mečeve, Top lige, Super Tip i Favorite Super Tip.


Wwin kladionica aplikacija - Naše konačno mišljenje i posljednje riječi

Kao što ste možda primijetili, Wwin platforma za klađenje će raditi jednako dobro na PC-ima i pametnim telefonima. Osim prilagođavanja stanice mobilnim uređajima, ovaj operater je razvio i vlastiti softver. Dostupne su kako Wwin kladionica aplikacija za Android operativne sisteme, tako i aplikacija za korisnike iOS pametnih uređaja. Obje aplikacije rade izuzetno dobro i što je najvažnije ne zauzimaju puno memorijskog prostora i potpuno su besplatne. Instalacija ovih aplikacija moguća je na Play i App prodavnicama, kao i preko službene web stranice operatera. Cijeli proces instalacije traje samo nekoliko trenutaka.

Aplikacije za mobilne uređaje učinit će vaše iskustvo mobilnog klađenja izuzetno boljim. Aplikacija će vam ponuditi sportske bonuse i priliku da redovno učestvujete u nagradnim igrama. Osim toga, aplikacija nudi opciju Last Minute ponuda kao i najtipovanijih sportskih događaja. U svakom trenutku možete odabrati najbolju sportsku utakmicu na koju ćete staviti svoju opkladu. Ako ste ljubitelj tamnog režima rada, svoju aplikaciju možete podesiti na ovaj način. Ako više volite osvjetljeniji ekran, postavite svijetli režim aplikacije.

Često postavljana pitanja

Da, ovaj operater je razvio vlastitu aplikaciju koju možete preuzeti s njihove službene web stranice ali samo za Android uređaje. Dakle, Wwin aplikacija neće vam biti dostupna na Google Play prodavnici. Preuzimanje je besplatno za sve stanovnike BiH.
Da, Wwin aplikacija je dostupna i za korisnike iOS pametnih telefona. Pored same aplikacije, korisnici iPhone-a mogu se kladiti i putem službene web stranice operatera, koja je u potpunosti kompatibilna s iOS mobilnim uređajima.
Novi korisnici mogu iskoristiti bonus dobrodošlice od besplatnih 40 KM i 200% na prvi depozit. Pored toga, Wwin kladionica organizuje nagradne igre kao i bonus dane kojima nagrađuje svoje registrovane korisnike.
Više preporučenih kladionica
open
Top