22Bet recenzija - Detaljne i korisne informacije za kladionica

22Bet kladionica jedna je od novijih sportskih kladionica na svjetskom i BiH tržištu. Iako su prisutni relativno kratko vrijeme, ova je sportska kladionica uspjela brzo izgraditi ime i postati jedna od omiljenih destinacija za igrače širom svijeta.

Prikazi vise

U ovoj recenziji osvrnute ćemo se na pozitivne i negativne aspekte 22Bet-a, pogledati šta tačno ona nudi igračima u smislu opcija za klađenje i promocija, i mnogo više.

Prikazi manje
Bonus dobrodošlice: 250 BAM
22Bet
4.5
  • Klađenje na e-sportove
  • Mobilno klađenje
  • Odličan izbor sportova
Licenca
  • Metode plaćanja:
*Uvjeti korištenja primjenjuju se 18+
Bonus: 4.5
Isplata: 4.5
Uplata: 4.5
Softver: 5
Korisnička podrška: 4
Web stranica: 5

22Bet kladionica - Kako mu pristupiti?

Igrači iz Bosne i Hercegovine često moraju koristiti alternativne načine kako bi pristupili sportskim kladionicama. Mnoga velika imena iz svijeta sportskog klađenja su blokirana i pristup njihovim sajtovima nije moguć bez korištenja posebnih alata kao što su različiti VPN softveri.

To nije slučaj s Bet 22 kladionicom. Ukoliko se želite pridružiti ovoj stranici ili samo hoćete provjeriti šta imaju u ponudi možete jednostavno kliknuti link ili ukucati adresu u svoj pretraživač. Odmah ćete imati puni pristup cijelom sajtu bez potrebe da sakrivate svoju lokaciju na bilo kakav način.

Zahvaljujući ovom 22Bet sportska kladionica predstavlja idealno odredište za iskusne kladioničare ali i za one koji možda nisu imali kontakta sa online klađenjem. Bit ćete u mogućnosti početi bez ikakvih dodatnih komplikacija i možete se fokusirati na ono što je zaista važno – pravljenje listića po vašoj mjeri.

22Bet licenca i sigurnost

Postoji mnogo destinacija za sportsko klađenje na internetu. Mnoge od njih nude odlične uslove na prvi pogled ali je uvijek važno postavljati prava pitanja prije nego što se odlučite nekome povjeriti svoj novac. Pitanje sigurnosti je uvijek među najvažnijima.

22Bet kladionica posjeduje licencu koju je izdala vlade Curacao-a. Ovo je jedna od najpoznatijih i najcjenjenihih licenci među internet kladionicama koje rade na međunarodnom nivou. Činjenica da 22 Bet ima ovu licencu je veoma dobar indikator da igrači mogu očekivati fer tretman i da će njihovi dobitci biti isplaćeni na vrijeme i u cijelosti.

Naravno, 22Bet BA također koristi moderne tehnologije kako bi zaštitila podatke svojih korisnika. Sva komunikacija između igrača i stranice je zaštićena 128-bitnom enkripcijom, što znači da čak i kada bi neko uspio presresti ili skinuti bile kakve osjetljive informacije, ne bi ih mogli koristiti.

Proces registracije na 22Bet

22Bet

Proces registracije na ovoj kladionici je zaista jednostavan i neće vam uzeti više od nekoliko minuta. Ukoliko ste se nekada ranije prijavljivali na internet kladionice, 22Bet registracija vam neće biti nikakvo iznenađenje. Što se tiče onih kojima je ovo potpuno novi koncept, dovoljno je pratiti jednostavna uputstva i upisati potrebne podatke u predviđena polja.

Za početak, trebate upisati svoje ime, prezime i email adresu. Zemlja će već biti odabrana kao i valuta jer 22Bet online kladionica koristi geo-lokaciju kako bi utvrdila odakle igrač dolazi. Ono na šta trebate obratiti pažnju je da tačno upišete svoje podatke jer bilo kakve greške u imenu ili prezimenu vam mogu stvoriti nepotrebne komplikacije.

Nakon što upišete potrebne podatke i potvrdite upis klikom na dugme, doći ćete na sljedeći ekran gdje ćete dobiti obavijest da morate provjeriti svoje email. U dolaznoj pošti naći ćete poruku od kladionice s linkom na koji trebate kliknuti kako bi potvrdili vaš račun.

Iako ćete nakon ovoga biti spremni da počnete postavljati opklade, bitno je da znate da postoje dodatni koraci koje ćete morati proći kada dođe vrijeme za isplatu. Obično ćete morati poslati sliku ličnog dokumenta sa slikom (lična karta ili vozačka dozvola), dokument koji potvrđuje vašu adresu (izvod iz banke ili račun za struju, internet, i slično), te slike bilo koje bankovne kartice koju ste koristili kako bi položili novac na vaš 22Bet BA račun.

Uplate i isplate s 22Bet kladionice

Nakon što je 22Bet registracija završena, bit ćete spremni da počnete igrati. Prije nego što postavite svoje prve opklade, potrebno je da na svoj račun uplatite novčana sredstva. Ovo možete učiniti korištenjem razilčitih metoda od kojih su mnoge dostupne i popularne i u Bosni i Hercegovini.

Neke od najpopularnijih metoda su svakako bankovne kartice (Visa i Mastercard) i elektronski novčanici kao što je Skrill i NETELLER. 22Bet također podržava i neke alternativne opcije kao što su kripto-valute, tako da ćete moći izabarati iz širokog spektra mogućnosti.

Za kladioničare iz BiH, elektronski novčanici su vjerovatno najbolja opcija jer većina banaka blokira transakcije s kreditnih i debitnih kartica. Kripto-valute su također dobar izbor ako se razumijete u njih ali korištenje istih dolazi s nekim dodatnim komplikacijama s kojim većina igrača jednostavno ne želi da se zamara.

VISA logo
NETELLER logo
Skrill logo
paysafecard logo
ecoPayz logo

Što se tiče uplata i isplata, 22Bet kladionica dozvoljava dosta niske limite za oboje. Trajanje isplata je obično do sedam dana iako ovo može biti dosta kraće ukoliko koristite metodu kao što je Skrill. Najduže čekanje je obično ako isplaćujete novac direktno na karticu ili šaljete isplatu na vaš bankovni račun.

22Bet bonus dobrodšlice i ostale promocije

Svi novi korisnici mogu dobiti 22Bet bonus dobrodošlice u iznosu do 250 BAM. Minimalna uplata potrebna kako bi dobili ovaj bonus je samo 2 BAM tako da je ova ponuda veoma pristupačna za sve igrače. Kada napravite svoju prvu uplatu, kladionica će vam na bonus račun uplatiti iznos koji je jednak toj uplati, npr. ako uplatite 10 BAM, imat ćete 20 BAM koje možete koristiti za klađenje.

Bonus na prvu uplatu dobit ćete automatski osim ako ne odaberete opciju da ne želite bonus. Kako bi ta sredstva postala dostupna na vašem keš računu, morat ćete ih proigrati u roku sedam dana pod određenim uslovima.

Bonus sredstva moraju se progirati pet puta, što znači da ako dobijete bonus od 100 BAM, morat ćete napraviti 500 BAM opklada. Kako bi vaše opklade bile važeće, one moraju biti na listićima koje sadrže barem tri para i svaki od njih mora imati kvotu koja je barem 1.40.

bonus dobrodošlice za 22Bet

Osim ovog bonusa za nove igrače, 22Bet kladionica nudi i mnoge druge zanimljive promocije koje su dostupne svim igračima:

  • + Sedmični povrat: svake sedmice dobit ćete povrat od 0.3% na sve vaše opklade u toku te sedmice (maksimalni povrat je 2,000 BAM).
  • + Bonus petkom: svaki petak možete dobiti 100% bonus na vašu uplatu između 2 i 20 BAM.
  • + Dnevni akumulatori, rođendanski 22bet bonusi, i mnogo više.

Sve u svemu, 22Bet nudi mnogo različitih bonusa i promocija za svoje igrače. Ukoliko uživate u internetskom klađenju, ovi bonusi još će više doprinijeti vašem iskustvu ali i pomoći vam da ostvarite bolje dobitke i ograničite svoje gubitke.

Na šta se sve možete kladiti na 22Bet BA

22Bet registracija završena nudi veliki broj različitih marketa za sve ukuse. Zahvaljujući ovoj raznolikoj ponudi, svi igrači mogu pronaći nešto za sebe, bilo da se radi o iskusnim kladioničarima ili onima koji se samo žele zabaviti.

Osim standardnih opklada na pobjednika, neki od najpopularnijih marketa su:

+ Zbroj golova (više/manje)
+ Oba tima daju gol
+ Azijski hendikep
+ Zbir kornera
+ Kada pada prvi gol
+ Tačan rezulta
+ Poluvrijeme/kraj
+ Utakmica bez neriješenog

22Bet također podržava opciju rane isplate. Ukoliko imate listić na kojem čekate još jedan ili više parova ali niste više sigurni u svoj predosjećaj, kladionica vam nudi mogućnost da isplatite listić ranije. Naravno, ukoliko iskoristite ovu opciju vašu ukupni koeficijent će se smanjiti i isplata će biti manja ali ćete osigurati neku isplatu.

Odličan izbor sportova za klađenje

Što se tiče različitih sportova, 22Bet pokriva zaista širok spektar. Ono što će igrači iz BiH sigurno cijeniti je to da ova kladionica pokriva sve velike fudbalske lige i takmičenja i veoma dobro pokriva sportove kao što su tenis i košarka. Većini igrača ovo će biti više nego dovoljno ali 22Bet sportska kladionica nudi i mnogo više.

Sve u svemu, čak i najzahtjevniji igrači pronaći će ono što traže ovdje. Od nekih najpopularnijih sportova do manje poznatih, poput pikada i šaha, sve opcije su otvorene. Za iskusnije kladioničare ovo je veoma bitno jer oni često pronalaze svoje margine upravo u ovim manje popularnim sportovima gdje kvote često nisu toliko precizno definisane.

22Bet klađenje uživo

Kao i većina modernih internetskih kladionica, i ova nudi klađenje uživo. Igrači imaju pristup velikom broju događaja koji se prate u stvarnom vremenu i imaju mogućnost kladiti se na razne opcije dok meč traje.

Zanimljivo je da 22Bet klađenje uživo ne pokriva samo popularne sportove kao fudbal ili tenis već ćete pronaći i brojne druge opcije kao što su odbojka ili čak stolni tenis. Ovo je ponovno nešto što će iskusniji kladioničari sigurno znati cijeniti.

Jedna mana 22Bet klađenja uživo je to što nema živih prijenosa događaja. Za razliku od nekih svojih konkurenata koji nude ove opcije, igrači na 22Bet su uskraćeni za mogućnost da na stranici prate događaje na koje su se kladili.


22Bet app - Mobilno klađenje

22Bet app

Ukoliko želite da se kladite koristeći svoj mobilni telefon, 22Bet sportska kladionica vam daje tu mogućnost. Njihova stranica je u potpunosti prilagođena za korištenje s mobilnim uređajima i nećete imati nikakvih problema u ovom segmentu.

Najrpije, mobilni sajt radi više nego dobar posao. Uz to, zahvaljujući činjenici da stranica koristi tehnologiju zasnovanu na internet pretraživačima, nećete imati nikakvih problema bez obzira koju vrstu uređaja koristite (Windows, iOS, Android). Ne postoje nikakva ograničenja u ovom smislu.

Ukoliko želite još lakši i jednostavniji pristup 22Bet sportskoj kladionici, postoje i samostalne aplikacije koje možete skinuti i instalirati na svoj telefon. 22Bet ima pojedinačne aplikacije za Android telefone i iPhone uređaje tako da možete preuzeti onu koja vam odgovara.


Cjelokupni dojam i navigacija

Iako stranica 22Bet sportske kladionice ne izgleda previše moderno, navigacija je dosta jednostavna i korisnici neće imati problema sa snalaženjem. Svi dostupni sportovi izlistani su na vrhu stranice uz ikonice koje će vam pomoći da brže i lakše prepoznate određeni sport.

Nakon što uđete u određeni sport, dobit ćete listu događaja u ponudi. Klikom na bilo koji pojedinačni događaj pristupit ćete različitim marketima za klađenje. Čim počnete birati parove, vaš listić će se automatski generisati na dnu stranice tako da ćete imati tačan uvid u vaš izbor, totalni koeficijent, itd. Čak i ako nemate mnogo iskustva s internetskim klađenjem, nećete imati problema da se snađete ovdje.


Kome se obratiti za pomoć na 22Bet BA

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili naiđete na bilo kakav problem u toku svog boravka na 22Bet kladionici, podrška korisnicima je uvijek udaljena samo nekoliko klikova. Možete ih kontaktirati putem elektronske pošte, chat-a uživo, ali i tražiti da vas pozovu na telefon.

Iako je sama stranica dostupna na bosanskom jeziku, agenti za podršku uglavnom govore engleski. Ukoliko vam je potrebna pomoć, morat ćete komunicirati na engleskom, što i nije toliko problematično danas kada postoji dosta solidnih alata za prijevod koje možete koristiti. Ipak, pristup agentima koji govore neki od jezika s naših govornih područja bi sigurno bio veliki plus za 22 Bet.

Informacije o kompaniji
Naziv TechSolutions Group N.V.
Adresa Abraham Mendez Chumaceiro Boulevard 50, Curaçao
Osnovan 2017
Licenca Curacao, 8048/JAZ
Telefon Ne
E-mail [email protected]
Kontakt forma Da
Chat uživo Da

Zaključak: kladionica sa svijetlom budućnost

Iako 22Bet BiH nije dio internet klađenja previše dugo, izvjesno je da iza nje stoji tim iskusnih ljudi koji znaju šta igrači žele. U nekoliko godina postojanja, ova se kladionica pokazala kao vrhunski izbor za mnoge igrače, uključujući i one iz BiH.

Iako postoje neke manje stvari koje bi mogli popraviti, kao podrška na različitim jezicima, 22Bet sportska kladionica nudi veliki izbor sportova i marketa, klađenje uživo, i odličan izbor opcija za uplate i isplate. Ovo ih već čini jednim od najboljih izbora za kladioničare iz Bosne i Hercegovine. Ukoliko nastave u pravcu u kojem su krenuli, 22Bet može postati samo još veći igrač na sceni online klađenja.

Korisna pitanja o 22Bet kladionici

Iako 22Bet nema lokalnu licencu, ova je kladionica licencirana od strane Curacao-a kao i veliki broj drugih međunarodnih kladionica. Ova činjenica, u kombinaciji s činjenicom da do sada nije bilo nikakvih ozbiljnih pritužbi na rad 22Bet-a čine ovu kladionicu dobrim izborom za BiH igrače.
Igrači iz Bosne i Hercegovine mogu dobiti bonus na prvu uplatu s 22Bet kladionicom. Ovo je bonus od 100% do 250 BAM koje će vam biti uplaćen automatski čim napravite prvu uspješnu uplatu. Minimalni iznos koji je potreban da se ovaj bonus aktivira je samo 2 BAM, što ga čini dostupnim svim igračima.
22Bet sportska kladionica nudi veliki broj opcija za uplatu i isplatu. Za kladioničare iz Bosne i Hercegovine, najbolji izbor su elektronski novčanici poptu Skrill-a i NETELLER-a kao i bankovne kartice ukoliko banka ne blokira transakcije prema kladionicama.
Više preporučenih kladionica
22Bet
open
Top