Casinia kladionica - Sjajni promo codes i VIP program u 2024

Casinia ne prihvata igrače iz vašeg regiona! Naš najbolji izbor za vas je 22Bet 22Bet registracija

Casinia kladionica je međunarodni kladioničarski operater koji legalno pruža svoje usluge na teritoriji Bosne i Hercegovine. Zvanična stranica operatera je prilagođena mobilnim uređajima i radi na nekoliko jezika, uključujući njemački, engleski, talijanski i druge.

Prikazi vise

Provjerene informacije o bonusima, opcijama plaćanja, sportskim ponudama i opkladama, kao i ostalo, možete pronaći u nastavku naše detaljne recenzije posvećene Casinia stranici za klađenje.

Prikazi manje
Nepotvrđeno
Casinia
1
 • Mnoge opcije plaćanja
 • Široka bonus ponuda
 • Prijenos i uživo klađenje
Licenca
 • Metode plaćanja:
*Uvjeti korištenja primjenjuju se 18+
Bonus: 1
Isplata: 1
Uplata: 1
Softver: 1
Korisnička podrška: 1
Web stranica: 1

Licenca i zakonska regulativa operatera

Casinia kladionica ispunjava sve sigurnosne standarde, a zašto je to tako objasnićemo u nastavku teksta. Prije svega, operater se može pohvaliti važećom licencom koju je izdala Vlada Curaçao.

Navedeno regulatorno tijelo vrši sve provjere prije izdavanja dozvole kako bi utvrdilo zakonitost i sigurnost poslovanja kladionice. Želimo istaći da je Curacao, uz Malta Gaming Authority, jedno od najistaknutijih regulatornih tijela u industriji klađenja.

Također, kao dodatni oblik zaštite ličnih i finansijskih podataka svojih korisnika, Casinia BA je uvela TSL 1.2 sistem. TSL je odgovoran za šifriranje podataka koje igrači otkrivaju operateru na način da ih neovlaštene osobe ne mogu otkriti i koristiti.

Napominjemo da operater ne smije otkriti podatke svojih korisnika trećim licima u marketinške svrhe bez pristanka. Isto tako, korisnik može u svakom trenutku putem korisničke podrške zatražiti informaciju od operatera o tome koji su njegovi lični podaci dostupni kladionici.

Kako se registrovati na Casinia kladionicu

Casinia registracija se odvija u dva jednostavna koraka. Za kreiranje novog naloga na stranici ovog operatera za klađenje, igrači trebaju postupiti na sljedeći način:

Casinia

Nakon potvrde svih unesenih podataka, registracija je završena i igrač ostaje prijavljen na svoj novi nalog. Unošenje korisničkog imena i lozinke biće potrebno pri prvoj prijavi, dok će se prilikom svake sljedeće prijave koristiti izvorno uneseni podaci. Korisnik može odmah izvršiti prvi depozit i aktivirati bonus dobrodošlice, o čemu ćemo više govoriti u nastavku našeg pregleda.

Što se tiče verifikacije naloga korisnika, ona neće biti potrebna prije prvog povlačenja. Međutim, ponekad, prema nekim klijentima, kladionica može izvršiti provjeru naloga i prije prve uplate. Za verifikaciju novog naloga koji igrač prethodno kreirao biće potrebni podaci koji potvrđuju identitet osobe i njegovu adresu. Za to se mogu koristiti lična karta, pasoš, račun za komunalije i druga odgovarajuća dokumenta.

Opcije za depozite i povlačenja sredstava dostupne na Casinia kladionici

Casinia kladionica ima širok spektar metoda koje se mogu koristiti za dopunu korisničkih naloga. U sljedećoj listi, predstavili smo sve dostupne metode depozita navedenog operatera:

Da bi izvršio depozit, korisnik mora izabrati jednu od gore navedenih metoda, unijeti neophodne finansijske podatke i iznos sredstava koji će biti prebačen na račun. Minimalna uplata za sve navedene kriptovalute kao i sve ostale metode depozita je 10€. U roku od nekoliko sekundi nakon što igrač započne prijenos sredstava na račun za klađenje, transakcija će biti završena. Operater neće naplaćivati dodatne troškove za transakciju depozita.

Za povlačenje novca korisnik mora posjetiti odjeljak za isplatu, odabrati raspoloživi način i unijeti iznos sredstava koji želi preuzeti. Odjeljak za isplate je malo manji u odnosu na odjeljak za depozite. Sve navedene kriptovalute, ecoPayz, Skrill, Skrill 1-Tap, NETELLER, MiFinity, MuchBetter i Jeton biće dostupne korisnicima za isplatu.

Minimalna isplata za sve navedene metode je 10€. Mjesečni limit isplate je 7.000€, međutim može se povećati kroz članstvo u VIP programu. Također, povlačenje sredstava je sporije od uplate i može trajati od nekoliko sati do nekoliko dana. Igrači mogu očekivati dodatne troškove za transakcije povlačenja.

VIP program, bonus dobrodošlice i ostale promocije Casinia kladionice

Casinia kladionica svojim korisnicima nudi nekoliko promocija, bilo da su se tek registrovali ili već duže vrijeme na njihovoj platformi koriste usluge klađenja. Prvo, želimo da istaknemo bonus dobrodošlice koji je namijenjen isključivo novim članovima.

Za prvi depozit bilo kojom opcijom plaćanja osim NETELLER-a i Skrill-a, igrač ima pravo da aktivira 100% bonus dobrodošlice do 100€. Kao uslov za dobijanje promocije dobrodošlice, operater navodi da korisnik mora uplatiti minimalno 20€ i uložiti u opkladu sa kvotom od 1,5 ili više.

Nakon toga, igrač treba kontaktirati korisničku podršku putem live chata ili e-pošte i Casinia bonus će mu biti dodijeljen. Bonus se može koristiti do 30 dana, a za to vrijeme zahtjevi za klađenje od 6x iznosa promocije moraju biti ispunjeni. Zahtjevi za klađenje za pojedinačne opklade su sa kvotom 2,0, a za višestruke opklade sa kvotom od 1,5.

Rekli smo da operater nudi bonuse i za već registrovane igrače. Te promocije ćemo navesti na sljedećoj listi:

 • + Besplatna opklada sredinom sedmice do 50€;
 • + 10% Acca Boost do 100.000€;
 • + Promocija od 10% za virtuelne sportske opklade do 500€;
 • + 10% besplatne opklade na dan utakmice do 300€;
 • + 10% besplatne opklade na live opklade do 150€;
 • + 50% bonusa za besplatnu opkladu na "Tačan rezultat" do 150€;
 • + Osiguranje za opklade do 500€;
 • + 10% cashback bonusa do 500€;
 • + Sedmični bonus za depozite od 50% do 500€;
 • + 10% bonusa na akumulacione opklade.

Vrijeme je da predstavimo VIP program koji nudi Casinia kladionica. VIP program ovog operatera sastoji se od 5 nivoa. Nakon registracije na platformi za klađenje, igrač automatski dobija mjesto na prvom nivou. Da bi napredovao dalje, igrač treba skupljati bodove. Broj bodova može se pratiti u odjeljku "Moj račun".

Neke od pogodnosti koje se nude igračima sa VIP statusom su viši mjesečni limiti povlačenja u rasponu od 10,000€ do 20,000€, povrat novca od 5% do 15%, lični menadžer naloga, ekskluzivni bonusi i još mnogo toga. Jedan od specijalnih bonusa za lojalne korisnike na poslednja tri nivoa je 50% VIP besplatna opklada do 500€ dnevno.

Casinia kladionica - Tržišta za klađenje na sportske mečeve

Tržišta klađenja koje nudi Casinia sportska kladionica je raznoliko, odnosno igrači mogu postavljati neke od osnovnih i posebnih opklada na različite sportove. Kao primjer ćemo uzeti fudbal koji je prilično popularan u Bosni i Hercegovini.

Recimo u ovom sportu igrači mogu birati 1X2, više/manje, duplu šansu, hendikep, prvi gol, tačan rezultat i druga tržišta. Od posebnih opklada u fudbalu izdvojili bismo igrač-broj asistencija, igrač-broj šuteva, način na koji je postignut prvi gol (penal, slobodan udarac i ostalo), raspon golova i slično.

Klađenje sa Casinia

Klikom na jedno ili više tržišta klađenja, kreira se onlajn tiket. Igrač na svom tiketu može postaviti pojedinačnu, višestruku i sistematsku opkladu. Neke od najpopularnijih opklada su pozicionirane ispod online tiketa tako da ih igrač može jednim klikom prebaciti na tiket. Dodali bismo još i to da korisnici mogu povući opkladu, odnosno postavljeni ulog i tako izbjeći potencijalne gubitke u klađenju prije utakmice i uživo.

Casinia lista dostupnih sportova

Lista sportova koje nudi Casinia kladionica je prilično duga. Ovdje se mogu naći neki od najpopularnijih sportova u Bosni i Hercegovini, kao što su fudbal, košarka, tenis, odbojka, vaterpolo i drugi.

Pored ovih, sportski dio uključuje i boks, ragbi, kriket, bejzbol, rukomet, biciklizam, ski skokove, golf i druge. Pored klasičnih sportova, kao i sve istaknute kladionice, Casinia nudi i nekoliko eSportova. To su Dota 2, Counter Strike, League of Legends, Kings of Glory, StarCraft i Valorant.

Operater je posebno mjesto na stanici posvetio virtuelnim sportovima. Od njih su dostupni virtuelni fudbal, košarka, tenis, stoni tenis, bejzbol, trke konja i pasa, kao i virtuelni motorni sportovi. Na neke od gore navedenih sportova, esportova i virtuelnih sportova igrači se mogu kladiti u realnom vremenu. O tome ćemo nešto više govoriti u sljedećem dijelu koji je posvećen prijenosima i klađenju uživo.

Gledanje i klađenje na sportske mečeve uživo kod Casinia kladionice

Osim opcije klađenja prije početka utakmice, igrači Casinia BiH mogu koristiti i opciju klađenja uživo. Klađenje u realnom vremenu je dostupno za ograničen broj utakmica. Neki od sportova koji su dostupni u sekciji uživo su fudbal, tenis, stoni tenis, odbojka, kriket i drugi.

Pored njih, tokom trajanja meča igrači mogu polagati opklade i na eSports, Football VR i Basketball VR. Jedna od važnih funkcija Casinia kladionice, koja može pomoći igračima da plasiraju dobitne opklade, je direktan prijenos utakmica.

Da bi pristupio prijenosu utakmice, igrač treba odabrati meč dostupan za Casinia kladjenje uzivo. Nakon toga, na desnoj strani ekrana u desktop verziji sajta biće istaknuto „Virtuelno polje“ u kojem su navedeni statistički podaci utakmice u toku.

Na primjer, u fudbalu su to rezultati prethodnih susreta timova, vrijeme provedeno u opasnom napadu, broj kartona ili kornera i slično. Pored navedenog virtuelnog polja je "Video". Klikom na video otvara se prijenos sportskih utakmica. Igrači mogu podesiti snimku utakmice preko cijelog ekrana, premotati je, isključiti zvuk i napraviti druga podešavanja u prijenosu uživo.


Mobilna aplikacija i klađenje na mobilnoj verziji Casinia kladionice

Kako je igračima preko računara omogućeno korišćenje desktop verzije sajta za nesmetano plasiranje onlajn opklada, tako isto, vlasnici Android i iOS mobilnih uređaja mogu bez ikakvih prepreka pristupiti mobilnoj verziji stranice operatera i koristiti je za klađenje. Igrači sa bilo kojim operativnim sistemom mogu koristiti mobilnu adaptivnu verziju stranice koju nudi Casinia kladionica, a ona će se u potpunosti uklopiti u veličinu ekrana uređaja.

Što se tiče funkcionalnosti, nema razlike između desktop i mobilne verzije službene web stranice operatera. Jedina prednost desktopa u odnosu na mobilnu verziju može se vidjeti u klađenju uživo. Oni koji se klade tokom trajanja utakmice na svojim računarima imaju istovremeno na ekranima prikazane promjene kvota, prijenos uživo i online tiket. U mobilnoj verziji stranice, dodirivanje tiketa zahtijeva otvaranje novog prozora, tako da igrač može propustiti važan dio utakmice tokom kreiranja opklade.

Vezano za aplikaciju Casinia kontaktirali smo korisničku podršku putem live chata. Razlog zašto smo to uradili je taj što druge recenzije navode da softver operatera postoji, ali nismo mogli pronaći dugme za preuzimanje na službenoj stranici. Međutim, putem live chat podrške dobili smo provjerenu informaciju da Casinia kladionica još nije razvila aplikacije za Android iPhone mobilne uređaje. Zato savjetujemo igračima da ne preuzimaju softver iz nepouzdanih izvora.


Dizajn i funkcionalnost zvanične stranice kladionice

Službena web stranica operatera, bez obzira radi li se o desktop ili mobilnoj verziji, moderno je dizajnirana i minimalistički uređena. Imajući u vidu jednostavan interfejs sajta, novi korisnici neće imati problema sa registracijom i aktivacijom bonusa dobrodošlice. Također, s obzirom na to da su kvote, sportovi za klađenje prije utakmice i sportovi uživo jasno istaknuti, kreiranje online tiketa je jednostavno. Lako je bilo pronaći i virtualne sportove, koji su dobili poseban odjeljak na ovoj platformi klađenja.


Oblici korisničke podrške Casinia

Casinia kladionica nudi nekoliko mogućnosti igračima kada je u pitanju rješavanje njihovih pitanja i nedoumica. Prva opcija je kontakt putem ćaskanja uživo. Operaterov live chat dostupan je 24/7, a mi smo ga testirali, kao što smo već spomenuli, kako bismo razriješili nedoumice vezane za mobilnu aplikaciju. Odmah smo dobili odgovor, a komunikacija se odvijala na engleskom jeziku. Dakle, podrška uživo na bosanskom jeziku nije dostupna.

Druga vrsta podrške koja je dostupna Casinia korisnicima je putem e-pošte. Odgovor na poruke poslate putem e-maila možete očekivati u roku od 45 minuta. Imajući to na umu, savjetujemo korisnicima da kontaktiraju live chat radi brzog rješavanja problema. Također, operater ima odjeljak FAQ koji sadrži odgovore samo na nekoliko osnovnih pitanja korisnika.

Informacije o kompaniji
Ime Casinia
Adresa Scharooweg 39, Willemstad, Curacao
Osnovan 2017
Licenca Curacao, 8048/JAZ
Telefon Ne
E-mail [email protected]
Kontakt obrazac Ne
Uživo ćaskanje Da

Posljednje riječi o Casinia klađenju

Iz ukupnog pregleda ovog međunarodnog operatera, došli smo do nekoliko zaključaka. Prvo, to je sigurna kladioničarska stranica koja zadovoljava sigurnosne standarde za BiH igrače i druge korisnike. Drugo, sportski odjeljak, tržišta klađenja i promocije ovog operatera su zaista raznolike.

Novi igrači mogu početi da se klade sa dodatnih 100€ bonus novca, dok oni koji su već registrovani mogu uživati u brojnim drugim promocijama svaki dan. Također, operater brine o korisnicima pružajući im podršku uživo 24/7. Jedina zamjerka s naše strane bila bi nedostatak aplikacije za klađenje koju bi mogli preuzeti korisnici Android i iOS uređaja.

Česta pitanja i odgovori

Na teritoriji BiH Casinia kladionica svoje usluge legalno pruža. To znači da igrači koji pristupe ovoj kladioničarskoj stranici sa teritorije Bosne i Hercegovine i koji koriste njihove usluge ne mogu biti krivično gonjeni.

Legalitet i legitimitet operatera potvrđuje licenca koju je izdalo prestižno regulatorno tijelo Curacao. Ističemo da je Curacao jedna od najistaknutijih i najčešće korištenih licenci u kladionicama, zajedno s onom koju izdaje Malta Gaming Authority (MGA).

Prvi pokazatelj sigurnosti ovog operatera je, kao što smo već spomenuli, važeća Curacao dozvola koja se ne smije izdati dok se ne utvrdi pouzdanost kladionice. Osim toga, operater je opremio svoju kladionicu TSL 1.2 sistemom.

TSL je odgovoran za enkripciju korisničkih podataka koji su otkriveni operateru prilikom registracije ili finansijskih transakcija. Navedena enkripcija sprječava neovlašteni pristup i korištenje povjerljivih informacija.

Aplikacija za klađenje ovog operatera nije dostupna za preuzimanje na Android i iOS mobilnim uređajima. Međutim, Casinia kladionica ima stranicu prilagođenu mobilnim uređajima koja se može koristiti za klađenje sa bilo kojom vrstom telefona i operativnog sistema.
Novi korisnici, u okviru Casinia ponude promocija, mogu iskoristiti 100% bonus na svoj prvi depozit u iznosu do maksimalno 100€. Oni igrači koji su već registrovani mogu aktivirati redovne promocije operatera kao što su besplatne opklade, osiguranje opklada, cashback bonus i druge. Također, najaktivniji igrači dobijaju razne nagrade i pogodnosti kroz VIP program operatera.
Casinia VIP program se sastoji od 5 nivoa, od kojih svaki donosi dodatne nagrade i pogodnosti za najlojalnije klijente navedene kladionice. Neke od nagrada uključenih u VIP program operatera su povrat novca, viši mjesečni limiti povlačenja, ekskluzivne promocije kroz besplatne dnevne opklade i još mnogo toga.
Više preporučenih kladionica
open
Top