Wwin kladionica - Siguran, pouzdan, i potpuno legalan izbor za igrače iz BiH

WWin ne prihvata igrače iz vašeg regiona! Naš najbolji izbor za vas je 22Bet 22Bet registracija

Wwin kladionica među najpopularnijim je destinacijama za online klađenje u Bosni i Hercegovini. Kao jedna od rijetkih kladionica koja ima lokalnu licencu za pružanje kladioničarskih usluga, Wwin predstavlja sigurnu i zgodnu opciju, osobito zbog jednostavnosti uplata i isplata.

Prikazi vise

Ova recenzija pružit će vam sve potrebne informacije o ovoj kladionici, njihovoj ponudi, bonusima, i mnogim drugim detaljima.

Prikazi manje
Nepotvrđeno
WWin
1
  • Pratite rezultate uživo
  • Loto uživo
  • Odličan izbor virtualni sportova
Licenca
  • Metode plaćanja:
*Uvjeti korištenja primjenjuju se 18+
Bonus: 1
Isplata: 1
Uplata: 1
Softver: 1
Korisnička podrška: 1
Web stranica: 1

Jednostavan pristup za sve igrač

Igrači iz Bosne i Hercegovine neće imati nikakvih problema pri pristupanju stranici Wwin kladionice. Kako smo spomenuli, ova kladionica posjeduje loklalnu licencu tako da nema nikakvih prepreka u ovom smislu. Svi korisnici mogu jednostavno ukucati adresu kladionice u internet preglednik ili je pronaći preko Google pretraživača i početi.

Iako je Wwin sportska kladionica jedna od rijetkih koje imaju lokalnu licencu važno je napomenuti da većina kladionice u BiH čije recenzije donosimo na našoj stranici ne zahtijevaju nikakve posebne napore kako biste im pristupili. Nećete morati koristiti VPN ili slične alate kako bi sakrili zemlju iz koje dolazite, što često predstavlja kršenje uslova korištenja kladionice.

Dakle, Wwin kladionica BiH predstavlja odličan izbor kako za iskusne igrače tako i one koji tek počinju svoj put u svijetu online klađenja. Jednostavan pristup bez komplikacija i bez potrebe za korištenjem alternativnih linkova ili posebnih alata svakako su bitna stavka u svim našim recenzijama.

Wwin posjeduje lokalnu licencu

Wwin kladionica je u vlasništu firme WILLIAMS d.o.o. koja ima svoju podružnicu u Banja Luci. Ova stranica posjeduje licencu izdanu od strane Vlade Republike Srpske, Bosna i Hercegovina, što ima svojih prednosti za igrače. U slučaju bilo kakvih pritužbi, možete se obratiti lokalnim organima i očekivati rješenje u mnogo kraćem roku nego što je to slučaj s kladionicama koje posjeduju međunarodne licence.

Naravno, Wwin.ba također se pridržava drugih modernih standarda u svijetu online klađenja. Sve osjetljive lične informacije igrača zaštićene su modernom enkripcijom, što značajno smanjuje mogućnost da ove informacije dođu u pogrešne ruke i budu zloupotrjebljene.

Proces registracije za nove Wwin igrače

WWin

Ukoliko nemate korisnički račun na stranici, Wwin registracija je izuzetno jednostavna i neće vam uzeti više od nekoliko minuta. Oni koji su upoznati s online klađenjem bit će upoznati i s ovim procesom ali i ako ste potpuno novi, nećete imati nikakvih problema.

Wwin registracija započinje klikom na tekst „Registrujte se sada“ koji se nalazi u gornjem desnom ćošku stranice, odmah ispod polja u koja unosite podatke za prijavu kada već imate korisnički račun.

Klikom na ovaj link pokrenut ćete formular za registraciju. Istina je da Wwin sportska kladionica traži nešto više podataka tijekom inicijalne registracije ali to će vam uštedjeti vrijeme kasnije. Sve su ovo informacije koje ćete svakako morati unijeti prije prve isplate a možda i ranije tako da ovo i ne predstavlja neki nedostatak.

Obratite pažnju da sve obavezne informacije unesete tačno. Veoma je važno da se ime, prezime, datum rođenja, adresa, i slićno poklapaju s informacijama koje se nalaze na zvaničnim dokumentima (lična karta, bankovni izvodi, itd.). Ukoliko ovo nije slučaj, možete imati problema kasnije jer vam kladionica neće htjeti potvrditi korisnički račun, što može uzrokovati zastoje u isplati.

Wwin sportska kladionica nudi jednostavne uplate i isplate

Budući da je fokusirana na BiH tržište, Wwin sportska kladionica uredila je svoj platni sistem tako da odgovara potrebama igrača iz zemlje. Nećete imati apsolutno nikakvih problema s uplatama na vaš korisnički račun ili isplatama dobitaka.

Stranica podržava nekoliko bankovnih metoda koje su popularne i u svijetu, poput Visa i Mastercard kartica i e-novčanika kao što su Skrill i NETELLER. Iskusniji igrači vjerovatno će koristiti jednu od ovih opcija jer su na njih već navikli.

VISA logo
NETELLER logo
Skrill logo
paysafecard logo

Međutim, Wwin također nudi i neke druge, lokalne opcije, osobito za uplate. Naime, svoj račun možete dopuniti putem jednokratnih bonova kao što su X bon i A bon koji se mogu kupiti na mnogim trafikama u gradovima širom Bosne i Hercegovine.

Konačno, uplate i isplate moguće su i lično u jednoj od mnogih poslovnica Wwin kladionice. Fizičke poslovnice Wwin-a trenutno se nalaze u gradovima u Republici Srpskoj, uključujući Teslić, Višegrad, Bijeljinu, i Istočno Sarajevo.

Naravno, direktne uplate na vaš Wwin račun kao i isplate s istog moguće se i za igrače iz Federacije. Sve što je potrebno je da posjetite jednu od poslovnica u vašoj blizini i predočite lični dokument sa slikom koji dokazuje da ste vi vlasnik računa s kojeg želite podići novac. Za uplate potreban vam je samo broj korisničkog računa.

Veoma ograničena ponuda bonusa i promocija na Wwin.ba

Jedan segment u kojem Wwin kladionica BiH pomalo razočarava je njihova ponuda bonusa i promocija za igrače. U trenutku pisanja ove recenzije nismo mogli pronaći ni jedan aktivan Wwin bonus dobrodošlice, što svakako oduzima ponešto od sveukupnog dojma.

Iako je nekada u prošlosti postojao Wwin bonus dobrodošlice u iznosu od 200% do 200 eura na prvi depozit, čini se da ova ponuda više nije aktivna. Da li je ovo samo trenutna odluka kladionice zbog sveukupne situacije ili možda rade na izradi novih promocija, teško je reći. U svakom slučaju, čini se da novi igrači ne mogu očekivati previše što se bonusa tiče, barem ne ako se klade iz Bosne i Hercegovine.

WWin bonus dobrodošlice

Situacije je dosta slična u pogledu ostalih promocija također. Iako Wwin organizuje nagradne igre u kojima igrači mogu svakodnevno dobiti nagrade u vidu bonusa i robnih nagrada, ukupan broj ovih nagrada je dosta mali i nije ono što se očekuje od vrhunske sportske kladionice.

Dakle, za one igrače koji uživaju u promocijama i bonusima, Wwin kladionica možda i nije najbolji izbor. Kladioničari iz BiH koji se fokusiraju na bonuse imaju sigurno boljih opcija koje će zadovoljiti njihova očekivanja.

Svakako, treba reći da se stvari s promocijama i kladionicama stalno mijenjaju i ne mora značiti da Wwin neće poboljšati svoju ponudu u ovom segmentu u budućnosti. Ukoliko i kada se to desi, nastojat ćemo ažurirati ovu recenziju. U međuvremenu, možete uvijek provjeriti ima li nekih novosti na stranici i pratiti poruke koje vam stižu od kladionice kako ne bi propustili neki dobar bonus.

Klađenje na Wwin i marketi

Wwin kladionica nudi dosta jednostavan sistem za klađenje koji omogućava čak i onima koji su novi u svijetu internetskog klađenja da naprave svoje listiće bez previše komplikacija. Na centralnom dijelu ekrana izlistani su ponuđeni parovi iz odabrane kategorije ili podkategorije a klikom na bilo koju kvotu, par će biti dodan na listić koji se automatski generiše s desne strane.

Što se samih marketa tiče, Wwin sportska kladionica ne zaostaje za internacionalnim brendovima i nudi igračima veliki broj opcija kao što su:

+ Zbir golova
+ Razne vrste hendikepa
+ Dupla šansa
+ Tačan rezultat
+ Poluvrijeme / kraj
+ Strijelac prvog gola, itd.
+ Oba tima daju gol
+ Utakmica bez neriješenog

Igrači također imaju opciju prijevremene isplate. Ukoliko su neki parovi na listiću već prošli i ne želite čekati rezultate ostalih opklada, možete uzeti opciju rane isplate ali imajte na umu da ćete time dosta smanjiti svoju končanu kvotu. Također, niti jedan od mečeva na koje ste se kladili ne smije biti u toku kada odlučite iskoristiti ovu opciju.

Wwin nudi i još jednu zgodnu opciju za gubitne listiće. Ukoliko na vašem listiću jedan od mečeva ne prođe ali imate još utakmica koje čekate, možete iskoristiti opciju „izvrši uplatu čekajućih parova“. Ovo će automatski generisati novi listić na kojem će biti samo parovi koje još uvijek čekate te možete jednostavno napraviti novu opkladu.

Pristojan izbor sportova na Wwin.ba stranici

Iako ova kladionica možda ne nudi tako široku lepezu sportova kao neki od njenih konkurenata, većina igrača će pronaći više nego dovoljno opcija. Svakako, kladionica se fokusira na BiH i balkansko tržište, što znači da primarno pokrivaju sportove koji su popularni među igračima ovdje.

Na Wwin stranici pronaći ćete odličan izbor fudbalskih opklada jer kladionica pokriva mečeve lige petice, međunarodne utakmice, kao i mnoge manje popularne lige zemalja kao što su Japan, Kolumbija, Rusija, Norveška, Poljska, itd.

Svakako, pokriveni su i drugi sportovi kao što su košarka, tenis, rukomet, odbojka, hokej na ledu, američki fudbal, snuker, i slično. Ponuda ove kladionice možda ne zadovoljava kriterije onih najiskusnijih igrača koji traže veoma specifične opklade ali za sve ostale bit će više nego dovoljna.

Wwin klađenje uživo: brza platforma i video prijenosi

Wwin klađenje uživo jednako je dobro kao i na mnogim međunarodnim i većim kladionicama. Svi događaji na koje se možete trenutno kladiti nalaze se pod stavkom „Klađenje uživo“ i razvrstani su prema sportovima (košarka, fudbal, tenis, itd.). Kvote se mijenjaju u stvarnom vremenu a kladionica nudi dosta različitih opcija kao sljedeći gol, zbir golova, pobjednik poluvremena, itd.

Uz Wwin klađenje uživo možete uživati i u direktnom prijenosu nekih događaja, posebno fudbalskih utakmica. Ovi prijenosi dostupni su svim igračima bez obzira da li ste se kladili na određeni događaj ili ne. Možete čak i gledati više događaja u isto vrijeme. Jedini nedostatak je što je prozor u kojem je prijenos prikazan dosta mali i ne može se povećati.


Različite opcije za Wwin mobilno klađenje

Ukoliko se volite kladiti putem vašeg mobilnog uređaja kao i mnogi igrači danas, Wwin sportska kladionica neće vas razočarati. Najjednostavniji način da pristupite kladionici sa svog mobitela je putem mobilne stranice Wwin-a koja podržava iOS, Android, i Windows uređaje. Iako bi stranica mogla biti malo funkcionalnija i intuitivnija, kada se naviknete na nju, nećete imati previše problema.

Tu su svakako i aplikacije za Android i iOS uređaje. Ukoliko se često kladite preko mobitela, vjerovatno je bolja opcija da skinite i instalirate aplikaciju jer ćete s njom imati bolje iskustvo i mnogo lakše ćete postavljati svoje opklade „u hodu“.

Sve u svemu, Wwin je odradio solidan posao u ovom segmentu. Iako njihova mobilna stranica i app-ovi ne mogu biti opisani kao vrhunski, definitivno su zadovoljavajući. Jednom kada se na njih naviknete nećete imati većih pritužbi.


Funkcionalnost i izgled Wwin.ba stranice

Za sve one koji se klade sa svojih kućnih računara ili laptopa, Wwin stranica donosi solidne mogućnosti kako za tradicionalno klađenje tako i za klađenje uživo. Pravljenje listića, dodavanje i uklanjanje parova, i slične opcije urađene su dosta dobro.

Jedan segment koji bi Wwin kladionica mogla poboljšati je cjelokupna navigacija. Kako bi pronašli događaj na koji se želite kladiti, morat ćete prvo odabrati datum tog događaja a onda ga pronaći u listi sportova. Ovo može biti malo zbunjujuće u početku jer je moguće da vidite veoma kratku listu sportova kada prvi put pristupite stranici. Razlog ovome je što su izlistani samo oni sportovi za koje postoje aktivne opklade za taj dan.


Wwin se brine o svojim igračima

Kladionica vodi računa o svojim igračima. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, najprije provjerite FAQ sekciju gdje ćete pronaći odgovore na mnoga česta pitanja. Ovo vam može uštedjeti puno vremena jer postoje određeni problemi koje možete riješiti sami i time smanjiti vrijeme čekanja.

Ukoliko vam je ipak potrebna stručna podrška, možete kontaktirati Wwin tim putem kontakt forme na stranici. Trenutno ne postoji opcija za razgovor uživo, što je svakako nedostatak, ali podrška uglavnom odgovara na sva pitanja poslana putem elektronske pošte u veoma razumnom roku.

Informacije o kompaniji
Naziv Wwin
Adresa Svetozara Markovića 5e, 78000 Banja Luka, BiH
Osnovan 2014
Licenca BiH / RS
Telefon N/A
E-mail [email protected]
Kontakt forma Da
Chat uživo Ne

Zaključak: kvalitetan izbor za BiH kladioničare

Wwin možda nije među najvećim ili najjačim imenima u svijetu sportskog klađenja ali je svakako jedan od boljih izbora za igrače iz Bosne i Hercegovina. Lokalna licenca i izuzetna jednostavnost isplata i uplata čine ovu stranicu privlačnom destinacijom, osobito za one koji tek počinju s klađenjem preko interneta.

Iako svakako postoje određeni aspekti u kojima se može popraviti i napredovati, primarno po pitanjima navigacije i organizacije, Wwin se pokazao kao stranica kojoj se može vjerovati i čija ponuda ne zaostaje previše za onom vodećih svjetskih brendova. Sve u svemu, ova kladionica ima puno više pozitivnih strana i svakako je možemo preporučiti igračima iz Bosne i Hercegovine.

Wwin kladionica: česta pitanja

Ovo je jedna od rijetkih online kladionica koje imaju lokalnu licencu koja im daje puno legalno pravo da nude svoje usluge igračima iz Bosne i Hercegovine. Zbog ovoga, možete igrati ovdje bez ikakvih briga što se tiče legalnosti uplata, igre, i isplate dobitaka.
Ova kladionica nudi širok spektar opcija za uplate i isplate, prilagođen igračima iz Bosne i Hercegovine. Uplate možete vršiti putem već oprobanih metoda kao što su Visa, Mastercard, NETELLER, i Skrill, ali i putem nekih lokalnih opcija kao što su X bon i A bon. Uz to, svoj račun možete dopuniti i posjetom jednoj od kladionica u mnogim gradovima u BiH.
Kladionica nudi bonus od 200% do 200 eura na prvu uplatu ali čini se da ova ponuda trenutno nije dostupna igračima iz Bosne i Hercegovine. Svakako, moguće je da je ovo samo neki trenutni problem koji će se popraviti u budućnosti tako da svakako trebate provjeriti na stranici ili pitati podršku za korisnike kako bi bili 100% sigurni.
Wwin nudi veoma solidan izbor sportova koji uključuje sve popularne opcije poput fudbala, tenisa, košarke, hokeja na ledu, snukera, američkog fudbala, itd. Također, raspon različitih marketa, osobito za sportove poput fudbala je veoma dobar i sličan onome što nude druge veće i poznatije kladionice.
Više preporučenih kladionica
open
Top