Libra Bet - Brojni sportovi, bonusi, opcije plaćanja i ostalo 2024

LibraBet ne prihvata igrače iz vašeg regiona! Naš najbolji izbor za vas je 22Bet 22Bet registracija

LibraBet kladionica osnovana je 2018. godine, a već tada se znalo da će ostvariti međunarodni uspjeh. Tome u prilog govori i činjenica da danas posluje u mnogim zemljama, uključujući i Bosnu i Hercegovinu.

Prikazi vise

Iz tog razloga, odlučili smo da igračima BiH predstavimo sve relevantne informacije ovog operatera. U našem pregledu ćemo pokriti pouzdanost stranice, sportove, bonuse, aplikacije i ostalo.

Prikazi manje
Nepotvrđeno
LibraBet
1
 • Klađenje i prijenos uživo
 • Mnoštvo opcija plaćanja
 • Podrška uživo 24/7
Licenca
 • Metode plaćanja:
*Uvjeti korištenja primjenjuju se 18+
Bonus: 1
Isplata: 1
Uplata: 1
Softver: 1
Korisnička podrška: 1
Web stranica: 1

Licenca i regulacija LibraBet-a

Ono što je najrelevantnije za sigurnost svake kockarske stranice, pa tako i ove, jeste posjedovanje važeće dozvole izdate od strane renomiranog regulatornog tijela. U tom smislu, LibraBet kladionica ispunjava kriterije sigurnosti jer posjeduje licencu koju je izdala Vlada Curacao-a. Kada je riječ o ličnim podacima koje korisnici otkrivaju prilikom registracije ili dopune računa, oni su šifrirani pomoću TSL 1.2 sistema.

TSL šifrovanje onemogućava neovlašteno otkrivanje ili zloupotrebu podataka tokom njihovog prijenosa na Internetu. Osim toga, radi dodatne zaštite ličnih podataka korisnika, oni se pohranjuju na posebnim hard diskovima. Također, kompanija nije ovlaštena odavati korisničke podatke trećim licima u marketinške ili bilo koje druge svrhe bez njihovog pristanka.

LibraBet registracija na zvaničnoj stranici

Svaki igrač mora proći kroz ukupno šest koraka da bi završio proces registracije na web stranici ove kladionice. Lista u nastavku predstavlja detaljan vodič za kreiranje LibraBet naloga:

LibraBet

Nakon što je LibraBet registracija uspješno završena, ostajete prijavljeni i odmah možete izvršiti svoj prvi depozit, aktivirati bonus dobrodošlice i početi se kladiti.

Što se tiče verifikacije naloga, ista se može zatražiti od korisnika neposredno prije/nakon prve uplate ili isplate. U trenutku kada kladionica zatraži podatke o potvrdi identiteta i adrese korisnika, on je dužan da ih dostavi operateru u roku od 30 dana. U slučaju da igrač ne dostavi navedene podatke u određenom roku, kladionica ima pravo suspendovati nalog ili zaustaviti plaćanja klijentu. Rok za verifikaciju naloga od strane LibraBet-a je do 10 dana.

LibraBet metode uplate i isplate

Igračima iz BiH koji se žele kladiti na LibraBet stranici preporučit će se EUR kao valuta. Međutim, ovaj operater nudi i druge valute kao što su HUF, NOK, PLN, INR, NZD, BRL, CZK, USD, CAD, JPY i MXN. Kao što je ponuda valuta raznolika, tako i odjeljak depozita sadrži različite načine plaćanja. Neki od dostupnih metoda depozita su:

Pored gore navedenih načina plaćanja, LibraBet nudi i nekoliko kriptovaluta. To su Bitcoin, Litecoin, Ripple i Ethereum. Za sve navedene depozitne sisteme minimalna uplata na račun je ista i iznosi 10€. Maksimalni limit depozita iznosi €5000. Također, kriptovalute i druge opcije depozita omogućavaju trenutne transakcije na nalog korisnika bez ikakvih skrivenih troškova.

Nakon uplate i dobitka opklade, slijedi isplata, koja se također može izvršiti na različite načine. Isplata se može napraviti odabirom odgovarajuće opcije plaćanja u odjeljku isplate, unosom podataka o odabranoj metodi i unosom iznosa za podizanje.

Metode isplate su sve gore navedene kriptovalute, Jeton, Skrill, Skrill One-Tap, NETELLER i bankovni prijenos. Vrijeme povlačenja može varirati ovisno o odabranoj metodi i kreće se od nekoliko sati do nekoliko radnih dana. Isto važi i za troškove isplate.

LibraBet promocode - Bonusi koje nudi kladionica

LibraBet kladionica nudi brojne bonuse kako za nove tako i za već registrovane igrače. Za prvi depozit na ovom sajtu igrač može dobiti 100% LibraBet bonus dobrodošlice do 100€. Da bi aktivirao ponudu dobrodošlice, korisnik mora uplatiti minimalno 20€ na svoj novi LibraBet nalog i kreirati barem jednu opkladu sa kvotom od 1,5 ili više.

Međutim, nakon ispunjavanja uslova, igrač promociju ne dobija automatski, već mora kontaktirati korisničku službu kladionice putem e-maila ili live chata. Zahtjevi za klađenje su 6x iznos bonusa za pojedinačne opklade sa kvotom 2,0 ili višestruke oklade sa kvotom od najmanje 1,5. Trajanje bonusa na prvi depozit je 30 dana.

Osim promocije dobrodošlice, koja je namijenjena isključivo novim korisnicima LibraBet-a, oni koji su već registrovani imaju priliku iskoristiti neke od sljedećih bonusa:

Librabet bonus dobrodšlice
 • + Besplatna opklada u pre-meč ili klađenju uživo do 50€;
 • + 10% bonus za kombinovanu opkladu od 3 ili više izbora do 100,000€;
 • + Promocija od 10% za uživo fudbalske opklade do 150€;
 • + Besplatna opklada na "Tačan rezultat" do 150€;
 • + Osiguranje izgubljenih opklada do 500€;
 • + Sedmični bonus od 50% za ponovnu dopunu računa do 500€;
 • + 10% bonus povrata novca do 500€;
 • + Besplatne opklade na virtuelne sportove od 20 do 500 evra.

Za najaktivnije igrače na sajtu, LibraBet kladionica je pripremila posebne nagrade i pogodnosti kroz VIP program. Šema za lojalne klijente sastoji se od 5 nivoa. Registracijom se korisnik pozicionira na prvi nivo. Dalji napredak u VIP programu zavisi od mjesečnog angažmana igrača. Neke od pogodnosti u VIP klubu ovog operatera su viši mjesečni limiti isplate u rasponu od 10.000€ ili 20.000€ u zavisnosti od dostignutog nivoa.

Također, igrači na četvrtom i petom nivou dobijaju ličnog menadžera naloga. Osim toga, svi VIP članovi redovno se nagrađuju ekskluzivnim promocijama koje nisu dostupne korisnicima izvan programa lojalnosti. Jedan od takvih bonusa koji je trenutno dostupan na web stranici operatera je VIP besplatna dnevna opklada 50% do 500€.

Dostupna tržišta klađenja u LibraBet

LibraBet BA ima širok spektar tržišta klađenja za sve dostupne sportove. S obzirom na to da je fudbal omiljen među kladioničarima u Bosni i Hercegovini, fokusirat ćemo se prvenstveno na opklade vezane za ovaj sport.

Kod fudbala su dostupna neka od osnovnih tržišta kao što su 1X2, tačan rezultat, više/manje, prvi gol, dupla šansa, hendikep, oba tima daju gol i drugo. Postoje i brza tržišta kao što je kada će biti postignut prvi gol (interval od 10 minuta), šta će se desiti u narednih 10 minuta i tako dalje.

Osim ovih, fudbal sadrži i neka posebna tržišta kao što su da li će biti penala, raspon golova, autogol i slično. Kada je u pitanju kreiranje onlajn tiketa, vrlo je jednostavno. Tiket se nalazi na desnoj strani ekrana u desktop verziji sajta i omogućava stavljanje pojedinačnih, višestrukih i sistematskih opklada.

Prikazuje ukupan ulog, kvote i iznos potencijalnog dobitka. Napominjemo da su neke od popularnih opklada pozicionirane ispod tiketa tako da ih možete postaviti među odabrana tržišta klađenja samo jednim klikom. Osim toga, bit će vam dostupna i opcija cashout-a kojom se možete zaštititi od potencijalnih gubitaka u pre-meč i klađenju uživo.

Sportovi na sajtu kladionice

LibraBet kladionica ima na raspolaganju preko 30 sportova kako bi zadovoljila različite interese svojih korisnika. Ponuda ovog operatera uključuje neke od popularnih sportova u BiH, kao što su fudbal, tenis, košarka i odbojka.

Osim njih, igrači se mogu kladiti i na stoni tenis, rukomet, vaterpolo, bejzbol, moto trke, biciklizam, badminton, ragbi, boks i drugo. Naravno, pored klasičnih sportova, u ponudi operatera je i esport. Esport mečevi dostupni za klađenje odnose se na King of Glory, Counter-Strike, Dota 2, StarCraft, Valorant i League of Legends.

Ne možemo ne spomenuti virtuelni sportski odjeljak koju je operater izdvojio na svojoj web stranici. U ovom odjeljku možete pronaći virtuelni fudbal, košarku, tenis, stoni tenis, bejzbol, trke konja i pasa, kao i moto sportove. Mnogi od sportova koje smo gore spomenuli su također dostupni za klađenje u realnom vremenu. Međutim, više o tome možete saznati u sljedećem dijelu koji je posvećen klađenju uživo na LibraBet stranici.

LibraBet - Uživo klađenje i prenos sportskih mečeva

Pored klasičnog klađenja prije početka utakmice, LibraBet BiH vam omogućava i klađenje tokom utakmice. Postoji više sportova dostupnih za LibraBet kladjenje uzivo. Tu su fudbal, košarka, tenis, stoni tenis, bejzbol, kriket, odbojka i dr. Osim klasičnih sportova, u sekciji uživo možete pronaći i esports, E-košarku, Košarku VR i E-fudbal. Svi navedeni sportovi imaju funkciju prijenosa uživo gdje možete biti u toku sa svim dešavanjima na terenu. Da biste pristupili opciji prijenosa uživo, prvo morate odabrati meč na koji želite da se kladite.

Zatim ćete sa desne strane vidjeti "Virtuelno polje" gdje možete pratiti statističke podatke o utakmicama. Na primjer, u fudbalu možete provjeriti broj žutih ili crvenih kartona, udaraca iz ugla, vrijeme provedeno u napadu i slično, što vam može pomoći da napravite dobitnu opkladu.

Pored virtuelnog polja nalazi se odjeljak „Video“, gdje možete direktno pristupiti prijenosu uživo. U prikazanom kvadratu prijenosa uživo imate mogućnost podešavanja kvalitete prijenosa, jačine zvuka ili možete premotati video unatrag da vidite neke od najzanimljivijih detalja utakmice.


Mobilno klađenje na LibraBet sajtu i aplikacijama za Android i iOS

Kao što smo već spomenuli, LibraBet sportska kladionica ima mobilno adaptiranu stranicu za klađenje, koja se po funkcionalnosti ne može odvojiti od desktop verzije. Razlika između ove dvije verzije web stranice operatera je jedino izgled. Mobilna verzija stranice je toliko minimalistički uređena da se gumbi za registraciju i prijavu mogu pronaći tek kada se otvori padajuća lista s lijeve strane.

Što se tiče klađenja na mobilnoj verziji, lako je čak i za početnike. Igrač treba da odabere tržište klađenja, a dodirom na tiket u uglu, on će se otvoriti na celom ekranu i prikazati sastavljenu pojedinačnu, višestruku ili sistematsku opkladu.

Dakle, korisnici bilo kojeg operativnog sistema mobilnih uređaja mogu bez ikakvih prepreka koristiti svoj pametni telefon za klađenje na službenoj web stranici LibraBet kladionice. Međutim, u pojedinim recenzijama smo pronašli informaciju da operater, osim stranice prilagođene mobilnim uređajima, nudi i aplikacije za Android i iOS korisnike.

Kako na službenoj web stranici nismo uspjeli pronaći polja za preuzimanje softvera, kontaktirali smo korisničku podršku putem ćaskanja uživo kako bismo utvrdili da li operater nudi aplikaciju za klađenje ili ne.

Podrška live chat-a kladionice nas je obavijestila da LibraBet softver za Android i iOS nije dostupan. S obzirom na gore navedeno, ovim putem upozoravamo igrače da ne preuzimaju softver koji se spominje u LibraBet recenzijama, jer može biti štetan i ugroziti privatne podatke.


Funkcionalnost i dizajn zvanične stranice

LibraBet stranica za klađenje je moderno dizajnirana i minimalistički uređena, bez obzira da li koristite mobilnu ili desktop verziju. Kada joj prvi put pristupite, jedini problem može biti što će stranica automatski biti podešena na njemački jezik.

Ovo se može vrlo lako riješiti odabirom željenog jezika na desnoj strani u gornjem dijelu ekrana. Izaberite između engleskog, poljskog, norveškog, portugalskog ili drugog dostupnog jezik. Kada podesite jezik, lako ćete se snaći u prelasku iz jednog odjeljka u drugi, registraciji ili kreiranju online tiketa.


Servis posvećen rješavanju problema korisnika

Postoje dvije vrste korisničke podrške koju pruža LibraBet kladionica. Prva opcija je podrška putem ćaskanja uživo. Testirali smo opciju live chat i postavili pitanje o mobilnoj aplikaciji operatera. Prva poruka od operatera stigla je na njemačkom jeziku. Kada smo tražili komunikaciju na engleskom, operater je počeo da piše na jeziku koji smo zahtijevali. Odgovori su stigli za nekoliko sekundi i dobili smo objašnjenja za sva pitanja koja smo imali.

Sljedeći oblik podrške koju pruža LibraBet je podrška putem e-pošte. Ipak odgovori e-poštom nisu tako brzi kao kod live chata. Korisnik koji postavi pitanje putem e-pošte može očekivati povratnu poruku u roku od 45 minuta. Imajući to na umu, preporučujemo live chat za sve hitne situacije. Na kraju, želimo spomenuti odjeljak često postavljanih pitanja, gdje igrači mogu pronaći odgovore bez kontaktiranja bilo kojeg od gore navedena dva oblika korisničkog servisa.

Informacije o kompaniji
Ime LibraBet
Adresa Scharlooweg 39, Willemstad, Curacao
Osnovan 2018
Licenca Curacao, 8048/JAZ
Telefon Ne
E-mail [email protected]
Kontakt forma Ne
Chat uživo Da

Zaključak o LibraBet-u

Prvo, zaključili smo da se radi o operateru koji prije svega ispunjava sve sigurnosne standarde. Osim toga, LibraBet kladionica pokušava ponuditi razne opklade, sportove, opcije plaćanja i bonuse. Novi igrači će sigurno imati pogodnosti nakon registracije na ovoj stranici tako što će aktivirati bonus dobrodošlice.

Ako se novi igrač pokaže kao lojalan klijent, moći će svakodnevno osvajati nagrade kroz VIP program. Jedina stvar na koju bismo se zamjerili je nedostatak softvera za klađenje. Iako je web stranica operatera moderno dizajnirana i prilagođena mobilnim uređajima, vjerujemo da bi mogli unaprijediti svoje usluge razvojem aplikacije za Android i iOS uređaje.

Često postavljena pitanja

Da, LibraBet posluje legalno na teritoriji Bosne i Hercegovine. To znači da igrači koji su rezidenti BiH mogu koristiti službenu stranicu navedenog operatera za klađenje bez ikakvih zakonskih sankcija. Također, napomenućemo da je operater svoje poslovanje regulisao licencom Vlade Curacao, što mu omogućava legalno pružanje usluga na međunarodnom nivou.
Možemo reći da operater ispunjava sve standarde u pogledu sigurnosti i zaštite svojih korisnika. Jedan od pokazatelja pouzdanosti ove platforme za klađenje je svakako Curacao licenca. Osim toga, operater koristi TSL 1.2 enkripciju za zaštitu od neovlaštenog korištenja ličnih podataka korisnika. Također, operateru nije dozvoljeno da odaje privatne podatke o igračima trećim licima.
Svaki novi korisnik ove web stranice nakon kreiranja računa nagrađuje se bonusom. Međutim, postoje određeni uslovi za aktiviranje promocije dobrodošlice. To su: prvi depozit od 20€, koji se mora uložiti u opkladu sa kvotom od 1,5 ili više. Za ovo igrač dobija 100% bonus na prvi depozit do 100€, koji se može koristiti 30 dana.
Iako u nekim nepouzdanim recenzijama postoje informacije da je LibraBet aplikacija dostupna za instalaciju na iOS ili Android, to nije tačna informacija. Operater još nije razvio softver koji se može besplatno preuzeti na mobilnim uređajima. Svi korisnici Android, iOS ili drugih operativnih sistema mogu slobodno koristiti službenu stranicu kladionice za klađenje na pametnim telefonima.
Operater je razvio VIP program namijenjen najaktivnijim igračima na svojoj platformi. VIP program kladionice sastoji se od 5 nivoa. Poziciju na prvom nivou igrač dobija samom registracijom, međutim, za dalji napredak neophodna je investicija, odnosno redovno klađenje. Neke od pogodnosti VIP programa su viši mjesečni limiti, lični menadžer naloga, posebne promocije i nagrade i još mnogo toga.
Više preporučenih kladionica
open
Top