Pravila o zaštiti privatnosti

Ova pravila i uslovi korištenja su važeći između Vas, Korisnika ove web stranice, i kladionicabet.com, vlasnika i davatelja usluga na Stranici. Kladionicabet.com tretira privatnost Vaših informacija s najvećom ozbiljnošću. Ova se pravila primjenjuju na korištenje svih podataka koje mi prikupimo ili nam ih Vi dostavite za potrebe korištenja Stranice. Molimo Vas da pažljivo pročitate ova pravila o zaštiti privatnosti.

Opseg ovih pravila o zaštiti privatnost

Ova se pravila o zaštiti privatnosti primjenjuju samo na aktivnosti poduzete od stranice Kladionicabet.com i Korisnika Stranice. Ona nisu primjenjiva na bilo koje druge stranice kojima možete pristupiti s ove Stranice uključujući, ali bez ograničenja, sve poveznice koje su eventualno podijeljene putem naših profila na društvenima mrežama.

Prikupljeni podatci

Mi prikupljamo različite podatke od svojih korisnika:

Naše korištenje podataka

Mi koristimo vaše privatne podatke za dole navedene namjene:

Neovisne web stranice i usluge

Kladionicabet.com može, s vremena na vrijeme, angažovati usluge drugih kompanija u svrhe implementacije određenih procesa koji su neophodni za funkcionisanje Stranice. Pružatelji takvih usluga nemaju pristup određenim privatnim podatcima dostavljenim od strane Korisnika ove Stranice.

Poveznice prema drugima stranicama

Stranica može, s vremena na vrijeme, ponuditi poveznice prema drugim web stranicama. Mi nemamo nikakvu kontrolu nad ovim stranicama i nismo odgovorni za sadržaj na tim web stranicama. Ova pravila o zaštiti privatnosti ne obuhvataju Vaše korištenje tih stranica. Preporučujemo da pročitate pravila ili izjave o zaštiti privatnosti na tim stranicama prije nego ih počnete koristiti.

Funkcionalnost stranice

Kako bi koristili sve opcije i funkcije koje su dostupne na Stranici možda ćete morati predati određene Podatke. Možete ograničiti upotrebu kolačića na Vašem pretraživaču. Za više informacija pogledajte donju klauzulu (Kolačići).

Kolačići

Stranica može postaviti i pristupati određenim kolačićima na Vašem računaru.

Kladionicabet.com koristi kolačiće kako bi unaprijedila Vaše iskustvo korištenja web stranice.

Kladionicabet.com pažljivo je odabrala ove kolačiće i poduzela korake kako bi osigrurala da je Vaša privatnost uvijek zaštićena i poštovana.

Svi kolačići koje koristi ova Stranica koriste se u skladu s trenutnim zakonom EU o kolačićima.

Prije nego što Stranica postavi kolačiće na Vaš računar dobit ćete poruku koja će tražiti Vaš pristanak za postavljanje kolačića. Dajući svoj pristanak za postavljanje kolačića omogućavate Kladionicabet.com da Vam ponudi bolje iskustvo i usluge. Možete, ukoliko želite, odbiti pristanak za postavljanje kolačića; ipak, u tom slučaju određene mogućnosti Stranice možda neće funkcionisati u potpunosti ili onako kako su namijenjene.

U svom pretraživaču možete odabrati da omogućite ili onemogućite kolačiće. Većina pretraživača generalno prihvata kolačiće ali se ovo može promijeniti. Za više detalja pogledajte izbornik za pomoć na svom pretraživaču.

Možete odabrati da obrište kolačiče u svakom trenutku; ipak, ako to uradite, možete izgubiti informacije koje omogućavaju brži i efikasniji pristup Stranici, ukljčujući, između ostalog, personalizacijske postavke.

Maloljetne osobe

Kladionicabet.com nije namijenjen da ga koriste osobe koje su mlađe od 18 godina i nećemo namjerno prikupljati lične podatke od maloljetnih osoba. Ukoliko postanemo svjesni da je korisnik mlađi od 18 godina, uklonit ćemo njihove informacije iz naših baza podataka. Zadržavamo pravo da tražimo dokaz punoljetstva u svakom trenutku.

Kladionicabet.com možete kontaktirati putem elektronske pošte.

open
Top