O nama

Na ovoj stranici pronaći ćete detaljnije recenzije kladionica koje prihvataju korisnike iz BiH uz sve dobre i loše strane ovih operatora. Okupili smo tim uglavnom mlađih ali prilično iskusnih osoba iz svijeta klađenja koji, svaki na svoj način, doprinose portalu.

Naš tim neprestano radi kako bi vama, članovima ove stranice, ponudio svoj maksimum i učinio vaše iskustvo klađenja na internetu što boljim i ugodnijim. Ovo nije jednostavan zadatak kada se uzme u obzir opseg jednog ovakvog projekta. Bez obzira na to, nastojimo, koliko je moguće, uvijek biti u centru dešavanja i pokriti neke od najaktuelnijih tema te provjeriti neke od najpopularnijih kladionica kako bi vam pomogli pri izboru stranice.

Amir - Kladionicabet.com
Amir

Sportskim klađenjem bavim se već više od pet godina. Moja specijalnost je fudbal i uživam u pronalaženju onih skrivenih ponuda u nekim od manje poznatih liga. Već jako rano u svojoj igračkoj karijeri sam naučio da su najbolje kvote upravo na utakmicama koje ne privlače toliko pažnje jer na njima kladionice često znaju „kiksati“. Iako mi je klađenje više strast i hobi nego zanimanje, redovito imam isplate na listićima s velikim kvotama a najveći dobitak na jednom listiću je bio preko 2,000 maraka.

Dule - Kladionicabet.com
Dule

Još od malena pratim košarku i često sam znao ostajati budan do kasno u noć kako bih pratio utakmice NBA lige. Ta strast za ovim sportom nikada nije nestala a kada sam postao punoljetan počeo sam se kladiti kako bih stvari učinio još zanimljivijim. Uvijek pratim sve novosti iz svijeta košarke a posebno NBA tako da znam koje su dobre opklade čak i ako kvote ponekad govore suprotno. Naravno, stvari ne ispadnu uvijek onako kako sam zamislio ali često znam pogoditi neke listiće za koje mi prijatelji govore da nema šanse da dođu.

Vedran - Kladionicabet.com
Vedran

Iako volim gotovo sve vrste sportskog klađenja mogu reći da su moja specijalnost online kladionice i njihovi bonusi. Gotovo sve internet kladionice nude neke vrste bonusa, promocija, i besplatnih opklada i ako znate kako da ih pravilno iskoristite možete zaista povećati svoj profit bez dodatnog rizika. Svoje znanje sam izgradio kroz lično iskustvo ali i čitajući savjete drugih kladioničara i razgovarajući s njima a sada to pokušavam prenijeti svim članovima stranice.

Ifran - Kladionicabet.com
Irfan

Moje dvije velike strasti u svijetu sporta su tenis i fudbal i nikada ne propuštam velika takmičenja a više puta sam i putovao kako bih gledao neke velike utakmice. Što se klađenja tiče, mogu reći da sam veći ekspert za tenis jer tu postoji puno više prilika za dobre opklade. Budući da volim pratiti šta se događa s igračima i izvan terena često imam neke dodatne informacije koje su veoma korisne pri sastavljanju listića.

open
Top