Mozzart aplikacija i mobilno klađenje - Detaljan pregled i konačno mišljenje

Ako provodite više vremena daleko od kuće i ne želite biti ograničeni na svoj PC, isprobajte Mozzart klađenje putem mobilnih uređaja.

Prikazi vise

Ovaj operater pruža u potpunosti prilagođenu službenu stranicu kada joj pristupate putem pretraživača sa svojih pametnih telefona. Osim toga, razvijena je Mozzart aplikacija dostupna za Android i iPhone korisnike. Mobilno klađenje će biti predmet naše recenzije, stoga nastavite čitati.

Prikazi manje
Mozzart kladionica početnoj stranici
Nepotvrđeno
Mozzart
1
  • Preuzimanje Android aplikacije sa sajta
  • SMS mobilno plaćanje
  • Mnoštvo sportskih bonusa
Licenca
  • Metode plaćanja:
*Uvjeti korištenja primjenjuju se 18+
Bonus: 1
Isplata: 1
Uplata: 1
Softver: 1
Korisnička podrška: 1
Web stranica: 1

Mozzart verzija za mobilne uređaje u poređenju s desktop verzijom

Iako će i mobilna i desktop verzija Mozzart-a funkcionisati identično, postoje određene razlike u njihovom izgledu. Prije svega, desktop verzija će prikazati sve ponude operatera na samom vrhu stranice. Sa druge strane, mobilna verzija prikazuje samo osnovne Mozzart ponude na početnoj stranici. To je klađenje, uživo, moj broj, tombo i promocije.

Za ostale opcije morat ćete kliknuti na kvadrat u gornjem desnom uglu. U desktop verziji, u lijevom uglu ekrana, bit će vam prikazane opcije da promijenite temu na svijetlu ili tamnu, povećate veličinu kvota ili promijenite jezik. U mobilnoj verziji, promjena veličine kvota i režima teme nalazi se u zajedničkom polju "Podešavanja".

Na mobilnoj stranici možete podesiti jezik na bosanski, hrvatski, srpski ili engleski. Još jedna bitna razlika u izgledu ove dvije verzije je ta što je u desktop verziji sportovi su na lijevoj strani. U mobilnoj verziji je sportska ponuda pozicionirana na vrhu stranice.

Iako je mobilna verzija takva da omogućava manji prikaz zbog veličine ekrana, svi sportski događaji će biti jasno vidljivi. Pomicanjem prsta po ekranu vašeg uređaja, lako ćete prolaziti kroz sve dostupne nadolazeće/uživo događaje. Za uzbudljivo i poboljšano mobilno klađenje dostupna je i Mozzart BiH aplikacija.


Mozzart aplikacija za Android korisnike

Ova kladionica je razvila poseban softver za korisnike Android operativnih sistema. Android aplikacija dostupna je svim ljubiteljima sportskog klađenja besplatno. Možete je preuzeti direktno sa Google Play prodavnice. Međutim, Mozzart aplikacija Android se može pronaći i na službenoj web stranici o+peratera gdje klikom na jedno dugme automatski pokrećete proces preuzimanja. Tako je izbjegnuto otvaranje Play Store-a i traženje aplikacije. Da biste preuzeli aplikaciju sa stranice, morate slijediti donje upute.

Kliknite na polje "Preuzmi sa Google Play" na dnu stranice. Zatim, u postavkama vašeg uređaja, morate dozvoliti preuzimanje aplikacije. Kada dozvolite preuzimanje i nakon što se ono završi, pojavit će se dugme za instalaciju. Proces instalacije će trajati nekoliko sekundi i odmah možete otvoriti svoju Android aplikaciju i početi se kladiti ako imate nalog.

Ako se još niste registrovali, klikom na polje za registraciju u aplikaciji bit ćete preusmjereni da to učinite na web stranici operatera. Na kraju ćemo napomenuti da je za instaliranje ovog softvera potrebno imati minimalno verziju Androida 4.1.

mozzart
Mozzart Android app

Mozzart BA aplikacija za sve korisnike iPhone uređaja

Pored Android aplikacije, Mozzart je također razvio i softver za igrače koji koriste iPhone. Mozzart aplikacija iOS može se preuzeti sa Apple Store-a. Međutim, ako pokušate preuzeti aplikaciju sa stranice operatera kao u Android verziji, nećete uspjeti. Stranica će vas preusmjeriti na vaš Apple Store nalog. Zato vam je bolje da odmah otvorite prodavnicu i ukucate Mozzart app, nego da gubite vrijeme na pristup stranici i preusmjeravanje.

Kada pronađete Mozzart aplikaciju u Apple Store-u, vidjet ćete koje uslove vaš uređaj mora ispuniti da preuzme softver. iPhone i iPad uređaji moraju biti najmanje verzije 14.0 ili novije. Nakon što pritisnete dugme za instalaciju, aplikacija će se za nekoliko trenutaka pojaviti u vašem meniju. Zatim se možete prijaviti ako već imate nalog.

Ako nemate nalog, bit ćete preusmjereni na službenu web stranicu operatera, kao i kod Android verzije. Tek nakon što završite proces registracije na web stranici operatera, možete se vratiti na svoju iOS aplikaciju i prijaviti se. Da biste se prijavili, morat ćete uključiti lokaciju na svom mobilnom uređaju.

mozzart
Mozzart Android app

Mozzart bonus ponude za igrače koji se klade putem pametnih telefona

Ako ste kreirali svoj Mozzart nalog i prijavili se na aplikaciju, trebali biste znati da možete aktivirati bonus dobrodošlice. Mozzart ponuda dobrodošlice je 200% do 600 KM. Da biste aktivirali bonus, nakon registracije morate uplatiti minimalni depozit od 10 KM. Isto pravilo važi i za drugi i treći depozit. Maksimalni bonus na prvi depozit je 100 KM, na drugi 200 KM i na treći 300 KM.

Bonus novac se može iskoristiti u roku od 30 dana. Osim ovoga, ako koristite aplikaciju Mozzart možete aktivirati i druge sportske promocije. Neki od njih su Top minuta, Povećane kvote, Brzi Tiket, Bonus Tiket, Naplati Promašaj i još mnogo toga.


Specijalni sistemi plaćanja za mobilne uređaje

Mozzart nudi tri posebna načina plaćanja samo za igrače koji se klade putem mobilnih uređaja. To su:

Za ovu vrstu plaćanja korisnik mora unijeti odgovarajuću broj koji će predstavljati iznos u KM koji želi uplatiti. Zatim mora unijeti JMB koji je koristio prilikom validacije računa. Poruka se šalje na 0800 50 713. Transakcioni troškovi za Postpaid SMS iznosit će 8%, dok će za Prepaid dopune iznositi 6%. Minimalni iznos depozita je 1 KM. Maksimalni iznos za Telekom je 20 KM, dok za m:tel nije precizirano.


Mozzart aplikacija – Interesantne funkcije

Mozzart BA aplikacija zaista je puna značajnih funkcija. Prije svega, novi igrači imaju priliku aktivirati sportske bonuse i tako povećati svoje šanse za pobjedu. Opcije plaćanja su također vrlo prilagođene za sve one koji koriste mobilne uređaje za klađenje. Sa jednim SMS-om, igrač može dopuniti svoj Mozzart nalog za nekoliko sekundi. Međutim, ove transakcije podrazumijevaju odgovarajuće troškove u rasponu od 6-8%.

Osim toga, Mozzart bet aplikacija pruža mogućnost kreiranja brzih tiketa i mogućnost provjere statusa tiketa. Provjera statusa tiketa uključuje funkciju "Skeniraj tiket". Dakle, ako je korisnik platio tiket u fizičkoj Mozzart kladionici, može ga skenirati u svojoj aplikaciji i vidjeti kakvi su rezultati. Za ovo, aplikaciji mora biti dozvoljen pristup kameri pametnog telefona.

Na kraju ćemo napomenuti da ova aplikacija ima posebno polje za provjeru rezultata. Klikom na dato polje otvara se stranica sa rezultatima svih događaja, kako onih koji su završeni, tako i onih koji su u toku. Na vrhu ekrana nalaze se datumi gdje možete odabrati opciju rezultata "danas" i tri dana unazad.


Završne riječi o ovom mobilnom operateru

Kao što ste do sada primijetili, Mozzart platforma radi savršeno bilo da se kladite putem računara ili pametnog telefona. Web stranica je optimizirana i prilagođena svim veličinama ekrana mobilnih uređaja. Dakle, kada pristupate mobilnoj verziji sajta, nećete imati problema sa adaptacijom stranice. Pored ovoga, operater je dodatno poboljšao iskustvo mobilnog klađenja plasirajući vlastiti softver.

Mozzart aplikacija BiH dostupna je svim stanovnicima te zemlje, bez obzira da li koriste iOS ili Android operativni sistem. Ova aplikacija uključuje softver koji neće zauzimati puno memorije i koji je prvenstveno potpuno besplatan.

Također, aplikacija nudi sportske bonuse za nove i već registrovane igrače iz BiH. I opcije plaćanja su prilagođene ljubiteljima mobilnog klađenja. Korisnici Prepaid ili Postpaid kartica mogu lako i brzo dopuniti svoj nalog putem SMS-a. Na kraju ćemo reći da Mozzart app preporučujemo svima koji se vole kladiti u pokretu i nisu ljubitelji PC-a.

Najčešće postavljena pitanja

Mozzart je razvio vlastitu aplikaciju koja je dostupna svim korisnicima Android i iOS operativnih sistema. Korisnici Androida moraju imati verziju telefona 4.1 ili noviju. Igrači koji koriste iPhone moraju imati verziju telefona 14.0 ili noviju.
Mozzart aplikacija može biti preuzeta sa Google Play Store-a ili Apple Store-a. Osim toga, igrači koji posjeduju Android pametne telefone mogu preuzeti softver direktno sa službene web stranice operatera.
Mozzart nagrađuje sve one koji se klade putem mobilnih uređaja primamljivim sportskim bonusima. Prije svega, tu je promocija dobrodošlice koja će vam biti dostupna ako ste se tek prijavili na aplikaciju. Pored ovoga, operater nudi i bonuse Top Minuta, Brzi Tiket, Povećaj dobitke i još mnogo toga.
Više preporučenih kladionica
open
Top