Formula aplikacija - Detaljna recenzija softvera za iOS i Android telefone

Mobilna verzija ove online kladionice je u potpunosti prilagođena za mobilne uređaje. Igrači imaju priliku da na svoje pametne telefone preuzmu prečicu preko koje će lakše pristupiti zvaničnoj stranici operatera. Formula aplikacija međutim, nije dostupna.

Prikazi vise

U našoj detaljnoj recenziji obradili smo sve relevantne činjenice koje se odnose na mobilno klađenje, dostupne bonuse i opcije plaćanja na web stranici Formula kladionice.

Prikazi manje
FORMULA početnoj stranici
Nepotvrđeno
Formula
1
  • 200% bonus dobrodošlice na prvi depozit
  • Prečica web stranice za iOS i Android
  • Različite opcije depozita sa 0 troškova
Licenca
  • Metode plaćanja:
*Uvjeti korištenja primjenjuju se 18+
Bonus: 1
Isplata: 1
Uplata: 1
Softver: 1
Korisnička podrška: 1
Web stranica: 1

Ključne razlike između mobilne i desktop verzije službene Formula web stranice

Što se tiče funkcionalnosti, nismo mogli vidjeti nikakve razlike u odnosu na ove dvije verzije stranice. Međutim, što se tiče izgleda, desktop i mobilna verzija se veoma razlikuju jedna od druge. Prije svega, moramo istaći da su PC i mobilna verzija slične po jednostavnosti interfejsa. Mobilna verzija je čak sofisticiranija od desktopa i sadrži minimalan broj polja koji se savršeno uklapaju na male ekrane.

Kada otvorite Formula web stranicu na svom mobilnom uređaju, vidjet ćete ikonu za prijavu/registraciju u gornjem desnom uglu ekrana. U centru ekrana će biti pozicionirani svi sportovi poredani jedan ispod drugog. Pored svakog sporta nalazi se broj koji pokazuje koliko je trenutno opklada dostupno za dati sport.

U lijevom uglu mobilne verzije nalazi se kvadrat. Dodirnite ga da otvorite padajući meni sa najigranijim događajima, promocijama, sekcijom za pomoć i još mnogo toga. U ovom padajućem meniju postoji i mogućnost promjene jezika u bosanski, hrvatski, engleski i njemački. U desktop verziji možete promijeniti jezik klikom na zastavicu u gornjem desnom kutu.

Ispod zastavice nalaze se polja za registraciju i prijavu, a još niže je online tiket. Na lijevoj strani ekrana računara nalaze se sportovi, kao i klađenje, uživo, loto uživo, promocije i mobilne. Ako pristupite Mobile polju, vidjet ćete mogućnost skeniranja QR koda za prelazak na mobilnu verziju, kao i link koji vodi do stranice prilagođene pametnim telefonima.


Formula aplikacija za Android mobilne uređaje

Formula aplikacija za Android još uvijek nije dostupna za instalaciju putem službene web stranice operatera. Tako da je igrači neće naći u Google Play prodavnici. Ono što je dostupno je prečica koja će korisnicima ovih pametnih telefona olakšati pristup klađenju na mobilnim uređajima. Formula prečica na početni ekran Androida može se kreirati skeniranjem QR koda ili u postavkama pretraživača. Opcija podešavanja prečice putem QR koda je brža.

Ako se niste registrovali prije kreiranja prečice, to možete učiniti na sljedeći način. Kliknite na ikonu korisnika u gornjem desnom uglu službene web lokacije i unesite podatke kao što su ime, prezime, datum rođenja, JMBG, država, broj telefona, adresa, grad, e-mail i lozinka. Nakon registracije možete početi sa klađenjem na sve dostupne sportove. Odaberite 1X2, hendikep, preko/ispod i druga tržišta klađenja da formirate svoj prvi online tiket. Vaš tiket će biti označen crvenom bojom i pozicioniran na vrhu ekrana.

formula
Formula Android app

Formula aplikacija za iOS telefone i druge Apple mobilne uređaje

Ukoliko imate iPhone, aplikacija Formula BiH neće vam biti dostupna. Dakle, ne morate otvarati App Store i pretraživati u ovoj online trgovini. Da bi ste uživali u pogodnostima mobilnog klađenja preko iOS pametnih telefona morate pristupiti službenoj web stranici operatera. Kao i kod Android uređaja, na iOS pametne telefone se može kreirati prečica koja će olakšati pristup službenoj web lokaciji. To se može uraditi skeniranjem QR koda ili u postavkama pretraživača.

Ako prethodno niste kreirali nalog, trebali biste to učiniti prije klađenja za pravi novac. Međutim, ako ste se registrovali, potrebno je samo da se prijavite. Da biste se prijavili, dodirnite ikonu korisnika u gornjem desnom uglu i unesite korisničko ime i lozinku svog naloga. Nakon prijave možete početi da se kladite na zbroj golova, dvoznak, oba tima daju gol i ostala tržišta. Online tiket će biti na vrhu ekrana. U njemu možete vidjeti ukupne kvote, uloge, potencijalne dobitke i druge informacije.

formula
Formula iOS app

Mobilni Formula bonusi i promocije

Kao što smo naglasili, Formula aplikacija nije razvijena. Ipak, Formula pruža druge pogodnosti svojim korisnicima. Ova kladionica nagrađuje novoregistrovane korisnike bonusom dobrodošlice od 200% na prvi depozit do maksimalno 200 KM. Ne postoji minimalni iznos depozita za aktiviranje promocije dobrodošlice. Uslovi klađenja za ovu ponudu su sljedeći:

Osim Formula promocije dobrodošlice, igrači mogu aktivirati i:

Spomenut ćemo i prikupljanje Formula bodova (FP) koji se mogu pretvoriti u pravi novac. Za 1 FP bod potreban je ulog u pojedinačnim opkladama u iznosu od 500 KM. 1 FP je jednako 1 BAM.


Dostupne metode plaćanja

Postoji nekoliko različitih metoda depozita koje možete koristiti kao opciju dopune prije klađenja za pravi novac. To su:

Minimalni depoziti za vaučere su 1 KM, a maksimalni 200 KM. Minimalni depoziti za kartice su 10 KM, dok maksimalni iznose 300 KM. Sve opcije depozita uključuju automatske transakcije sredstava i ne naplaćuju dodatne troškove.


Formula aplikacija BiH - Najznačajnije funkcije

Iako Formula aplikacija za Android i iPhone nije dostupna, službena web stranica ima nekoliko važnih karakteristika koje bismo istakli. Prvo, ona vam omogućava da budete u toku sa svim važnim obavještenjima o klađenju. Obavještenja operatera možete vidjeti tako što ćete dodirnuti ikonu zvona na vrhu ekrana. Formula obavještenja se mogu razvrstati u one objavljene danas, jučer, pa čak i prošle sedmice ili mjeseca.

Pored obavještenja, možete klasificirati svoja plaćanja ili isplate radi lakše vidljivosti i kontrole potrošnje. Također značajna karakteristika ove kladionice je da vam daje pregled statistike timova na koje se kladite. Možete vidjeti sve prethodne utakmice odabranog tima, postignute rezultate, procentualni učinak i kolo u kojem su igrali. Na kraju, napominjemo da smatramo da su bonusi koji će vam biti ponuđeni važna karakteristika. Također, osim par bonusa, Formula vam nudi i nekoliko opcija plaćanja uz 0 transakcijskih troškova.


Zaključak o Formula kladionici

Formula ima potpuno prilagođenu web stranicu za mobilne uređaje, tako da nemate potrebe za preuzimanjem softvera. Pružit će vam priliku da vidite obavještenja, prethodna plaćanja na stranici, statistiku utakmica i još mnogo toga. Ono što je bitno znati je da možete koristiti različite načine plaćanja, te da za prvu uplatu možete aktivirati 200% bonusa dobrodošlice.

Formula aplikacija BiH još nije razvijena. Međutim, korisnici Android i iOS uređaja mogu preuzeti prečicu na svoje početne ekrane koja će im olakšati pristup web stranici i mobilno klađenje. Stoga, ako službenoj stanici pristupate nekoliko puta u toku dana, preporučujemo da kreirate prečicu i uštedite vrijeme.

FAQ

Formula aplikacija za Android, još uvijek nije dostupna za besplatno preuzimanje na službenoj web lokaciji operatera. Međutim, moguće je koristiti prečicu koja olakšava pristup stranici za mobilno klađenje.
Formula kladionica nije razvila softver ni za korisnike iPhone i Mac pametnih uređaja. Ovi igrači se također mogu kladiti jedino preko web stranice prilagođene mobilnim uređajima.
Nakon registracije na mobilnom sajtu, svaki korisnik može aktivirati bonus dobrodošlice. Promocija dobrodošlice iznosi 200% do 250 KM. Ne postoji ograničenje minimalnog depozita.
Više preporučenih kladionica
open
Top