FORMULA kladionica – Omiljeno mjesto za klađenje u BiH

Formulanije više u funkciji! Preporučujemo da kreirate nalog kod22Bet 22Bet registracija

Sportska kladionica FORMULA godinama važi kao jedna od najpopularnijih kladionica koje posluju u Bosni i Hercegovini.

Prikazi vise

Sa raznovrsnom ponudom za klađenje, odličnim kvotama i veoma učinkovitom platformom za klađenje, ova kladionica zaista zaslužuje visoku ocjenu. U nastavku teksta, pročitajte sve važne detalje koje trebate znati o ovoj kladionici, te se sami uvjerite zašto upravo FORMULA kladionica treba da bude Vaš izbor broj 1.

Prikazi manje
Nepotvrđeno
Formula
1
  • Odličan bonus dobrodošlice
  • Jednostavna uplata i isplata
  • Mobilno klađenje
Licenca
  • Metode plaćanja:
*Uvjeti korištenja primjenjuju se 18+
Bonus: 1
Isplata: 1
Uplata: 1
Softver: 1
Korisnička podrška: 1
Web stranica: 1

Jednostavan pristup kladionici FORMULA

Sportska kladionica FORMULA koristi dvije web domene za pristup opcijama klađenja igrača u njoj. Web adresa www.formula.ba će vas odvesti na naslovnu stranicu stranice, koja sadrži dvije istaknute opcije - "Klađenje u poslovnicama" i "Internet klađenje". Klikom na opciju Internet klađenje odlazite na drugu adresu FORMULA online kladionice - formula-kladionica.com, odakle se možete kretati po svim opcijama klađenja.

Čak i ako ne znate domen ove kladionice, internet pretraživači će je lako pronaći za vas i postaviti na vrh svoje pretrage, stranica je optimizirana za mobilne uređaje i nema problema pri učitavanju na Vašim uređajima. FORMULA ima i svoje stranice na društvenim mrežama sa kojih nudi svoje ponude i promocije, a sa kojih možete pronaći i link na web stranicu kladionice.

Ono što je jako bitno za igrače iz Bosne i Hercegovine, pristup Formuli Sportsbook je otvoren i bez posebnih programa i dodataka za postavljanje lokacije, se se i igrači iz BiH mogu jednostavno povezati.


Licenca i sigurnost

Iako je pristup kladionici FORMULA omogućen bez ikakvih komplikacija, a sama je veoma popularna i dugotrajna u BiH, još uvijek postoje strahovi pojedinih igrača, koji nisu sigurni da li treba da im povjer novac. Online klađenje može biti i rizično ako ne obratite pažnju na moguće prevarante koji u dizajnu koji liče na neke službene, zapravo nude svoje ilegalne kopije kladionica.

Radeći na ovoj recenziji, posebno smo se fokusirali na one postavke koje daju sliku o pouzdanosti i sigurnosti kladionice. Na osnovu dozvola za rad koje kladionica ima, kao i njenog ugleda i istorije, zaključili smo da nema brige kada su ove teme u pitanju. Kladionica FORMULA je licencirana od strane Federalnog ministarstva finansija Federacije BiH.

FORMULA kladionica, osim ovih, koristi i neke uobičajene mjere koje koriste druga svjetska online kazina i web stranice kladionica, kao što su šifriranje zaštite podataka, sigurnosni protokoli za osjetljive podatke o ličnim i bankovnim računima, itd., koje pomažu u sprječavanju zloupotrebe ovih korisničkih podataka.


Proces registracije na kladionicu FORMULA

Formula

Prije nego se možete početi kladiti, potrebno je da otvorite korisnički račun. Registracija u FORMULA kladionici je jednostavan proces s kojim ne biste trebali imati problema čak i ako ste potpuno novi u svijetu internet klađenja. Potrebno je samo da pratite jednostavne korake i tačno upišete sve podatke koji se traže i bit ćete spremni da postavite svoje prve opklade u roku nekoliko minuta.

Registracija za nove korisnike se vrši u samo dva koraka!

Unesite lične podatke - Prvi je da u odgovarajuća polja unesete svoje podatke - lične podatke sa adresom, vaš e-mail i broj telefona, zatim odabir i unos korisničkog imena i lozinke Kao što vidite, zemlja i valuta su već odabrani Nakon unosa ovih podataka, vaš korisnički nalog je već kreiran!

Verifikacije računa - Sljedeći korak je verifikacija vašeg naloga U skladu sa važećim zakonskim propisima FBiH potrebno je postaviti sliku važećeg, vlastitog dokumenta (lična karta, vozačka dozvola ili pasoš) Na ovaj način potvrđujete tačnost podataka unesenih prilikom registracije Na dokumentu mora biti vidljivo: fotografija, ime, prezime i JMBG

Nakon što kladionica primi dokument, vaš račun će biti odobren, ako su svi uneseni podaci potpuni i tačni.

Na kraju, ostaje da odaberete način i uplatite vaš depozit, i možete početi sa klađenjem!


Kako izvršiti uplatu i isplatu novca sa kladionice FORMULA?

FORMULA sportska kladionica nudi nekoliko opcija koje možete koristiti za uplatu sredstava na svoj račun ili isplatu dobitaka sa njega. Odjeljak za plaćanje na web stranici Vam nudi dvije grupe načina da uplatite sredstva na Vaš račun – bonovima ili karticama.

Jedan od najjednostavnijih načina plaćanja sredstava na raznim servisima na Internetu su vaučeri ili bonovi. U FORMULA kladionici možete koristiti dva takva vaučera - xBon ili Kliker bon. xBon je dio X sistema koji djeluje u cijeloj BiH, za jednostavnu online kupovinu i plaćanje. Unošenjem koda sa vašeg vaučera u određeno polje, sredstva sa njega se odmah uplaćuju na vaš račun.

Kliker bon možete kupiti na više od 3700 prodajnih mjesta širom BiH, u velikim trgovinama ili šopovima i sl. Proces dopune računa i uz pomoć Kliker bona je vrlo brz, lak i jednostavan. Nakon kupovine Kliker vaučera, sve što trebate učiniti je posjetiti web stranicu FORMULA za klađenje, prijaviti se na svoj račun za klađenje, odabrati PLAĆANJE, zatim od ponuđenih opcija odabrati Kliker, unijeti kod s Kliker vaučera i pričekati provjeru koda i konačno potvrdite uplatu. Sredstva se i u ovom slučaju odmah prenosena račun.

Za uplate bonovima nema dodatnih naknada, minimalni iznos uplate je 1 BAM, a maksimalno je moguće uplatiti 200 BAM.

Plaćanje platnom karticom jedan je od najpopularnijih i korišćenih metoda u svijetu. FORMULA kladionica prihvata Visa, Maestro i Mastercard. Minimalna uplata je 10 BAM. Sa Visa karticama moguće je koristiti samo one izdate u BiH.

Isplate počinju podnošenjem zahtjeva i unosom iznosa koji želite povući sa svog računa. Novac možete podići u gotovini u jednoj od ekspozitura kladionice koju navedete ili na broj računa koji navedete u zahtjevu.

VISA logo
Mastercard logo
X-bon logo

FORMULA kladionica nudi atraktivne bonusi i promocije

Kladionica FORMULA nudi svim svojim novim korisnicima bonus dobrodošlice na njihov prvi depozit. To je 200% od maksimalno uplaćenih 200 BAM. Uslovi za ispunjavanje i prikupljanje ovog bonusa su da se sredstva od njega mogu uložiti u tikete koje imaju 5 ili više parova, a tako da minimalna kvota na sve parove sa njega bude najmanje 1,30. Ne postoji minimalni depozit koji morate uplatiti da biste dobili bonus i nema vremenskog perioda u kojem morate koristiti bonus.

Pored ovog unosnog start-up bonusa, kladionica FORMULA ponuda bonusa je raznovrsna i uključuje i niz drugih promocija koje igrači mogu koristiti.

Bonus dan 100% - Ukoliko igrač izvrši depozit na dan bonusa, automatski će dobiti bonus koji iznosi 100% depozita, ali ne više od 200 konvertibilnih maraka. Ukoliko igrač napravi više depozita u toku jednog dana, iznos svih dodijeljenih bonusa će biti zbrojen ali neće preći 200 konvertibilnih maraka.

Ne postoji minimalni depozit koji se mora uplatiti da biste dobili ovaj bonus, niti postoji vremenski period u kojem se bonus mora iskoristiti! Sportka kladionica FORMULA redovno najavljuje svoj „Happy Day“ na Facebook i Instagram stranicama.

Kombi bonus je bonus na dobitak na kombi listiću. Ukoliko igrač ispuni uvjet za dobijanje bonusa, njegov dobitak će biti uvećan za procenat kombi bonusa. Da bi dobio bonus, neophodno je da svaka kvota na listiću bude minimum 1,30, i neophodno je da ukupna kvota na listiću bude minimum 2,00.

Takođe, neophodno je da igrač postavi na listić minimum 2 opklade iz različitih događaja. Što više oklada stavi na listić, bonus će biti veći a ukupno može biti u rasponu između 5% i 23%. Single i Sistemski listići ne ostvaruju pravo na bonus.

Kladionica FORMULA takođe ima svoje bodove za odigrane opklade - FORMULA poene (FP). Ovime kladionica želi nagraditi sve svoje lojalne igrače, te im za svaki odigrani tiket prati i akumulira u FP po određenim proračunom. FP su trajna i akumulativna promocija, a 1 FP iznosi 1 BAM za koju se igrači mogu dalje kladiti ili ih podići kao pravi novac.

Mnogo opcija za klađenje na FORMULA kladionici

FORMULA kladionica ponuda nudi veoma dobar izbor opcija za različite opklade. Želeći da ispuni očekivanja raznovrsnih igrača, FORMULA je sastavila ponudu koja pokriva mnogo više od jednostavnih izbora, kao što je konačni pobjednik utakmice ili događaja. Zahvaljujući tome, igrači imaju puno više slobode da naprave listiće koje žele.

Teško je nabrojati sve opcije koje postoje u ovoj kladionici, pogotovo jer su one veoma različite za svaki od sportova. Ipak, za igrače iz Bosne i Hercegovine neke od najatraktivnijih i najzanimljivijih opcija su: dvoznaci, broj pogodaka na meču, kombinacije ishoda i broja pogodaka, hendikepi, broj kartona, faulova, kornera i sl, par-nepar i puno, puno drugih.

FORMULA kladionica provjera listića je jedna od opcija koju ovu kladionica nudi svojim igračima. Listić koji želite da igrate i parovi na njemu uvijek su prikazani na desnoj strani stranice, tako da uvijek imate pregled odabranih događaja. Možete igrati pojedinačne događaje, kombinaciju nekoliko ili različite sisteme.

Prijevremena isplata je moguća kako za događaje koje ste odigrali uživo, prije njihovih početaka ili kombinovali, dovoljno je kliknuti i prihvatiti ponuđeni iznos isplate. Listići sa događajima koji još uvijek nisu započeli mogu se stornirati do 10 minuta prije njihovog početka.


Zastupljeni sportovi

Ne može se baš reći da sportska kladionica FORMULA nudi onoliko različitih sportskih i drugih događaja kao neke od najvećih u svijetu, ali svakako ima sve ono što može zainteresovati igrača iz Bosne i Hercegovine.

Ne može se reći da sportska kladionica "FORMULA" nudi onoliko različitih sportskih i drugih događaja kao neka od najvećih u svijetu, ali svakako ima sve što može zainteresovati igrača iz Bosne i Hercegovine.

Nogomet definitivno prednjači sa svim mogućim ishodima, golovima, kombinacijama i specijalitetima, a slijede ostali popularni sportovi u regionu:
košarka, rukomet, tenis, vaterpolo, odbojka, futsal, ali i "egzotičniji" poput MMA pikada ragbi, snooker ili kriket.

Sve popularniji e-sport je zastupljen opkladama na takmičenja igre League of Legends iz liga širom svijeta.


Uživo klađenje i prijenos uživo uz FORMULA kladionicu

Posebno iskustvo klađenja za igrače je mogućnost klađenja na događaje uživo. To donosi mnogo više uzbuđenja, a gledanje događaja i utakmica i klađenje na njih za to vrijeme, otvara brojne mogućnosti zarade, posebno iskusnijim kladioničarima. FORMULA sportska kladionica ne zaostaje za ostalima u ovom segmentu i nudi zaista širok izbor sportova i događaja uz mogućnost klađenja uživo.

Što se tiče sportova obrađenih u ovom dijelu, broj opcija je izuzetno velik. Od najpopularnijih sportova kao što su fudbal, košarka, tenis i rukomet, do nekih vrlo zanimljivih opcija kao što su ragbi, futsal i hokej na ledu, igrači se mogu kladiti uživo gotovo bez ograničenja, što je zaista veliki plus za ovu kladionicu.

Od ostalih događaja, tu je non-stop uživo Loto, gdje uvijek možete uživati ​​u pauzi do velikih utakmica, ili jednostavno okušati sreću u ovoj, uvijek popularnoj lutriji s kuglicama i brojevima.

Nažalost, ova kladionica ne nudi prijenose uživo na svojoj web stranici za sportske događaje na koje se možete kladiti.


Klađenje na mobilnim telefonima putem FORMULA kladionice

Kladionica FORMULA nudi svoju web stranicu optimiziranu za sve mobilne uređaje, bilo da se radi o Android OS-u ili iOS-u. U svakom slučaju, ne morate brinuti o kompatibilnosti jer stranica radi jednako dobro u oba okruženja. Pojednostavljena i jasna verzija će igračima ponuditi sve opcije koje postoje i na desktop verziji stranice, sa mogućnošću klađenja igrača u pokretu, kada nisu pored svojih kompjutera.

Također ćete dobiti QR kod na web stranici, koji može da se skenira i direktno vodi na mobilnu verziju stranice. Možete instalirati i prečicu, koja radi kao FORMULA kladionica aplikacija na svim mobilnim uređajima.


Dizajn i funkcionalnost

Dizajneri stranice kladionice FORMULA vodili su se principom "manje je više". Sve je podređeno jednostavnosti i preglednosti sajta, tako da se korisnici mogu brzo i lako snaći i što jednostavnije opkladiti. Proces registracije, uplate i isplate sredstava, kao i sastavljanje tiketa i opklada, sve je svedeno na potrebni minimum procedura, bez gubitka ukupnog iskustva. Listić se automatski generira čim odaberete prvi par na koji želite da se kladite.

U svakom trenutku imate potpunu kontrolu nad okladama koje želite dodati ili ukloniti iz njega. Kvote se automatski množe i uvijek imate uvid u ukupne kvote vaše opklade.


Pomoć i podrška igračima

Kladionica "FORMULA" nudi nekoliko načina za kontaktiranje korisnika.

Navedeno je da za sva pitanja, sugestije i primjedbe korisnika, dostupna za kontakt putem e-mail adrese: [email protected], gdje obećavaju detaljan odgovor u roku od 24 sata, a čest je slučaj da je odgovor dostupan mnogo ranije.

Na stranici se nalaze i brojevi telefona koje korisnici mogu koristiti za direktan kontakt sa predstavnicima kladionice, i navedeno je radno vrijeme svakog dana od 08:00 do 23:00 sata. Osoblje je ljubazno i spremno na pomoć korisnicima.

Na web stranici se nalaze i odjeljci sa informacijama o mogućnostima plaćanja, uslovima i odredbama, kao i postupcima klađenja, sa detaljnim opisom i priloženom dokumentacijom.

Informacije o kompaniji
Naziv FORMULA d.o.o.
Adresa Put za Imotski 27 (sjedište), 88240 Posušje, Bosna i Hercegovina
Osnovan 2003
Licenca Federalno Ministarstvo Finansija FBiH
Telefon ++387 (0) 39 685-230
E-mail [email protected]; [email protected]
Kontakt forma Ne
Chat uživo Ne

Popularna i dugovječna kladionica s razlogom

Tržište i zadovoljni korisnici nikada ne daju lažnu sliku, a najbolja su preporuka sportske kladionice "FORMULA". Dugi niz godina ovo je jedno od najpopularnijih mjesta za klađenje širom Bosne i Hercegovine.

Sjajni bonusi i promocije i sistem lojalnosti koji sajt kladionice nudi svojim igračima, najpopularniji sportovi koji su dobro zastupljeni i domaća prepoznatljivost ove kladionice, uspjeli su je održati u trci sa mnogo većim i moćnijim "igračima" ovih godina.

Često postavljana pitanja

Ova sportska kladionica je licencirana u Bosni i Hercegovini Rješenjem Federalnog Ministarstva Finansija. Posjedovanje državne licence uvijek je signal da je sportska kladionica provjerena na najvišem nivou u zemlji, tako da ne bi trebalo biti problema sa isplatom dobitaka ili eventualnih sporova.
FORMULA nudi prilično izdašan bonus dobrodošlice do 200 BAM. Da biste dobili ovaj bonus, morate izvršiti prvi depozit i kladionica će dodati čak 200% iznosa depozita na vaš bonus račun (do maksimalno 200 BAM). Iako postoje određeni uslovi koje morate poštovati dok koristite ovaj bonus, ograničenja su realna i lako ih je ispuniti.
FORMULA sportska kladionica podržava nekoliko opcija za uplatu i povlačenje novca. Što se tiče Bosne i Hercegovine, možete koristiti metode kao što su kartice (Mastercard, Maestro, Visa), kao i bonove – vaučere, koji su dostupni širom Bosne i Hercegovine - Kliker, xBon. Proces podizanja novca sa računa je takođe jednostavan, siguran i brz.
Kladionica FORMULA svojim korisnicima omogućava jednostavno klađenje putem mobilnih telefona, za bilo koji operativni sistem, kao što su Android, Apple ili Windows OS na pametnim telefonima. Kladionica se lako može posjetiti kao na klasičnim računarima, a sadrži sve opcije za klađenje, upravljanje računom i raspolaganje novcem na njemu, kao i na desktop verziji stranice. Nema potrebe da preuzimate aplikacije da biste uživali u mobilnom klađenju. Također, sportska kladionica formula rezultati su dostupni za sve korisnike mobilnih uređaja kako biste bili u toku svih zbivanja na terenu.
Više preporučenih kladionica
open
Top