Wazamba kladionica - Puno bonusa i VIP programa za igrače u 2024

Wazamba ne prihvata igrače iz vašeg regiona! Naš najbolji izbor za vas je 22Bet 22Bet registracija

Wazamba kladionica ušla je na scenu kladioničarske industrije 2019. godine, a već je dostupna u mnogim zemljama, uključujući i Bosnu i Hercegovinu.

Prikazi vise

Riječ je o moderno dizajniranom sajtu za online klađenje sa mnoštvom dostupnih bonusa, VIP programom, raznim načinima plaćanja, uključujući kriptovalute, i drugim pogodnostima. Sve informacije o navedenim i drugim bitnim karakteristikama operatera iznijeli smo u nastavku našeg pregleda.

Prikazi manje
Nepotvrđeno
Wazamba
1
 • Sportski VIP program
 • Prijenos utakmica uživo
 • Dostupne razne kriptovalute
Licenca
 • Metode plaćanja:
*Uvjeti korištenja primjenjuju se 18+
Bonus: 1
Isplata: 1
Uplata: 1
Softver: 1
Korisnička podrška: 1
Web stranica: 1

Licenca i sigurnost registrovanih igrača

Prvi znak legitimnog kladioničarskog poslovanja je važeća licenca koju je izdala Vlada Curacaoa. Prije izdavanja licence, regulatorno tijelo je dužno utvrditi da li operater ispunjava sve sigurnosne standarde.

Osim toga, operater koristi TSL 1.2 sistem koji šifrira korisničke podatke koji se prenose putem interneta i na taj način sprječava njihovo nezakonito korištenje. Kao dodatni oblik zaštite podataka, oni se pohranjuju na fizičkim hard diskovima.

Svaki korisnik u bilo kojem trenutku može od operatera zatražiti informacije o svojim ličnim podacima, također može zahtijevati i njihovo brisanje. Na kraju, dodali bismo da na službenoj web stranici postoji posebna rubrika "Žalbe" u kojoj je korisnicima detaljno objašnjeno kome i kako da se obrate u slučaju nezakonitog postupka od strane operatera.

Wazamba sportska kladionica - Postupak registracije na službenoj web stranici

Ako još uvijek niste korisnik ove kladionice, možete kreirati račun u tri jednostavna koraka. Napravili smo kratak vodič kako izvršiti registraciju na stranici, koji možete vidjeti na listi ispod:

Wazamba

Kada pritisnete dugme za registraciju nakon unosa svih potrebnih podataka, ona će biti uspješno završena. Ostaćete prijavljeni na sajtu i odmah možete izvršiti svoj prvi depozit a nakon toga aktivirati promociju dobrodošlice.

Na službenoj web stranici operatera navodi se da proces verifikacije mora biti završen u roku od 30 dana od kada operater zatraži potvrdu identiteta korisnika. Za uspješnu verifikaciju potrebno je dostaviti potvrdu o identitetu (važeći lični dokument), potvrdu o prebivalištu i vlasništvu, te historiju transakcija sa korisničkog računa, što može uključivati i dostavu bankovnog izvoda. Operater završava proces verifikacije u roku od 10 dana od dostave potrebne dokumentacije.

Metode uplate i isplate sa kladioničarskog naloga Wazamba BA kladionice

Igrači iz Bosne i Hercegovine mogu obavljati transakcije na web stranici Wazamba samo u valuti EUR. Što se tiče načina uplate i isplate, oni su različiti. U nastavku možete vidjeti dostupne opcije plaćanja, njihova minimalna i maksimalna ograničenja, vrijeme obrade transakcije i ostalo.

Ako ste registrovani korisnik Wazamba BiH, možete koristiti sljedeće metode depozita:

Za većinu navedenih metoda depozita minimalni limit uplate je 10€, dok je za Rapid Transfer i MiFinity 10€. Što se tiče maksimalne uplate, ona će uglavnom biti ograničena na 5,000€. Ovo pravilo se ne odnosi na Visa, gdje je maksimalni depozit ograničen na 2.000€, i na MiFinity, gdje limit uplate 2.500€. Depozitne transakcije se obrađuju za nekoliko sekundi i neće vam donijeti dodatne troškove.

Sve navedene opcije plaćanja, osim Visa, Mastercard i Rapid Transfer, možete koristiti prilikom ppvlačenja sa svog računa. Minimalna isplata za sve metode je ograničena 10€, dok maksimalna varira. MiFinity ima najnižu maksimalnu granicu isplate od 2,500€, dok MuchBetter ima najvišu od 10,000€.

Kriptovalute i druge metode povlačenja imaju maksimalnu isplatu od 5.000€. Isplata traje isto kao i kreiranje depozita, tako da se obrađuje odmah. Što se tiče naknada za transakcije isplate, one ne postoje.

Sportski bonusi koje nudi kladionica Wazamba

Operater nudi nekoliko sportskih promocija koje mogu koristiti i novi i postojeći korisnici. Wazamba sportska ponuda dobrodošlice je 100% od prve uplate do maksimalno 100€. Da bi se korisnik kvalifikovao za bonus dobrodošlice, mora uplatiti minimalno 20€ i uložiti puni iznos na sportsku opkladu sa kvotom 1,5.

Nakon toga, potrebno je kontaktirati korisničku podršku, jer se sredstva ne dodjeljuju automatski. Zahtjevi za klađenje su 6x iznos promocije na pojedinačne opklade sa kvotom od najmanje 2.0 ili na višestruke oklade sa kvotom od 1,5 ili više. Wazamba bonus dobrodošlice traje 30 dana od dana aktivacije.

Pored ponude dobrodošlice, Wazamba kladionica nudi i druge sportske promocije, koje ćemo navesti na listi ispod:

Nomini bonus dobrodšlice
 • + 100% stakeback do 100€;
 • + 100% do 100€ MLB freebet-a;
 • + Cashback bonus ponuda do 500€;
 • + 50% sedmičnog bonusa za ponovno punjenje do 500€;
 • + Sport jackpot promocija do 15.000 eura;
 • + 500 eura bonusa za virtuelna sportska uzbuđenja;
 • + Rana isplata 2 gola unaprijed;
 • + 10% do 100,000 eura acca boost bonusa;
 • + Bore draw 100% povrat novca.

Moramo naglasiti su navedene ponude trenutno aktuelne, te da se iste često mijenjaju zbog čega ne trebate čekati previše dugo ukoliko želite iskoristiti odgovarajuću ponudu. Pored bogate ponude bonusa dobrodošlice i sportskih promocija, treba naglasiti da kladionica Wazamba ima i VIP program od 5 nivoa kroz koji igrači mogu osvajati nedjeljne nagrade. Tokom sedmice svi registrovani korisnici igraju takmičenja u Ligi i skupljaju odgovarajuće novčiće koji će im odrediti mjesto na rang listi.

Prikupljene novčiće igrači mogu potrošiti u trgovini kupovinom odgovarajućih bonusa. VIP program donosi i druge pogodnosti i ekskluzivne bonuse. Neke od pogodnosti su od 1.750 EUR do 5.000 EUR sedmičnog limita za isplatu, do 20% povrata sredstava i dodjela menadžera naloga.

Također, trenutno važeći bonus za lojalne igrače na nivou 3, 4 i 5 je 50% VIP besplatna opklada po danu do 500€. Da bi aktivirao VIP besplatnu opkladu, igrač mora napraviti minimalni depozit od 50€ i uložiti ga na opkladu sa kvotom od 1,5 ili više. Da bi mogao povući sredstva dobijena kroz pomenuti bonus, igrač ih mora 3 puta uložiti na događaje sa kvotom 1,5.

Dostupna tržišta klađenja kladionice Wazamba

Kladionica Wazamba BA nudi mogućnost postavljanja različitih vrsta opklada na neke od najprestižnijih, ali i manje popularnih sportskih utakmica. S obzirom na to da je nogomet najpopularniji sport u Bosni i Hercegovini, ali i u drugim zemljama, u ovom sportu su dostupna najrazličitija tržišta klađenja. Tu se mogu naći 1X2, oba tima postižu gol, prvi gol, dupla šansa, izvlačenje bez opklade, tačan rezultat, hendikep, pobjednička margina i mnoge druge opklade.

Samo kreiranje online tiketa je vrlo jednostavno i može se izvršiti klikom na željeno tržište klađenja. Igrači mogu kreirati pojedinačne, višestruke i sistematske opklade koji će biti pozicionirane na desnoj strani ekrana.

Na prikazanom online tiketu korisnici mogu vidjeti odabrana tržišta, ukupne kvote i ulog, potencijalne dobitke i ostalo. Spomenut ćemo još jednu važnu funkciju koja je dostupna Wazamba igračima. Riječ je o Cashout opciji, koju igrači mogu iskoristiti prije kraja meča na koji su se prethodno kladili kako bi povratili cijeli ili dio uloga i tako izbjegli potencijalni gubitak.

Sportska ponuda Wazamba kladionice

Wazamba kladionica nudi klađenje na razne sportove. Tu su oni najpopularniji, od kojih bismo izdvojili fudbal, tenis, košarku, odbojku i stoni tenis. Osim njih, u ponudi su i alpsko skijanje, snooker, pikado, golf, hokej na ledu, ragbi, boks, MMA i mnogi drugi. Ponuda kladionice uključuje espotove i virtuelne sportove koji su popularni i među mlađim i starijim korisnicima stranice.

Od e-sporta dostupni su e-fudbal, e-tenis, e-kosarka, Dota 2, League of Legends, Counter Strike, Valorant, Kings of Glory i drugi. Što se tiče Vitrulenine sportske rubrike, tu se može pronaći Virtuelno svetsko prvenstvo u fudbalu, NBA, virtuelni tenis, bejzbol, motociklističke i konjske trke, trke pasa i drugi sportovi. Neki od gore navedenih sportova dostupni su i za klađenje uživo. Ali više o tome možete saznati u odjeljku koji slijedi, a koji je posvećen Wazamba klađenju na sport u realnom vremenu.

Wazamba kladionice - Klađenje i praćenje sportskih mečeva uživo

Ponuda ove kladionice ne uključuje samo klađenje prije utakmice, već i klađenje dok utakmice još traju. Funkcija klađenje uživo nije dostupna za sve sportove. Neki od sportova sa mogućnošću klađenja uživo su fudbal, tenis, stoni tenis, košarka, bejzbol, kriket i drugi. Wazamba kladjenje uživo dostupno je i za mečeve u esportu i virtuelnom fudbalu.

Moramo naglasiti funkciju gledanja sportskih utakmica putem live streama. Da bi pristupili pomenutoj opciji, igrači prvo moraju izabrati željenu utakmicu uživo na koju će se kladiti. Zatim će se na desnoj strani ekrana otvoriti kvadrat sa odjeljcima "Virtuelno polje" i "Video".

Video dio je odgovoran za prijenos utakmica uživo, dok Virtualno polje sadrži prezentaciju događaja i statistiku utakmice koja je u toku. Prenos uživo zajedno sa statistikom može značajno doprinijeti donošenju ispravnih odluka prilikom kreiranja opklada uživo. Za one utakmice koje nemaju dostupnu opciju live prijenosa, može biti korisna i virtuelna prezentacija događaja na terenu.


Wazamba kladionice mobilna aplikacija

Wazamba sportska kladionica je prilagodila svoju službenu web stranicu svim vrstama pametnih telefona. Dakle, bez obzira da li koristite Android, iOS ili neki drugi operativni sistem, moći ćete bez problema pristupiti zvaničnoj stranici, registrovati se, napraviti depozit i započeti klađenje.

Dok poduzimate navedene radnje, stanica će se u potpunosti prilagoditi veličini vašeg ekrana. Osim što smo ispitali funkcionalnost mobilno prilagođene web stranice, potražili smo i aplikacije koje mobilno iskustvo klađenja podižu na dodatni nivo.

Kada smo pristupili stranici, tražili smo polja za preuzimanje iOS i Android aplikacija, ali ih nismo mogli pronaći. Izvršili smo pretragu i kontaktirali korisničku podršku operatera putem live chata kako bismo dobili pouzdani odgovor na pitanje da li je softver za klađenje dostupan ili ne.

U roku od nekoliko sekundi dobili smo povratnu poruku u kojoj nas je operater obavijestio da Android i iOS aplikacije za klađenje još nisu dostupne. Zbog toga ne preporučujemo igračima da preuzimaju lažne Wazamba softvere jer mogu biti zlonamjerni. Akoigrači nisu sigurni da li je aplikacija dostupna ili ne, savjetujemo im da učine isto kao i mi, da kontaktiraju operatera putem live chata ili e-mail podrške.


Dizajn i funkcionalnost službene web stranice

Wazamba BA je nova kladionica, te je shodno tome njena zvanična web stranica moderno dizajnirana. Osim što je moderno uređena, ima i minimalistički interfejs tako da se novi igrači lako snalaze kada joj prvi put pristupe.

Jedina mana koju bismo istakli je to što je na njemačkom jeziku, a za promjenu jezika igrač mora otvoriti padajuću listu sa desne strane. Bosanski jezik nije dostupan. Sama organizacija je urađena tako da je registracija, kontaktiranje korisničke podrške, promjena odjeljka i samo klađenje vrlo jednostavno i brzo. Korisnicima se daje mogućnost korištenja trake za pretraživanje kako bi odmah mogli pronaći željenu sportsku utakmicu.


Servis za korisnička pitanja

Wazamba kladionica nudi korisnicima nekoliko vrsta podrške ako naiđu na problem prije ili nakon registracije. Prije svega, želimo da naglasimo da oni koji imaju pitanje vezano za nalog, plaćanje ili drugo mogu potražiti odgovor u dijelu FAQ. Ako problem nije razjašnjen u odjeljku FAQ, igračima se daje mogućnost da kontaktiraju operatera putem live chata ili e-podrške.

Podrška chat-a uživo dostupna je 24/7 i najbrži je način za primanje povratnog odgovora na bilo koje pitanje. Testirali smo live chat postavljanjem pitanja za mobilnu aplikaciju i dobili odgovor kroz nekoliko sekundi. Oni kojima nije hitno da dobiju odgovor mogu napisati i e-mail poruku. Povratni email se može očekivati u roku od 45 minuta.

Informacije o kompaniji
Ime Wazamba
Adresa Scharlooweg 39, Willemstad, Curacao
Osnovan 2019
Licenca Curacao, 8048/JAZ2020-001
Telefon -
E-mail [email protected]
Kontakt forma -
Chat uživo Da 24/7

Posljednje riječi o Wazamba kladionici

Na kraju našeg pregleda, željeli bismo sumirati sve prethodno navedeno. Dakle, radi se o novom i legalnom sajtu klađenja sa širokim spektrom sportova, esportova i virtuelnih sportova. Nemamo zamjerki na odjeljak sportskih promocija, jer uključuje i bonus dobrodošlice, cashback, acca boost i druge bonuse važne za ljubitelje sporta.

Isto se odnosi i na opcije plaćanja, među kojima nas je oduševila ponuda raznih kriptovaluta. Jedina zamjerka bi bila nedostatak Android i iOS aplikacija koje bi podigle iskustvo klađenja na mobilnim uređajima na viši nivo. Bez obzira na ovaj nedostatak, operatera preporučujemo i novim i iskusnim kladioničarima.

Česta pitanja i odgovori

Igrači koji koriste usluge kladionice Wazamba sa teritorije Bosne i Hercegovine neće biti krivično gonjeni. Dakle, operator posluje legalno u Bosni i Hercegovini, što dokazuje važeća licenca koju je izdalo regulatorno tijelo Curacao. Prije registracije na bilo kojoj stranici za klađenje, preporučujemo svim igračima da provjere da li operater ima važeću licencu.
Nažalost, iOS i Android softver za klađenje još uvijek nije dostupan za besplatno preuzimanje na službenoj web stranici operatera. Iz tog razloga, igrači iz BiH kao i ostali mogu se kladiti samo putem web stranice prilagođene mobilnim uređajima. Bez obzira na veličinu ekrana ili tipa pametnog telefona mobilna stranica će biti u potpunosti prilagođena i omogućiti jednostavno klađenje.
Igrači stariji od 18 godina a koji se registruju na web stranici operatera i zatraže sportski bonus dobrodošlice mogu ga dobiti. Uslov je minimalna prva uplata od 20€ putem dostupnih metoda plaćanja, isključujući Skrill i NETELLER. Cijeli navedeni iznos se mora staviti na opkladu sa kvotom 1,5 u roku od 30 dana. Maksimalni iznos bonusa dobrodošlice za igrače iz Bosne i Hercegovine je 100€.
Svaki registrovani igrač na ovom sajtu za klađenje koji je napravio depozit i stavio opkladu postaje član VIP programa. Da bi korisnik napredovao kroz VIP nivoe operatera, potrebno je često klađenje. Za to, kladionica nagrađuje igrače višim limitima povlačenja, povratom novca, menadžerom, besplatnim dnevnim opkladama i drugim pogodnostima i promocijama.
Kladionica Wazamba nudi mnoge opcije plaćanja, uključujući Visa, Mastercard, MuchBetter, Jeton, ecoPayz i druge. Također, u odjeljku za depozit i povlačenje, nalaze se razne kriptovalute, uključujući Bitcoin, Litecoin, Ethereum i ostale. Posebnost uplata i isplata je da se obrađuju trenutno i ne uključuju dodatne troškove za korisnike. Minimalni depoziti i povlačenja su uglavnom ograničeni na 10€.
Više preporučenih kladionica
open
Top