Recenzija kladionice Sport Plus za 2024 – Sve što trebate znati

Sport Plus ne prihvata igrače iz vašeg regiona! Naš najbolji izbor za vas je 22Bet 22Bet registracija

Dobrodošli u recenziju sportske kladionice Sport Plus!

Prikazi vise

U tekstu koji je pred vama predstavit ćemo kladionicu koja posluje na cijeloj teritoriji BiH više od 10 godina, njenu ponudu i sve igre, opcije plaćanja i podizanja novca sa računa, analiziraćemo njihovu web stranicu i funkcionalnost, jednostavnost navigacije. Na kraju ćemo sumirati utiske i preporučiti najbolje opcije koje Sport Plus nudi.

Prikazi manje
Nepotvrđeno
Sport Plus
1
  • Brojni bonusi
  • Sport Plus uzivo klađenje
  • Brza uplata i isplata
Licenca
  • Metode plaćanja:
*Uvjeti korištenja primjenjuju se 18+
Bonus: 1
Uttak: 1
Innskudd: 1
Valutaer: 1
Programvare: 1
Brukervennlighet: 1

Licenca i dozvola za rad

Kladionica "Sport Plus" d.o.o. osnovana je u januaru 2011. godine i djeluje u oba bh. entiteta i Brčko distriktu. Sport Plus d.o.o. posjeduje dozvolu za rad izdatu od Federalnog Ministarstva Finansija, odnosno Republičke uprave za igre na sreću Republike Srpske, odnosno Poreske uprave Brčko distrikta. Dakle, rad kladionice je legalan na cijeloj teritoriji BiH, a nacionalne licence i zakonska regulativa po kojoj posluju garantuju sigurnost klijenata.

Kladionica navodi da u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka primjenjuju stroge sigurnosne procedure za čuvanje prikupljenih i dobijenih podataka. Prikupljeni lični podaci pohranjuju se na način da se spriječi neovlašteni pristup ili otkrivanje. Također, na web stranici postoje standardni sigurnosni sistemi, a sigurnost korisnika je zagarantovana.

Registracija na Sport Plus kladionici

Sport Plus

Prvi korak, prije nego što počnete da se kladite, je otvaranje računa. Sport Plus win registracija računa na Sport Plus kladionici je jednostavan proces s kojim ne možete imati problema čak i ako ste potpuni početnik u online klađenju. Sve što trebate učiniti je slijediti jednostavne korake u odjeljku za registraciju i unijeti sve potrebne podatke u određena polja i bit ćete spremni da položiti svoje prve opklade u roku od nekoliko minuta. Pored ličnih podataka i adrese, od vas će biti zatraženo da odaberete entitet u BiH u kojem živite, kao i da odaberete poslovnicu koja vam je najbliža.

Registracija za nove korisnike se vrši u samo dva koraka! Nakon što završite sa unosom svih potrebnih podataka, ostaje da se potvrdi novi Sport Plus račun, a link za potvrdu će stići na e-mail adresu koju ste naveli prilikom registracije.

Na kraju ovog procesa, ostaje da odaberete metodu i uplatite svoj depozit i možete početi sa klađenjem!

Kako uplatiti i podići novac sa računa u Sport Plus kladionici?

Sportska kladionica Sport Plus nudi par opcija koje možete koristiti za uplatu sredstava na vaš račun ili isplatu dobitaka sa njega. Odjeljak za plaćanje na web stranici kladionice Vam nudi dvije grupe načina da uplatite sredstva na Vaš Sport Plus novi račun – bonovima ili platnim karticama.

Vaučeri ili bonovi su jedan od najjednostavnijih načina plaćanja na raznim servisima na Internetu. U Sport Plus kladionici na raspolaganju su dvije vrste takvih vaučera - xBon ili Kliker bon. xBon je dio X sistema koji funkcioniše u cijeloj BiH, i služe za jednostavnu online kupovinu i plaćanje. Unošenjem koda sa vašeg vaučera u za to određeno polje, sredstva sa njega se odmah uplaćuju na vaš račun.

Kliker bon može se kupiti na zaista mnogo prodajnih mjesta širom BiH, u velikim trgovinama ili šopovima i sl. Proces dopune računa i uz pomoć Kliker bona je vrlo brz, lak i jednostavan. Nakon kupovine Kliker vaučera, sve što trebate učiniti je posjetiti web stranicu Sport Plus kladionice, prijaviti se na svoj račun za klađenje, odabrati polje “Uplata na račun”, zatim od ponuđenih opcija odabrati Kliker ili xBon, unijeti kod s vaučera i pričekati provjeru koda i konačno potvrdite uplatu. Sredstva se i u ovom slučaju odmah prenosena račun. Minimalna uplata je 5KM, a maksimalna uplata po bonu je 100KM.

Plaćanje platnom karticom je najpopularniji i najviše korišten metod u svijetu. Sport Plus kladionica prihvata Visa i Mastercard. Minimalna uplata je 5 KM, a maksimalna 200KM.

Isplate sa korisničkog računa počinju podnošenjem zahtjeva i unosom iznosa koji želite povući sa svog računa. Novac možete podići u gotovini u jednoj od filijala kladionice koju navedete ili na žiro račun. Isplata se može izvršiti na bilo koji transakcijski račun u bilo kojoj banci u BiH, a minimalna isplata je 10 KM. Izvršenje isplate će uslijediti narednog radnog dana od dana podnošenja zahtjeva.

VISA logo
NETELLER logo
Skrill logo
paysafecard logo
Mastercard logo

Bonusi u Sport Plus kladionici

Sportska kladionica Sport Plus nudi nekoliko vrsta bonusa za svoje igrače. Neki se postižu registracijom na web stranici, dok se drugi mogu koristiti posebnim danima, ili ispunjavanjem određenih uslova.

  • + 5% bonusa - Registracijom na sajtu dobijate 5% bonusa na sve uplate na sportskom klađenju. Da biste ostvarili ovaj bonus, eventualni dobici na listiću moraju biti najmanje 20% veći od uloga.
  • + Bonusi na dobitak - bonusi od 5 do čak 32% na eventualne dobitke mogu se ostvariti na listićima Sport Plus kladionica. Naime, za svaki listić sa pet i više parova, sa koeficijentom od 1,3 ili više, Sport Plus daje bonus, u zavisnosti od broja odigranih parova. Ovaj bonus važi za sve listiće odigrane na stranici ili na uplatnim mjestima.
  • + FreeBet - besplatna opklada za igrače, gdje se listići biraju nasumično, slučajnim odabirom i dobitnik "FreeBet" listića saznaje to odmah nakon uplate. Online web igračima se automatski pripisuje iznos FreeBet bonusa na bonus saldo. Iznos "FreeBet" uplate igrač može iskoristiti jednom i u cijelosti, odnosno ponovno samo kao jedan listić s istim iznosom, u roku od 30 dana.
  • + Bonus "Dobitni Promašaj" je posebna pogodnost za vjerne igrače. Ukoliko vaš listić ima minimalno 4 para a desi vam se da od navedena 4 para jedan bude promašen, opet možete ostvariti određenu pogodnost. Također, važno je napomenuti da minimalna kvota na svim parovima mora biti veća od 1,25, te da osvajate novčani iznos jednak zbiru na pogođenim parovima. On može biti u rasponu od vrijednosti uplate (za kvote od 30 do 60), pa sve do 20 puta od vrijednosti uplate (za pogođene kvote veće od 1000).
  • + Tu su još i Extra bonus, koji se može iskoristiti za uplatu novih listića na stranici, kao i niz povremenih bonusa iznenađenja, kao što je slučaj sa rođendanskim bonusom od 50KM za registrovane Sport Plus online igrače.
  • + Cijela bonus ponuda zaokružena je promocijom pod nazivom "Klub igrača Sport Plus", u kojoj članstvo stvara dodatne opcije klađenja koje imaju samo članovi ovog "Sport Plus" kluba - posebne igre, bonuse, kvote.

Mnogo opcija za klađenje – Sport Plus BiH

Sport Plus ponuda sadrži zaista solidan izbor opcija za različite opklade. SportPlus kladionica ima ponudu igara koja pokriva mnogo više od jednostavnih izbora klađenja, kao što je konačni pobjednik utakmice ili događaja. Zahvaljujući tome, igrači imaju puno više slobode da prave listiće kakve žele, a to privlači i igrače koji igraju samo neke određene vrste igara.

Nije potrebno nabrajati sve opcije koje Sport Plus kladionica ponuda sadrži, jer ih ima mnogo i različite su za svaki od sportova, a uključene su sve osnovne koje se mogu naći u svim boljim kladionicama. Ipak, za igrače iz Bosne i Hercegovine neke od najatraktivnijih i najzanimljivijih opcija su: broj golova na utakmici, kombinacije ishoda i broj golova, hendikep, čak i azijski hendikep koji nije tako čest, kao i pobjede sa nulom protivnika i mnoge druge.

Listić koji želite da igrate i parovi na njemu su stalno prikazani na desnoj strani stranice, tako da imate pregled odabranih događaja i parova. Možete igrati pojedinačne događaje, kombinaciju nekoliko parova ili različite sisteme.

U ovoj kladionici postoji i opcija "Prijevremena isplata". Ova pogodnost je moguća i prije samog završetka preostalih utakmica na listiću. Međutim, ovo je ostvarivo samo u onom trenutku kada niti jedan od preostalih mečeva nije u toku, s tim da završeni mečevi moraju biti dobitni. Ukoliko se odlučite za prijevremenu isplatu, onda znajte da je ona jednaka zbiru koeficijenata i uplate završenih događaja, uz umanjenje od 20%.

Sport Plus tržišta – Uživaj u širokom izboru sportova

Kladionica Sport Plus ne nudi toliko različitih sportova, takmičenja i događaja kao, na primjer, neke od najvećih svjetskih kladionica, ali ima sve što može zainteresirati igrače iz Bosne i Hercegovine i sve najpopularnije sportove na ovim prostorima.

Fudbal je prvi u ponudi koji uključuje sve moguće ishode, golove, kombinacije i specijalitete za klađenje, a slijede ostali popularni sportovi u regionu: košarka, rukomet, tenis, odbojka, futsal, ali i nešto drugačije, kao što su hokej i bejzbol . U ovim sportovima postoji i mnogo opcija za klađenje, sa kombinacijama, specijalima, hendikepom.

Ponuda Sport Plus kladionice nažalost ne sadrži e-sport, ali postoje mogučnosti klađenja na virtualne događaje, igre sa lopticama "B Lucky" i "Hit 6 Plus".

Klađenje uživo i SportPlus live prijenosi

Neki igrači, posebno oni iskusniji, jako cijene mogućnost klađenja na događaje uživo. Ova opcija donosi mnogo više uzbuđenja, a gledanje direktnih prijenosa događaja i utakmica i klađenje na njih istovremeno otvara brojne mogućnosti za opklade i zaradu.

Sportska kladionica Sport Plus takođe nudi ovu opciju i u okviru nje solidan izbor sportova i događaja uz mogućnost postavljanja raznih opklada uživo. Što se tiče sportova na koje se može kladiti uživo, tu su svi oni najpopularniji, kao što su fudbal, košarka, tenis i rukomet, ali i hokej na ledu. Igrači se mogu kladiti uživo na gotovo veliki broj ishoda i događaja, što je veliki plus za ovu kladionicu. Broj golova, hendikepa, kombinacija, točni rezultati, samo su neke od opcija za klađenje na događaje uživo.

Od ostalih događaja uživo, tu je prilika da okušate sreću u popularnoj lutriji s kuglicama i brojevima.

Sport Plus kladionica nažalost ne nudi prijenose uživo na svojoj web stranici za sportske događaje na koje se možete kladiti.


Sport Plus mobilno klađenje

Kladionica SportPlus ima web stranicu optimiziranu za sve mobilne uređaje, bilo da je u pitanju Android OS ili iOS. U svakom slučaju, ne morate brinuti o kompatibilnosti jer stranica radi podjednako dobro u oba okruženja. Jednostavna i jasna verzija ponudiće igračima sve opcije koje postoje na desktop verziji sajta, uz mogućnost klađenja igrača u pokretu, kada nisu u blizini svojih računara.

Tu je i vrlo dobro urađen dio za klađenje uživo na mobilnim uređajima (Sport Plus Live), kao i odjeljak za kazino na ovoj stranici. Zaista moramo pohvaliti mobilnu verziju stranice, jer ona ne umanjuje opcije niti iskustvo klađenja na ovim uređajima.

Čini se da nije bilo hitne potrebe za kreiranjem aplikacije za ovu kladionicu, kada je funkcionalnost stranice u potpunosti očuvana u mobilnom okruženju.


Dizajn i funkcionalnost – Savršen spoj Sport Plus kladionice

Sport Plus web stranica za klađenje je vrlo dobro urađena. Raspored na njemu je logičan, jasno postavljen i uvijek su vidljive sve potrebne opcije. Takođe, sajt ima prikazane sve potrebne informacije za korisnike, lokacije ekspozitura, jednostavnu kontakt formu, sva pravila klađenja i uslove za bonuse, sve je to uvek prisutno na stranici, i dovoljno diskretno da ne ometa igrača.

Čak je i nekoliko zanimljivih opcija, kojih nema na mnogim drugim stranicama velikih kladionica, vrlo pametno uključeno, poput dugmeta za prikrivanje i otkrivanje stanja na računu, skrivenih menija za statistiku ili dodatna objašnjenja i slično.

Sve ovo vrijedi i za mobilnu verziju stranice, pa je i za početnike i za napredne igrače manevriranje i igranje maksimalno pojednostavljeno.


Pomoć i briga o korisnicima

Igrači i posjetitelji stranice mogu kontaktirati Sport Plus kladionicu na nekoliko načina, ovisno o njihovim potrebama.

Za moguću saradnju, sugestije i komentare korisnika postoji nekoliko kontakt adresa putem e-maila: [email protected], [email protected], [email protected]. Međutim, ova vrsta komunikacije je predviđena za kontakt kladionice kada se ne radi o nekim „redovnim“ potrebama korisnika.

Za standardne korisnike i njihova pitanja postoje dva vrlo jednostavna i vrlo efikasna načina komunikacije sa operaterima - kontakt forma i naš omiljeni live chat.

Kontakt formular uključuje popunjavanje sljedećih rubrika: ime i prezime, Email, Predmet poruke, kao i sadržaj poruke. Odgovor obično stiže vrlo brzo, nakon samo jednog radnog dana na Vašu e-mail adresu.

Ono što je zaista na nivou svjetskih kladionica je mogućnost da dobijete svoje pitanje ili pomoć putem opcije "live chat". Osoblje je ljubazno, efikasno i spremno da pomogne klijentima svakog dana od 10 do 23h. Dugme je uvijek vidljivo prikazano, dizajn je moderan, a operateri su izuzetno uslužni i brzi.

Web stranica također ima svoj Sport Plus Help Center, koji između ostalog sadrži dijelove sa pravnim informacijama o mogućnostima plaćanja, uslovima i odredbama, kao i postupcima klađenja, sa detaljnim opisom i priloženom dokumentacijom.

Informacije o kompaniji
Naziv TOTERS d.o.o. za igre na sreću, Istočno Novo Sarajevo
Adresa Spasovdanska 47, Istočno Novo Sarajevo, RS Bosna i Hercegovina
Osnovan 2012
Licenca Federalno ministarstvo financija, Republička uprava za igre na sreću Republike Srpske, Porezna uprava Distrikta Brčko
Telefon Nije naveden
E-mail [email protected][email protected]
Kontakt forma Da
Chat uživo Da

Zaključak

Preko 600 poslovnica sa uplatnim mjestima širom BiH, posjećena web stranica i veliki broj igrača, objektivne su preporuke koje sportsko klađenje Sport Plus stavljaju na visoko mjesto.

Veoma dobri bonusi i promocije koje su uvek aktuelne i sistem lojalnosti koji kladionica nudi svojim igračima, najpopularniji sportovi koji su dobro zastupljeni i prepoznatljivost ove kladionice, uspevaju da je održe u trci sa sve većom konkurencijom. SportPlus Ponuda je donekle ograničena, ali kladionica se potrudila da na najbolji način prezentuje ono što imaju i da svoje igrače u tome učini zadovoljnim i cijenjenim.

Česta pitanja i odgovori

Ova sportska kladionica je trostruko licencirana u Bosni i Hercegovini, za svaki od entiteta u kome funkcioniše. Federalno ministarstvo financija, Republička uprava za igre na sreću Republike Srpske, Porezna uprava Distrikta Brčko izdale su dozvole za rad ovoj kladionici. Ove licence su pokazatelj da se radi o ozbiljnoj sportskoj kladionici koja garantuje sigurnost i isplatu svih legitimnih dobitaka, i regulisana je domaćim zakonima BiH.
Sport Plus kladionica nudi bonus dobrodošlice od 5% na sve opklade nakon registracije. Tu je još nekoliko bonusa za korisnike koji se mogu stalno koristiti. Iako postoje određeni uslovi koje morate poštovati dok koristite bonuse, ograničenja su realna i lako ih je ispuniti.
Kladionica Sport Plus podržava nekoliko opcija za uplatu i isplatu novca. Što se tiče Bosne i Hercegovine, možete koristiti metode kao što su kartice (Mastercard, Visa), kao i bonove – vaučere, koji su dostupni širom Bosne i Hercegovine - Kliker, xBon. Proces podizanja novca sa računa je takođe jednostavan, siguran i brz, na željeni žiro račun ili u nekoj od poslovnica kladionice.
Kladionica Sport Plus omogućava klađenje putem mobilnih uređaja na Android, Windows, Apple i ostalim pametnim telefonima. Pristup sajtu za klađenje putem vašeg telefona je jednostavan i imaćete sve opcije za klađenje, uplatu i podizanje novca, kao i na desktop verziji sajta. Nema potrebe za preuzimanjem posebne aplikacije da biste uživali u mobilnom klađenju ovoj kladionici, već to možete uraditi iz web browsera Vašeg telefona ili tableta.
Više preporučenih kladionica
open
Top