Premier sportska kladionica - U službi igrača skoro 25 godina

Premier ne prihvata igrače iz vašeg regiona! Naš najbolji izbor za vas je 22Bet 22Bet registracija

Premier kladionica trenutno je jedna od omiljenih destinacija za igrače iz cijele Bosne i Hercegovine. U ovoj recenziji saznat ćete zašto je ovo slučaj, te otkriti sve dobre i loše strane klađenja na Premier-u. Odmah na početku možemo reći da su pozitivni aspekti daleko brojniji od onih negativnih.

Prikazi vise

Kao i uvijek, potrudili smo se prikupiti sve relevantne informacije kako bismo vam ponudili opsežnu i sveobuhvatnu recenziju ove kladionice. Počevši od legalnosti, preko različitih bonus i promocija, do izbora opcija za klađenje, ovdje ćete saznati sve što trebate znati kako bi mogli donijeti ispravnu odluku za najbolje moguće iskustvo klađenja na internetu.

Prikazi manje
Nepotvrđeno
Premier
1
  • Pratite rezultate uživo
  • E-igre
  • Odličan izbor virtualni sportova
Licenca
  • Metode plaćanja:
*Uvjeti korištenja primjenjuju se 18+
Bonus: 1
Isplata: 1
Uplata: 1
Softver: 1
Korisnička podrška: 1
Web stranica: 1

Na samom početku

Za igrače iz BiH, pronalaženje sigurnih i lako dostupnih sportskih kladionica na internetu i nije tako jednostavno. Veliki je broj stranica kojima jednostavno nije moguće pristupiti direktno i za koje morate koristiti različite metode sakrivanja vaše IP adrese. Naravno, kako oni iskusniji znaju, ovo nije idealan scenario, jer veoma lako može rezultirati zatvaranjem računa i poništavanijem eventualnih dobitaka.

Premier kladionica je, na svu sreću, dostupna kladioničarima iz Bosne i Hercegovine bez ikakvih komplikacija. Jednostavno posjetite njihovu stranicu sa svog računara ili preuzmite mobilnu aplikaciju, registrujte se, i bit ćete spremni da počnete. Dakle, ne trebaju vam nikakvi trikovi kako bi mogli igrati ovdje, što je već samo po sebi veliki plus.

Uživajte u legalnom i reguliranom klađenju uz Premier

Jedan od razloga zašto je tako teško pristupiti nekim međunarodnim stranicama za klađenje je trenutni zakon o igrama na sreću u BiH te relevantni podzakonski akti. Ove regulative otežavaju ne samo pristup kladionicama već i transfer novca na račun i isplatu dobitaka.

Premier sportska kladionica, međutim, je potpuno legalna i ima licence Federacije BiH i Republike Srpske. U praksi, ovo znači da svi mogu igrati na stranici bez da se moraju brinuti o bilo kakvim problemima ili komplikacijama. Premier radi u potpunosti u skladu s trenutnim zakonima i sve vaše opklade ovdje su 100% legalne.

Još jedna dobra strana ovoga je to što se u slučaju bilo kakvih problema možete obratiti nadležnim organima pa čak i tražiti sudsko odlučivanje ukoliko smatrate da ste oštećeni. Ovo svakako nije opcija u većini slučajeva kada igrate na međunarodnim kladionicama.

Registracija novog računa na Premier sportskoj kladionici

Premier

Kao i uvije, prije nego što se možete početi kladiti, morat ćete najprije otvoriti svoj korisnički račun na Premier kladionici. Jedna mala zamjerka je što dosta sadržaja na stranici nije dostupno ukoliko već nemate račun, što donekle ograničava nove igrače i ne daje im priliku da skupe sve relevantne informacije prije nego se odluče na ovaj korak.

S druge strane, registracija je potpuno besplatna i dosta jednostavna, tako da vam neće uzeti previše vremena. Ukoliko odlučite da Premier sportska kladionica ipak nije za vas, jednostavno ne morate koristiti račun, a možete čak i zahtijevati da ga zatvorite.

Kako bi započeki proces registracije, trebate kliknuti žuto dugme „Registracija“ koje se nalazi u gornjem desnom uglu glavne stranice.

Trebate odabrati drugu opciju u nizu, tj „Želim se registrirati on-line.“ Ovo će aktivirati novi formular, gdje najprije trebate odabrati u koju od tri Premier organizacije se želite učlaniti. Sve tri opcije su potpuno legalne, ali samo ona registrovana pod licencom RS-a vam omogućava isplatu dobitaka bez ikakvog poreza.

Nakon što izaberete kompaniju, popunite formular koji se nalazi ispod sa svojim osnovnim podacima.

Nakon što završite ovaj proces, Premier kladionica će vam poslati aktivacijski kod koji trebate unijeti kako bi aktivirali svoj račun i mogli se početi kladiti.

Mogućnosti za uplatu i isplate dobitaka na Premier kladionici

Premier kladionica ne nudi prevelik broj opcija za uplatu u usporedbi s međunarodnim kladionicama. S druge strane, ovdje možete novac uplatiti na par jednostavnih načina koji nisu dostupni ukoliko igrate na velikim međunarodnim stranicama.

VISA logo
Mastercard logo
Kliker logo
Bankovnog transfera logo

Uplate putem Kliker i xBON-a su veoma popularne, a ove bonove možete kupiti na mnogim prodajnim mjestima širom Bosne i Hercegovine. Jedina mana ove metode je to što kladionica naplaćuje proviziju od 6%.

Na uplate karticom ili putem bankovnog transfera nema nikakve provizije, tako da je ovo mnogo isplativija metoda ukoliko imate jednu od ove dvije opcije. Uplata je moguća i direktno u kladionici uz predočenje lične karte, također bez ikakve provizije.

Što se tiče isplata, opcije su malo više ograničene. Premier kladionica nudi samo dvije opcije: Isplata u poslovnici i Isplata na bankovni račun.

U oba slučaja, minimalni iznos za isplatu je 10 BAM. Zahtjev morate najprije podnijeti na svom online računu. Ukoliko želite isplatu u poslovnici, novac će biti dostupan tri sata nakon zahtjeva. Bankovne transakcije obično ne traju duže od 48 sati.

Slaba ponuda bonusa i promocija

Možda i najveći nedostatak Premier sportske kladionice je nedostatak promocija za igrače. Većina međunarodnih stranica stalno ima ponude i bonuse raznih vrsta kako bi privukli nove i zadržali stare korisnike.

Premier kladionica, na žalost, nema ništa od ovoga. Čak i ako ste potpuno novi igrač koji se tek registrovao i sprema se napraviti svoju prvu uplatu, nemojte očekivati bilo kakav bonus. Ista je situacija i s drugim promocijma, osim što s vremena na vrijeme možete dobiti bolje kvote za određen događaje ili vrste opklada. Ukoliko tražite način da malo poboljšate svoj budžet za klađenje i dobijete neki dodatni novac barem na početku, Premier će vas razočarati.

Mišljenja smo da je ovo jedna stvar koju kladionica zaista mora unaprijediti u skorijoj budućnosti ukoliko žele ostati konkurentni na tržištu. Bonusi i promocije su sastavni dio internetskog klađenja i svi malo iskusniji igrači očekuju da dobiju barem nešto dodatno za svoj novac.

Premier portsko klađenje

Vrste opklada na Premier-u

Iako možda nije u „velikoj“ ligi, Premier nudi solidan broj opcija za klađenje (marketa) za većinu pokrivenih događaja. Iskusni kladioničari će ovo svakako znati iskoristiti kako bi pronašli najbolje opklade i sastavili listiće po svojoj mjeri.

Neke od opcija na koje se možete kladiti na Premieru su:

+ Konačni pobjednik
+ Hendikep
+ Tačan rezultat
+ Poluvrijeme / kraj
+ Strijelac prvog gola, itd.
+ Dupla šansa
+ Daje / ne daje gol
+ Ukupni zbir gemova

Sve u svemu, Premier sportska kladionica nudi vam solidne mogućnosti za klađenje, osobito za stranicu koja je fokusirana na domaće tržište.

Ono što je potrebno spomenuti ovdje je da kvote na Premier-u obično nisu tako dobre i da možete naći bolje ponude za iste stvari na međunarodnim kladionicama. Dakle, morate odlučiti šta vam je bitnije – jednostavnost i sigurnost ili više izbora i potencijalno bolje isplate na listićima.

Na šta se mogu kladiti na Premier kladionici?

Premier sportska kladionica ne nudi toliko šarolik izbor opcija za klađenje kakav možete pronaći s velikim međunarodnim stranicama. S druge strane, kladionica svakako pokriva najpopularnije sportove i sportska takmičenja koja interesuju igrače iz BiH, poput:

Iako sam broj sportova nije toliko impresivan, Premier je odradio dobar posao unutar onih sportove koje pokrivaju. Ovo je posebno tačno za fudbal, gdje je pokriveno mnoštvo liga i takmičenja, od liga petice, preko mnogobrojnih europskih liga (poljska, rumunska, holandska, itd.), do raznih južnoameričkih, azijskih, pa čak i australskih.

Premier sportska kladionica i mogućnosti klađenja uživo

Ukoliko se želite kladiti uživo u toku događaja, Premier nudi i ovu opciju za odabrane utakmice i mečeve. Sve relevantne informacije se osvježavaju u stvarnom vremenu tako da ćete stalno imati uvid u situaciju na terenu.

Sam izgled stranice za klađenje uživo nije najmoderniji i izgleda pomalo pretrpano, pa će vam vjerovatno trebati malo vremena da se naviknete. S druge strane, broj opcija za klađenje je dosta solidan.

Na žalost, Premier ne nudi nikakve vrste prijenosa uživo, tako da nećete moći gledati događaje na koje se kladite ovdje. Sve što možete vidjeti su tekstualne informacije.


Mobilna aplikacija Premier kladionice

Iako ova kladionica možda i nije najmodernija, Premier ipak prati svjetske trendove u klađenju na internetu. Ukoliko se želite kladiti preko telefona ili tableta, imate tu mogućnost bez obzira na vrstu uređaja koji koristite.

Kako bi pristupili mobilnoj Premier kladionici, morat ćete skinuti odgovarajuću aplikaciju za Android ili iOS sa zvanične Premier stranice. Za razliku od nekih drugih kladionica, Premier ne nudi mobilnu web stranicu tako da ćete morati skinuti i instalirati aplikaciju.

Što se same aplikacije tiče, prilično je kvalitetno odrađena, tako da nećete imati problema pri korištenju. Zapravo, Premier mobilna aplikacija je vjerovatno kvalitetnija od same stranice, koja izgleda dosta zastarjelo.


Premier kladionica – Funkcionalnost web stranice

Kako smo spomenuli, stranica Premier kladionice ne može se opisati kao pretjerano moderna. Pregled opcija za klađenje urađen je pomalo nezgrapno tako da je pronalaženje parova na koje se želite kladiti ponekad dosta komplikovano.

Jednom kada se naviknete na izgled i raspored elementa, stvari će postati lakše, ali i dalje ostaje osjećaj kao da je stranica zrela za novi dizajn i dodavanje nekih modernih opcija na koje su se igrači navikli na drugim kladionicama.

Što se tiče samog postavljanja opklada, ovaj dio je dosta jednostavan. Kada kliknete na određenu kvotu, vaš izbor se automatski prebacuje na listić koji će se pojaviti s desne strane. Ovdje možete dodavati nove ili brisati postojeće parove bez previše muke, tako da je ovaj segment odrađen prilično solidno.


Pomoć i podrška korisnicima na Premier-u

Premier sportska kladionica nudi dosta detaljnu sekciju za pomoć u kojoj ćete pronaći odgovore na mnoga pitanja koja se tiču registracije računa, uplata, isplata, i slično. Ova sekcija je veoma korisna za nove igrače jer će vam pomoći da se počnete kladiti bez previše komplikacija.

Ukoliko vam je ipak potrebna pomoć za problem koji ne možete riješiti, tim za podršku vam je na raspolaganju svakim danom od 08:00 do 23:00. Premier možete kontaktirati putem elektronske pošte, telefona, pa čak i Viber chata.

Naravno, kako je ovo lokalna kladionica, svi agenti govore bosanski jezik, tako da nećete imati bilo kakvih problema sa sporazumijevanjem. Ukoliko dođe do bilo kakvih komplikacija ili se pojavi neki problem, jednostavno kontaktirajte kladionicu u toku radnog vremena i isti će biti uklonjen u najkraćem roku.

Informacije o kompaniji
Naziv Premier World Sport d.o.o., Premier Sport d.o.o.
Adresa Kralja Tomislava 47, Čitluk, BiH
Osnovan 1997
Licenca Federacija BiH, Republika Srpska
Telefon +387 63 994 356, +387 63 994 603 (Viber)
E-mail [email protected]
Kontakt forma Ne
Chat uživo Ne

Premier – Sportska kladionica s iskustvom

Premier sportska kladionica je jedna od najstarijih na području Bosne i Hercegovine. Ukoliko tražite jednostavnu i legalnu opciju za sportsko klađenje iz bilo kojeg dijela zemlje, nećete pogriješiti ako odabere Premier.

Ova kladionica nije samo potpuno legalna i licencirana već nudi i veoma jednostavne načine za uplatu sredstava na vaš račun čak i ako nemate bankovnu karticu. Isplata se može vršiti lično u poslovnicama, što čini cijeli proces još bezbolnijim.

Naravno, Premier kladionica ima svojih nedostataka, a najveći je sigurno nedostatak bonusa i promocija za korisnike. Tu su također i relativno visoke provizije za određene metode uplate, kao i nešto niže kvote nego na međunarodnim kladionicama.

Sve u svemu, ova kladionica sigurno ima više pozitivnih nego negativnih strana za igrače iz Bosne i Hercegovine. Iako postoji mnogo mjesta za napredak, vaše iskustvo klađenja na ovoj stranici bit će ugodno i lišeno nepotrebnih komplikacija.

Česta pitanja o Premier sportskoj kladionici

Da. Premier kladionica ima čak tri licence u Bosni i Hercegovini, što znači da je ovo potpuno legalna i legitimna opcija za sve igrače iz zemlje. Ukoliko se želite kladiti bez brige da li će vam dobitci biti isplaćeni te da li ćete imati nekih drugih problema, Premier je veoma dobar izbor.
Plaćanje poreza zavisi od toga koju od tri kompanije izaberete u toku registracije. Ukoliko se registrujete na Premier koji je licenciran u RS-u, nećete morati plaćati porez na dobitke. Ako se odlučite za jednu od druge dvije opcije, morat ćete platiti 10% na sve dobitke preko 100 BAM. Ovaj porez se odbija automatski prije isplate.
Ne, barem ne u ovom trenutku. Iako Premier sportska kladionica prihvata uplate preko kartica kao što su Mastercard, Visa, i Maestro, isplate na ove kartice nisu moguće. Novac možete isplatiti jedino direktno na svoj bankovni račun ili lično, u jednoj od Premier poslovnica uz ličnu kartu i transakcijski broj.
Više preporučenih kladionica
open
Top