Meridianbet BA aplikacija i mobilna verzija - Detaljan pregled

Meridianbet je jedna od najprestižnijih kladionica u BiH. Ima zaista modernu web stranicu ukrašenu dominantnom crvenom bojom i prilagođena je i računarima i pametnim telefonima.

Prikazi vise

Osim klađenja putem mobilne verzije stranice, igrači u BiH imaju pristup besplatnom Meridianbet softveru. Meridianbet BA aplikacija dostupna je na službenoj web stranici kladionice. Za više informacija o ovoj temi, nastavite čitati.

Prikazi manje
Meridianbet kladionica početnoj stranici
Nepotvrđeno
meridianbet
1
  • Bonus dobrodošlice 200%
  • Push notifikacije u aplikaciji
  • Mnogi sistemi plaćanja
Licenca
  • Metode plaćanja:
*Uvjeti korištenja primjenjuju se 18+
Bonus: 1
Isplata: 1
Uplata: 1
Softver: 1
Korisnička podrška: 1
Web stranica: 1

Mobilna verzija Meridianbet-a u poređenju s desktop verzijom

Što se tiče funkcionalnosti, obje verzije su na odličnom nivou. Dakle, bilo da se kladite preko desktop ili mobilne verzije nećete imati problema s prilagođavanjem stranice, tehničkim greškama i slično. Međutim, kada govorimo o izgledu službene web stranice ove kladionice na PC-u i pametnom telefonu, već primjećujemo odstupanja. Kada otvorite početnu stanicu ove kladionice putem računara vidjet ćete mnogo polja na samom vrhu stranice.

Neka od njih su sport, live, bonus kvote, promocije, statistika, top dobitni tiketi i još mnogo toga. Polja za registraciju i prijavu nalaze se u gornjem desnom uglu. Međutim, postoji i poseban zeleni prozor za registraciju u donjem uglu ekrana radi lakšeg pronalaženja.

Moramo još napomenuti da u desktop verziji možete uključiti/isključiti ton, podesiti jačinu zvuka i odabrati jezik. Mobilna verzija, za razliku od PC-a, nije toliko „natrpana“. Njen izgled je jednostavan i prilikom pristupa vidjet ćete polja za prijavu, registraciju i korisničku ikonicu. Kada kliknete na ikonu korisnika, pojavit će se padajući meni gdje možete promijeniti jezik, kvote i drugo.

Polja za meni, tiketa, kuće, kazina i uživo se nalaze na dnu ekrana. Padajuća lista će se pojaviti kada otvorite meni. Na dnu te liste vidjet ćete polje koje vodi do Meridianbet aplikacija. Za razliku od mobilne verzije, ikona mobilne aplikacije u PC verziji je na vrhu stranice među ostalim ponudama.


Meridianbet app za Android

Meridianbet Android aplikacija bit će vam na raspolaganju ako ste korisnik ovog operativnog sistema. Možete je instalirati sa službene web stranice ove kladionice, a u nastavku ćete vidjeti kako. Posjetite službenu web stranicu Meridianbet-a i pronađite polje za mobilne aplikacije. Pristupite ovom prozoru i skenirajte QR kod koji će biti prikazan na ekranu. Kada skenirate QR kod aplikacije, prikazat će vam se opcija preuzimanja aplikacije koju morate potvrditi.

Naravno, u ovom slučaju preuzimanja morate preko PC-a posjetiti web stranicu operatera kako bi ste telefon koristili za navedeno skeniranje. Osim toga, Android aplikaciju možete preuzeti s mobilnih uređaja bez skeniranja QR koda klikom na polje "Preuzmi aplikaciju". Zatim biste trebali dozvoliti preuzimanje nepoznatih izvora u postavkama i potvrditi instalaciju.

Bilo da koristite QR kod ili dugme za preuzimanje, aplikacija će se za nekoliko trenutaka pojaviti u meniju vašeg telefona. Nakon toga možete se prijaviti, i početi se kladiti na konačan ishod, broj postignutih golova, oba tima daju gol i druga tržišta.

meridianbet
Meridianbet Android app

iOS app za Meridianbet igrače koji koriste iPhone uređaje

Osim aplikacije za Android korisnike, ova kladionica je razvila softver i za one igrače koji imaju iOS operativni sistem. Meridianbet aplikacija za iPhone može se preuzeti potpuno besplatno sa službene web stranice ovog operatera. Posjetite službenu web stranicu ove kladionice i vidjet ćete da iOS aplikaciju možete preuzeti skeniranjem QR koda ili pritiskom na okvir za preuzimanje. Oba načina preuzimanja su identična onima za Android.

Potrebno je da skenirate QR kod koristeći kameru mobilnog uređaja ili da kliknite na okvir za preuzimanje na vašem mobilnom pretraživaču, a zatim da instalirate iOS aplikaciju. U svakom slučaju, proces instalacije je besplatan i odmah nakon toga možete postaviti 1x2, više/manje, hendikep opklade ako već imate Meridianbet nalog i uplaćena sredstva. Ako nemate nalog, morate se registrovati.

Za registraciju u aplikaciju morate unijeti ime, prezime, email, lozinku, državu, JMBG, broj telefona, grad, datum rođenja i valutu. Nakon toga potrebno je da aktivirate nalog putem linka koji će vam stići putem e-pošte. Nakon aktivacije naloga, možete se prijaviti u aplikaciju.

meridianbet
Meridianbet iOS app

Meridianbet BA aplikacija - Bonusi za nove i već registrovane igrače

Kladionice širom BiH privlače nove klijente kroz ponude dobrodošlice. To je slučaj i s web stranicom Meridianbet-a. Nakon registracije na vašoj Android ili iOS mobilnoj aplikaciji, možete aktivirati "Extra" bonus dobrodošlice. Meridianbet paket dobrodošlice iznosi 200% na prve tri uplate. Dakle, ova ponuda se sastoji iz tri dijela:

Osim što nudi promocije za nove korisnike, Meridianbet je pripremio i bonus za već registrovane igrače. Svakog ponedjeljka ovaj operater nagrađuje svoje korisnike s 10% bonusa na depozite napravljene ponedjeljkom ili nedjeljom. Minimalni depozit za učešće u ovoj promociji je 20 KM.


Sistemi plaćanja dostupni na Meridianbet kladionici

Meridianbet BA aplikacija vam omogućava da koristite različite metode depozita za dopunu vašeg naloga. Nakon registracije, morate otići u odjeljak depozita i odabrati neke od sljedećih opcija plaćanja:

Koristeći svoj mobilni uređaj, bilo da imate prepaid ili postpaid broj telefona, možete dopuniti svoj nalog za klađenje za nekoliko sekundi. M:tel prepaid korisnici šalju poruku na broj 065 1265, dok M:tel postpaid korisnici prave depozite slanjem poruke na broj 065 1356. U poruci je neophodno unijeti brojeve od 1 do 10, koji predstavljaju željeni iznos depozita u KM koji želite izvršiti. Za nekoliko sekundi vaš nalog se povećava za uplaćeni iznos i možete ga koristiti. Također, ukoliko uplatite 5 KM ili više dobit ćete poruku o uspješno obavljenoj transakciji.


Meridianbet BA aplikacija - Najvažnije funkcije

Meridianbet app korisnicima pruža nekoliko posebnih funkcija. Prije svega, svaki novi registrovani korisnik ove aplikacije može aktivirati promociju dobrodošlice u iznosu od 200% do 120 KM. Aplikacija također nudi nekoliko različitih sistema plaćanja koje se mogu koristiti prilikom uplate ili isplate. Svi sistemi depozita omogućavaju trenutne transakcije bez dodatnih troškova za korisnike.

Osim toga, važno je napomenuti da korisnici Android ili iPhone aplikacije mogu aktivirati PUSH notifikacije. Ove opcija pruža obavještenja o promjenama tiketa na najbrži i najvidljiviji način. Obavještenja stižu i kada se aplikacija zatvori. Push notifikacije se mogu pokrenuti klikom na ikonu "Moj račun" i odabirom polja za aktiviranje obavještenja. Svi koji su ovo uradili će na svoj mobilni uređaj redovno primati sljedeća obavještenja:


Zaključak

Mogli smo primijetiti da službena web stranica ovog operatera savršeno funkcionira i kada smo joj pristupili sračunara i kada smo je posjetili putem pametnog telefona. Ono što smo mogli primijetiti je da je stranica zaista moderno dizajnirana gdje čak omogućava i podešavanje jačine zvuka i željenog jezika. Meridianbet aplikacija, kao i mobilna verzija stranice, potpuno je funkcionalna na Android i iOS operativnim sistemima. Da biste ih preuzeli, morate posjetiti njihovu službenu web stranicu.

Svidjelo nam se što je instalacija omogućena skeniranjem QR koda. Ovo dodatno ubrzava proces preuzimanja aplikacije jer ne morate tražiti stranicu kladionice na pretraživačima. Jednostavno otvorite kameru na svom telefonu, skenirajte kod i vaša Meridianbet app će se pojaviti u meniju uređaja za nekoliko sekundi.

Na kraju ćemo spomenuti da imate mogućnost aktiviranja PUSH notifikacija kako biste bili u toku s tiketima, uplatama, isplatama i ostalim, čak i kada je vaša aplikacija zatvorena i ne koristite je.

Najčešće postavljana pitanja

Meridianbet aplikacija Android dostupna je za instalaciju sa službene web stranice ovog operatera. Posjetite web stranicu operatera, skenirajte QR kod ili pritisnite dugme za preuzimanje. Android softver će se preuzeti za nekoliko trenutaka. Instalacija je besplatna.
Da, korisnici iOS operativnih sistema također mogu uživati u softveru ove kladionice. Kao i Android, Meridianbet aplikacija za iPhone dostupna je za instalaciju putem službene web stranice operatera.
Neke od najvažnijih karakteristika ove aplikacije su novi i registrirani igrači, brojne opcije depozita bez naknada transakcije, kao i PUSH notifikacije koje dolaze čak i kada je aplikacija zatvorena.
Više preporučenih kladionica
open
Top