MELbet sportska kladionica: Provjerena destinacija za sve ljubitelje sportskog klađenja

MELbet ne prihvata igrače iz vašeg regiona! Naš najbolji izbor za vas je 22Bet 22Bet registracija

MELbet kladionica prvi put se pojavila na tržištu online klađenja 2012 godine. Iako se morala takmičiti s velikim brojem kladionica koje se već uspjele uspostaviti svoju poziciju, MELbet je uspio izgraditi svoj brend fokusirajući se na igrače i nudeći im upravo ono što žele i očekuju.

Prikazi vise

Kako širom svijeta tako i u Bosni i Hercegovini, ova kladionica postala je omiljena destinacija za mnoge kladioničare a u ovoj recenziji pronaći ćete odgovore zašto.

Prikazi manje
Nepotvrđeno
MELbet
1
  • Prijenos uživo
  • Statistika prije utakmice
  • E-Sportovi bonus kalendar
Licenca
  • Metode plaćanja:
*Uvjeti korištenja primjenjuju se 18+
Bonus: 1
Isplata: 1
Uplata: 1
Softver: 1
Korisnička podrška: 1
Web stranica: 1

MELbet sportska kladionica: gdje početi?

Ukoliko ste se i ranije kladili preko interneta iz BiH, vjerovatno znate da ponekad postoje određeni problemi s pristupom stranicama za klađenje. Neke domene su u potpunosti blokirane za korisnike iz BiH i jedini način da im se pristupi jeste korištenjem VPN softvera ili sličnih metoda koji maskiraju i blokiraju IP adresu krajnjeg korisnika.

Ukoliko se opredijelite za ovu kladionicu, nećete imati takvih problema. Ova je stranica u potpunosti otvorena korisnicima iz Bosne i Hercegovine i možete joj pristupiti direktno preko web adrese ili preko rezultata Google pretrage. Ovo uveliko olakšava stvari, posebno za one igrače koji nemaju previše iskustva s online klađenjem ali i za one iskusnije koji ne žele rizikovati da njihov korisnički račun bude zaključan zbog kršenja pravila korištenja.

MELbet kladionica je pouzdana i licencirana

Iako je pristup na MELbet BA omogućen bez ikakvih dodatnih komplikacija i dalje postoje validni razlozi zašto neki igrači nisu sigurni da li bi im trebali povjeriti svoj novac. Klađenje preko interneta uvijek nosi određenu dozu rizika koja se ne odnosi samo na mogućnost gubljenja opklade već i potencijalne prevare.

Iz ovih razloga, mi se u svojim recenzijama uvijek fokusiramo na detalje koji se tiču sigurnosti i pouzdanosti određene kladionice i to smo uradili i ovaj put. Nakon detaljnog istraživanja, zaključili smo da je ovo siguran i pouzdan sajt za online klađenje koji ima međunarodnu licencu izdanu od vlade Curacao-a.

Naravno, MELbet sportska kladionica koristi i niz drugih mjera koje su već postale standard za većinu modernih kladionica i internet kazina. Enkripcija visokog nivoa i poseban oprez pri baratanju s osjetljivim informacijama korisnika (ime, prezime, adresa, brojevi kartica, itd.) pomažu da se izbjegne bilo kakav vid potencijalne zloupotrebe i garantuju visok nivo sigurnosti.

Otvaranje korisničkog računa na MELbet BA

MELbet

Prije nego se počnete kladiti, potrebno je da otvorite korisnički račun. MELbet registracija je jednostavan proces s kojim ne biste trebali imati problema čako i ako ste potpuno novi u svijetu internet klađenja. Potrebno je samo da pratite jednostavne korake i tačno upišete sve podatke koji se od vas traže i bit ćete spremni da postavite svoje prve opklade u roku nekoliko minuta.

MELbet registracija za nove korisnike nudi nekoliko različitih opcija. Možete se registrovati koristeći svoj broj telefona, adresu elektronske pošte, ili profil na društvenim mrežama. Međutim, najjednostavniji način da otvorite novi račun je putem „one-click“ registracije koja od vas traži da unesete samo nekoliko osnovnih informacija.

Kao što možete vidjeti, zemlja i valuta su već odabrani, tako da ćete samo morati odlučiti da li želite uzeti MELbet bonus dobrodošlice i složiti se s uslovima korištenja. Ukoliko iskoristite ovu opciju za registraciju, vaš korisnički račun bit će spreman u roku nekoliko sekundi i moći ćete me pristupiti bez daljnjih komplikacija.

Na naredonm ekranu dobit ćete informacije o vašem korisničkom imenu i lozinci koju će sistem automatski generisati za vas. Spremite ove podatke na kompjuter ili ih pošaljite sebi na email kako ih ne bi zaboravili.

Iako ćete na ovaj način napraviti korisnički račun, još uvijek ćete morati popuniti vaš korisnički račun s dodatnim informacijama kao što su ime, prezime, adresa stanovanja, datum rođenja, i slično. Iako ne morate žuriti s popunjavanjem ovih informacija, morat ćete ih unijeti prije nego što napravite prvu isplatu s kladionice.

Uplata sredstava i isplata dobitaka

MELbet sportska kladionica nudi veliki broj opcija koje možete koristiti kako bi uplatili sredstva na svoj račun ili isplatili dobitke. Stranica prepoznaje zemlju iz koje dolazite tako da će vam prikazati opcije koje su specifično dostupne BiH igračima, što čini stvari puno jednostavnijim. Ukoliko neka ponuđena metoda nije dostupna u BiH, nećete je naći na listi.

Među najpopularnijim opcijama koje će većina igrača prepoznati jesu Visa, Mastercard, NETELLER, i Skrill. Elektronski novčanici definitivno predstavljaju najbolju opciju, posebno zbog ograničenja koje banke često stavljaju na transakcije prem stranim internet kladionicama. Međutim, moguće je vršiti i uplate putem bankovnih kartica ovisno od toga koju banku koristite.

VISA logo
NETELLER logo
Skrill logo
paysafecard logo
ecoPayz logo

Minimalni iznos za uplatu je samo 2 BAM dok iznos minimalne isplate počinje od 3 BAM što znači da imate potpuno kontrolu nad svojim sredstvima u svakom trenutku. MELbet BA ne naplaćuje nikakvu proviziju na uplate i isplate tako da ćete uvijek dobiti puni iznos. Što se tiče trajanja, isplate na kartice mogu trajati od jednog do sedam dana dok su isplate na e-novčanike mnogo brže i u većini slučajeva će vam novac biti uplaćen u toku istog dana.

Bonus za nove MELbet BA igrače i druge promocije

Većina internetskih kladionica nudi bonus na prvu uplatu i u našim recenzijama uvijek se fokusiramo na ispitivanje kvalitete pojedine ponude. MELbet bonus dobrodošlice je prilično dobar kada se usporedi s drugim sličnim ponudama koje su dostupne igračima iz Bosne i Hercegovine jer omogućava 100% dodatnih sredstava u maksimalnom iznosu od 180 BAM.

Minimalni iznos za uplatu potreban kako bi se aktivirao bonus je 3 BAM. MELbet bonus sredstva moraju se proigrati pet puta prije nego što ih možete isplatiti. Kako bi se vaše opklade računale u proigravanje, morate ćete ih postavljati na listićima koji sadrže barem tri para od kojih svaki ima kvotu od najmanje 1.40. Imat ćete 30 dana od dana aktivacije bonusa da ispunite ove uslove.

MELbet bonus dobrodošlice

Osim bonusa za nove igrače, MELbet sportska kladionica nudi i mnoge druge interesantne promocije koje vam mogu pomoći da ograničite svoje gubitke ili dodatno poboljšate potencijalne dobitke. Neke od stalnih promocija koje ćete pronaći na ovoj stranici su:

  • + 100% povrat na akumulatore: ukoliko na listiću imate sedam ili više opklada s kvotom od 1.70 ili više, kladionica će vam vratiti vaš novac ukoliko promašite samo jednu opkladu na listiću
  • + Akumulator dana: izaberite jedan od unaprijed napravljenih listića i postavite svoju opkladu. Ukoliko je listić dobitni, kladionica će povećati ukupni koeficijent za 10%

Uz ove pojedinačne promocije, tu je MELbet program lojalnosti koji vas nagrađuje bodovima za sve opklade koje napravite. Skupljenji bodovi se mogu zamijeniti za stvari novac i novac koji dobijete na ovaj način nema nikakvih ograničenja. Dakle, možete ga koristiti kako god želite pa čak i isplatiti kad god poželite.

Mnoštvo marketa i opcija za klađenje

MELbet sportska kladionica nudi odličan izbor opcija na koje se možete kladiti. U nastojanju da odgovori na očekivanja svih igrača, MELbet je napravio ponudu koja pokriva mnogo više od jednostavnih opcija kao što su konačni pobjednik meča ili događaja. Igrači imaju mnogo slobode da prave listiće kakve žele.

Teško je nabrojati sve opcije koje postoje na ovoj kladionici, posebno zato što se one uvelike rezlikuju za različite sportove. Međutim, za igrače iz Bosne i Hercegovine, neke od najatraktivnijih i najzanimljivijih opcija su:

+ Dupla šansa
+ Ukupni zbir golova, kornera, itd.
+ Hendikep i azijski hendikep
+ Tačan rezultat
+ Oba tima daju gol
+ Igrač postiže gol
+ Poluvrijeme/kraj
+ Utakmica bez neriješenog

Koje sportove pokriva MELbet kladionica?

MELbet BA svoju popularnost uveliko zahvaljuje činjenici da stranica pokriva zaista širok opseg sportova i sportskih događanja. Uz standardne opcije koje privlače najveći broj igrača, MELbet također nudi opcije iz manje popularnih sportova. Zbog ovoga, kladionica je podjednako privlačna igračima koji se klade samo za zabavu i iskusnim kladioničarima koji uvijek traže način da povećaju svoje šanse za dobitak.

Uz ovaj širok spektar sportova, MELbet kladionica nudi i neke druge zanimljive opcije. Tu je klađenje na e-sportove koje je postalo veoma popularno zadnjih godina kao i neke dugoročne opklade za one koji imaju strpljenja. Kladionica vam omogućava da se kladite na pobjednika mnogih liga i takmičenja čak i prije početka istih.

Mogućnosti klađenja uživo na MELbet kladionici

Gotovo svi igrači bez izuzetka posebno uživaju u klađenju uživo. Ova opcija omogućava mnogo veći užitak praćenja događaja i mečeva ali i otvara neke zanimljive mogućnosti, posebno za iskusne kladioničare. S toga, ne čudi da ova sportska kladionica također nudi ovu opciju za sve svoje igrače.

Što se tiče sportova koji su pokriveni u ovoj sekciji, broj opcija je izuzetno velik. Od popularnih sportova kao što su fudbal, košarka, tenis, i rukomet, do nekih jako zanimljivih opcija kao pikado, stolni fudbal, i e-sportovi, igrači se mogu kladiti uživo gotovo bez ograničenja, što je zaista veliki plus za ovu kladionicu.

MELbet klađenje uživo dodatno je poboljšano činjenicom da kladionica nudi prijenos mnogih događaja na koje se možete kladiti. Ne postoje nikakva ograničenja što se tiče toga ko može gledati ove prijenose. Ne morate čak biti ni registrovani igrač kladionice da bi gledali događaje uživo na MELbet-u.


MELbet mobilna aplikacija za klađenje

MELbet nudi opciju klađenja preko mobilnih telefona. Kladionica nudi obe opcije za svoje igrače: možete skinuti pojedinačne aplikacije za Android telefone i iPhone uređaje ali isto tako možete koristiti i mobilnu web stranicu, u kojem slučaju se ne morate brinuti o kompatibilnosti jer stranica radi podjedanko dobro na Android i iOS uređajima.

Mobilna verzija kladionice predstavlja pojednostavljenu, „light“ verziju punog sajta tako da se učitava brzo i navigacija je prilagođena manjim ekranima. Ovo nema nikakav bitan uticaj na funkcionalnost stranice ili opcije kojima ćete imati pristup. Svi događaji na koje se možete kladiti izlistani su i na mobilnoj stranici (uključujući MELbet klađenje uživo) a preko telefona također možete izvršiti uplata sredstava na i isplatu sredstava sa svog računa.


Cjelokupni dojam, dizajn, i funkcionalnost

Svi elementi na MELbet BA stranici raspoređeni su na takav način da nećete imati problema sa snalaženjem. Od registracije, preko uplate, do pronalaženja mečeva na koje se želite kladiti, sve je napravljeno tako da možete početi bez problema čak i ako nemate nikakvog iskustva s klađenjem na internetu.

Vaš listić se generiše automatski čim izaberete prvi par na koji se želite kladiti. Nakon toga, imat ćete potpunu kontrolu nad tim koje opklade želite dodati ili ukloniti. Kvote se množe automatski i uvijek imate uvid u totalni koeficijent vaše opklade, što čini korištenje stranice još jednostavnijim bez obzira na pojedinačno iskustvo.


Pomoć i podrška igračima 24/7

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedomuice u vezi bilo kojeg aspekta MELbet kladionice, možete se uvijek obratiti timu za podršku korisnicima. Oni su to cijeli dan, svaki dan, i pobrinut će se da vaše iskustvo bude prijatno. Možete ih kontaktirati na razne načine: putem elektronske pošte, formulara na stranici, živog chat-a, kao i besplatnog telefonskog broja.

Što se tiče jezika, agenti na žalost ne govore bosanski, tako da ćete s njima morati komunicirati na engleskom ili eventualno nekom drugom od „većih“ jezika. Ovo uglavnom ne predstavlja veći problem ali ukoliko ne znate engleski, možda je bolje komunicirati putem elektronske pošte i koristiti Google translate.

Informacije o kompaniji
Naziv MELbet
Adresa Aristofanous, 219, Mauros Court 140, flat/Office 202, Strovolos, 2038, Nicosia, Cyprus
Osnovan 2012
Licenca Curacao, Provisional Gaming Permit ASGCL/PGP/0121
Telefon +442038077601
E-mail [email protected]
Kontakt forma Da
Chat uživo Da

Kladionica s iskustvom i odličan izbor za klađenje uživo

MELbet BA je internetska kladionica koja nudi mnogo toga svojim igračima. Korisnici iz BiH neće imati nikakvih problema pri uplata i isplatama, što je jedna od najbitnijih stavki za većinu igrača. MELbet bonus dobrodošlice također je više nego solidan i uslovi koji dolaze s njim nisu pretjerano teški za ispuniti.

Ukoliko uživate u živom klađenju, ova stranica nudi zaista izvanredan broj različitih sportova i marketa. Ovo je možda i najbolji segment ove kladionice, gdje se lako može nositi s mnogim većim i zvučnijim imenima iz industrije. Sve u svemu, MELbet kladionica je prošla ovu našu reviziju s jako visokim ocjenama i možemo je preporučiti kao sigurnu opciju za sve igrače.

MELbet kladionica: česta pitanja i odgovori

Iako ova sportska kladionica nije licencirana u Bosni i Hercegovini ova stranica ima snažnu međunarodnu licencu koju je izdala vlada Curacao-a. Ova licenca je veoma dobar pokazatelj da se radi o ozbiljnoj sportskoj kladionici koja garantuje visok nivo sigurnosti i isplate svih legitimnih dobitaka.
MELbet BA nudi prilično velikodušan bonus dobrodošlice do 180 BAM. Kako bi dobili ovaj bonus, morat ćete napraviti prvi depozit od barem 3 BAM a kladionica će vam dodati 100% od iznosa uplate na vaš bonus račun (do maksimalno 180 BAM). Iako postoje određeni uslovi koje morate poštovati dok koristite ovaj bonus, restrikcije su više nego razumne.
Ova kladionica podržava veliki broj opcija za uplate i isplate. Što se tiče Bosne i Hercegovine, možete koristiti metode kao što su kartice (Mastercard, Visa), elektronski novčanici (NETELLER, Skrill), kao i različite kriptovalute poput Bitcoin-a. Za igrače iz BiH, elektronski novčanici obično predstavljaju najbolju opciju.
MELbet omogućava klađenje preko mobilnih uređaja poput telefona i tableta. Jednostavno pristupite stranici kladionice preko svog telefona i imate ćete pristup svim opcijama za klađenje, uplatu i isplatu novca, i više. Nema potrebe da skidate bilo kakve samostalne aplikacije kako bi uživali u mobilnom klađenju na MELbet-u iako postoji i ova opcija ukoliko želite da je koristite.
Više preporučenih kladionica
open
Top