bet365 BiH - Jedan od lidera na tržištu internetskog klađenja

bet365 kladionica jedna je od nastarijih i najpoznatijih sportskih kladionica. Iako sam imao prilike kladiti se na različitim stranicama, bet365 je jedna od rijetkih destinacija za koje se može reći da imaju sve ono što igrač može očekivati.

Prikazi vise

U toku godina koje sam proveo praveći svoje listiće ovdje, ne sjećam se da sam ikada imao bilo kakav ozbiljniji problem.

Prikazi manje
Bet365 sportska kladionica
*Dostupno samo novim korisnicima. Uplatite prvi depozit od najmanje 25 € i iskoristite ovu ponudu u roku od 30 dana od dana ragistracije, kako bi mogli da se kvalifikujete za dobijanje ovog depozitnog bonusa u visini od 100% do 25 €. Kada zatražite svoj bonus, isti se automatski prebacuje na vaš račun i ne može se podizati dok ne ispunite uslove i pravila korišćenja istog.
Bonus dobrodošlice: 25 EUR
bet365
5
  • “Bet builder” opcija
  • “Cash out” opcija
  • Ponude uživo klađenja
Licenca
  • Metode plaćanja:
*Dostupno samo novim korisnicima. Uplatite prvi depozit od najmanje 25 € i iskoristite ovu ponudu u roku od 30 dana od dana ragistracije, kako bi mogli da se kvalifikujete za dobijanje ovog depozitnog bonusa u visini od 100% do 25 €. Kada zatražite svoj bonus, isti se automatski prebacuje na vaš račun i ne može se podizati dok ne ispunite uslove i pravila korišćenja istog.
*Uvjeti korištenja primjenjuju se 18+
Bonus: 5
Isplata: 5
Uplata: 5
Softver: 5
Korisnička podrška: 4.5
Web stranica: 5

Pristup bet365 kladionici iz BiH

Prva stvar kojom sam bio prijatno iznenađen je to što nema apsolutno nikakvih problema ni restrikcija pri pristupu stranici. Neke od ranijih kladionica koje sam testirao blokirale su pristup igračima iz Bosne i Hercegovine i jedini način da se zaobiđu ove restrikcije bilo je korištenje VPN softvera što je praksa koju nikako ne preporučujem.

Što se tiče bet365 BA, jednostavno sam ukucao adresu njihove stranice u svoj pretraživač i učitao je bez ikakvih problema. Nije bilo nikakvih upozorenja ni ograničenja, što je definitivno bio dobar znak. Kada sam se uvjerio da nema problema što se tiče geolokacije, nastavio sam na sljedeći logičan korak, otvaranje svog korisničkog računa.

be365 kladionica ulijeva povjerenje

Svako ko se kladi na internetu duže vrijeme sigurno je imao barem jedno ili dva neugodna iskustva s kladionicama. Moglo bi se reći da je to jednostavno rizik koji dolazi s teritorijom. Ipak, iz mog iskustva, takav rizik je mnogo manji kada se kladite s pouzdanim kladionicama koje su ispravno licencirane.

Kladionica bet365 ima licencu od igračke komisije Malte (MGA). Ono što mogu reći je da kladionice koje imaju ovu licencu rijetko, ako ikad, prave igračima probleme i pokušavaju bilo kakve upitne strategije tako da je sama ova činjenica veliki plus u mojim očima. Nadalje, bet365 je iskusna i pouzdana kladionica koja koristi moderne tehnologije zaštite informacija i radi u skladu s modernim propisima o internetskom klađenju tako da u ovom segmentu ne postoji nikakva sumnja.

bet365 registracija: gotovo za dvije minute

bet365

Otvaranje računa na novoj internetskoj kladionici je proces za koji sam obično spreman izdvojiti par minuta. bet365 registracija je malo detaljnija nego na nekim drugim kladionicama koje prihvataju igrače iz BiH ali lično nemam nikakv problem s tim. Iako će cijeli proces možda potrajati minutu duže, skupljanje svih ovih informacija će ga sigurno učiniti sigurnijim.

Što se tiče samog postupka, nije bilo nikakvih iznenađenja. Stranica je automatski prepoznala zemlju iz koje dolazim što je bila još jedna dobra novost jer mi je potvrdilo da bet365 kladionica zaista prihvata igrače iz BiH. Ostale informacije koje se trebaju upisati su prilično standardne.

Još jedna stvar koja mi se dopala je to što kladionica dozvoljava da već na ovom prvom koraku izabere način na koji želite da primate njihove promotivne ponude. Ukoliko ne želite da vam poruke stižu na telefon već samo na email, na primjer, možete odabrati ove opcije. Ako ne želite da vam bet365 uopšte šalje ponude izvan stranice, možete se opredijeliti za opciju gdje će promocije biti vidljive samo kada pristupite svom računu.

Jednostavne uplate i brze isplate

bet365

Nakon otvaranja bet365 računa, bilo je vrijeme da vidim ovu kladionicu u akciji a za to su mi bila potrebna sredstva. Iako sam u prošlosti imao problema s ovim dijelom na nekim drugim kladionicama, moje iskustvo s ovom stranicom je bilo više nego zadovoljavajuće.

bet365 sportska kladionica nudi veliki broj različitih opcija za uplatu uključujući i mnoge opcije za igrače iz Bosne i Hercegovine. Lično, nisam imao nikakvih problema s uplatom sredstava i bio sam spreman da postavim svoje prve opklade svega nekoliko minuta nakon otvaranja računa. Naravno, postoji i druga strane medalje – povlačenje dobitaka.

Kada sam prvi put isplaćivao sredstva s bet365 kladionice, morao sam dostaviti svoje dokumente na provjeru. Prijatno sam iznenađen činjenicom da je cijeli proces verifikacije potrajo manje od jednog dana i čime je bio završen, kladionica je procesuirala moj zahtjev.

S obzirom na neka ranija iskustva, bio sam više nego impresioniran načinom na koji ova kladionica radi stvari. Ni u jednom trenutku nisam osjetio da pokušavaju da oduže proces više nego što je potrebno da bi zadovoljili zakonske propise u skladu s kojima rade.

Kvalitetan bet365 bonus dobrodošlice i raznolike promocije

bet365

Kod registracije na nove kladionice, uzimanje bonusa ne predstavlja samo način da dobijem neka dodatna sredstva već i mali izazov. Uvijek uživam u pokušaju da proigram bonus i ispunim uslove te na neki način „pobijedim“ kladionicu.

Sam bet365 bonus dobrodošlice je više nego ispunio moja očekivanja u svakom smislu. Ne samo da sam dobio dosta dodatnog novca na svom računu već su i uslovi proigravanja bonusa više nego razumni u usporedi s drugim kladionicama.

Moram priznati da sam zaista uživao praveći listiće s ovim bonus sredstvima. Kako sam objasnio, moj primarni cilj je bio pobjeda, tj. želja da očistim bonus i uspijem proigrati što više sredstava u što kraćem roku. Na kraju sam prilično uspio u ovoj namjeri, djelomično zahvaljujući i činjenici da bet365 BiH nudi zaista impresivan broj opcija za klađenje.

Ono što mi je izmamilo osmijeh na lice je činjenica da je bet365 bonus za nove igrače samo početak. Ova kladionica nudi još mnoštvo drugih promocija i specijalnih opklada što je razlog da joj se stalno vraćam. Moram priznati da je malo online kladionica koje sam testirato koje imaju ovako bogat promotivni program.

Naravno, treba reći da ono što ova kladionica nudi možda nije nešto čime će svi igrači biti zadovoljni. Ovo je jednostavno moje lično iskustvo koje dolazi od igrača koji voli klađenje ali ga posmatra primarno kao vid zabave. Vrijeme provedeno na ovoj kladionici je bilo veoma zabavno a njihove promocije su svakako uvelike doprinijele tome.

bet 365 BA pokriva mnoštvo marketa

Kako sam već napomenuo, ova kladionica pruža najrazličitije opcije za klađenje. Većina mojih opklada povezana je s fudbalskim utakmicama i tu bet365 zaista radi odličan posao. Od standardnih opklada na pobjednika i duplih šansi, preko klađenja na broj golova, kornera i kartona, do različitih jedinstvenih ponuda za vrijeme trajanja velikih takmičenja, teško je naći bilo kakvu zamjerku.

Naravno, ove opcije nisu ograničene samo na fudbal. Postoji mnoštvo različitih opklada za teniske i košarkaške mečeve (gemovi, zbir koševa, rezltati po četvrtinama), kao i unutar mnogih drugih sportova. Iako nisam previše testirao ova tržišta (osim poneke opklade na tenis), prilično je jasno da bet 365 sportska kladionica nudi nešto za sve profile igrača.

Gotovo nepregledna lista različitih sportova

Pregledajući listu različitih sportova koje pokriva ova kladionica bio sam zaista impresioniran. Iako većina stranica ovog tipa radi dosta dobar posao u ovom segmentu, čini mi se da je bet365 podigla stvari na jedan potpuno novi nivo. Na listi sam vidio neke sportove koji mi nikad ne bi uopšte pali na pamet a oni ih nude kao dio svakodneven ponude.

Od standardnih opcija kao što su fudbal, košarka, i tenis, preko boksa, ragbija, bilijara, snukera, i kriketa, do klađenja na virtualne sportove i značajne političke događaje, bet365 BA definitivno otvara mnoštvo interesantnih opcija. Iako se previše ne razumijem u politiku, nisam mogao izbjeći iskušenju da postavim malu opkladu na to ko će biti naredni predsjednik Sjedinjih Država.

Moje iskustvo s klađenjem uživo na bet365

Iako ovo nije nešto što radim previše često, morao sam testirati bet365 klađenje uživo. Moram priznati da je njihova sekcija za živo klađenje daleko superiornija od većine onoga što sam našao na drugim stranicma. Raspon opcija na sve moguće lige, događaje, i takmičenja je nešto što zaista treba iskusiti.

Ukoliko želite pratiti razvoj događaja, bet365 kladionica konstantno prati sve opcije koje su pokrivene živim klađenjem. Sve bitne informacije su vam dostupne u stvarnom vremenu što čini klađenje još mnogo uzbudljivijim. Siguran sam da će oni koji preferiraju ovu vrstu klađenja pronaći sve što im je potrebno da u potpunosti uživaju u ovom iskustvu.


bet365 klađenje u pokretu

Uz sve raziličte obaveze, nije uvijek lako naći dovoljno vremena da sjednete pred svoj kompjuter i postavite opklade koje želite. Zbog toga kladionice koje imaju opciju mobilnog klađenja prolaze dosta bolje. Što se tiče bet365 BiH, više sam nego zadovoljan onim što imaju ponuditi u ovom segmentu.

Kladionica nudi mobilne aplikacije za Android i iOS uređaje i aplikacija za Android koju i danas imam na svom telefonu je jedna od najboljih koje sam imao prilike koristiti. Mobilni sajt je također veoma dobar ukoliko nemate pristup aplikaciji u određenom trenutku. Moram priznati da je većina mojih dobitnih listića sastavljena upravo preko bet365 mobilne aplikacije za vrijeme zasluženih pauza od svakodnenvih obaveza uz sok i kafu.


Moje iskustvo korištenja bet365 stranice

Uz sve navedeno do sada, jednostavnost i intuitivnost korištenja određene platforme za klađenje su također veoma bitni. Iako se kladim na internetu godinama, moram reći da je bet365 kladionica uspjela napraviti platformu koja je izuzetno jednostavna i veoma korisna u isto vrijeme, što je čini jednako privlačnom iskusnim igračima i onima koji možda prave prve korake u svijet internetskog klađenja.

Kako se listić za opklade generiše automatski, izuzetno je jednostavno sklapati listiće kakve želite. Svi parovi su uvijek vidljivi kao i kvote i konačni koeficijent. Zahvaljujući ovome, uživao sam potpunu slobodu i kontrolu, što je bilo izuzetno bitno kada sam sastavljao listiće za proigravanje bonusa.


Jednostavno riješite bilo koji problem

Još jedna stvar koja me zaista impresionirala kod bet365 kladionica je njihova podrška za korisnike. Iako njihovi agenti ne govore bosanski, uvijek su spremni potruditi se i učiniti sve u njihovoj moći da pomognu i ponude odgovore na bilo koje pitanje.

Ono što je također važno je da centar za podršku korisnicima radi 24/7 i dostupan je putem email-a, živog chat-a, pa čak i telefona. Nema mnogo kladionica koje su ovoliko posvećene svojim igračima i zaista sam bio oduševljen činjenicom da bet365 ulaže toliko napora u ovom segmentu. Iako lično nisam imao nikakvih velikih problema, par puta sam kontaktirao podršku i bio sam više nego zadovoljan cjelokupnim pristupom.

Informacije o kompaniji
Naziv bet365 Group Ltd
Adresa Level G, Quantum House 75, Abate Rigord Street, Ta Xbiex XBX 1120 Malta
Osnovan 2001
Licenca MGA/B2C/531/2018 (Malta)
Telefon +44 1782 684757
E-mail [email protected]
Kontakt forma Ne
Chat uživo Da

bet365 sportska kladionica: rezime

Kada se sve uzme u obzir, moje iskustvo s bet365 kladionicom je bilo više nego zadovoljavajuće. Teško je pronaći bilo koji segment ove stranice koji ne zadovoljava očekivanja i moderne kriterije, počevši od snažne licence i sigurnog okruženja do izvrsnog izbora sportova i marketa za klađenja unutar istih.

Sportska kladionica bet365 je, po mom mišljenju, jedna od najboljih destinacija koje su trenutno dostupne igračima iz BiH. Iako stranica još uvijek nije prevedena na bosanski, vjerujem da će se i to desiti u skorijoj budućnosti mada to i nije toliko bitno s obzirom da je cjelokupni dizajn i raspored elemenata takav da se veoma lako snaći čak i bez ikakvog poznavanja (engleskog) jezika.


Brza pitanja o bet365 kladionici

bet365 je jedna od najsigurnijih destinacija za online klađenje trenutno dostupnih igračima iz Bosne i Hercegovine. Ova kladionica ima licencu koju joj je izdala Malta (što je jedna od najjačih licenci u svijetu internetskog klađenja) i uživa sjajnu reputaciju među igračima.
Quando o site de apostas bet365 mantinha um telefone de contato para os clientes ativo, pelo que pude observar, a conversa era exclusivamente em inglês. Atualmente, porém, com somente as opções de FAQ e chat ao vivo, tudo é em português, então você não deve ter problemas se não dominar o outro idioma.
Kao moderna internetska kladionica, bet365 nudi različite opcije za klađenje preko mobitela. Dostupne su samostalne aplikacije za Android i iOS uređaju i ove aplikacije su među najboljim koje trenutno postoje na tržištu. Možete se kladiti i preko mobilne stranice kojoj možete pristupiti bez skidanja ikakvog dodatnog softvera.
Ukoliko se želite kladiti uživo, ova kladionica nudi mnoštvo opcija. bet365 kladionica pokriva različite sportove i sva važna sportska takmičenja u svojoj sekciji za živo klađenje. Mnoge od ovih događaja ćete moći pratiti i u prijenosu uživo kada pristupite svom korisničkom računu.
Više preporučenih kladionica
open
Top