AM Sport BiH – Detaljna recenzija kladionice

AM Sport ne prihvata igrače iz vašeg regiona! Naš najbolji izbor za vas je 22Bet 22Bet registracija

Predstavićemo vam sportsku kladionicu AM Sport, jednu od bosansko-hercegovačkih kladionica koje posluju već više od 10 godina, preciznije od 2009.

Prikazi vise

Analiziraćemo prednosti i mane same kladionice i njenu ponudu, uslove i sve opcije klađenja, igre i kvote, preporučićemo vam najbolje igre u sportskoj kladionici AM Sport. Naš tim je testirao, pregledao i uporedio web stranicu, kako bi vam klađenje učinio što lakšim. Probali smo odgovoriti na sva pitanja ili nedoumice koje možete imati prije nego što se opkladite.

Prikazi manje
Nepotvrđeno
AM Sport
1
  • Klađenje uživo
  • Odlična aplikacija
  • Jednostavne uplate
Licenca
  • Metode plaćanja:
*Uvjeti korištenja primjenjuju se 18+
Bonus: 1
Uttak: 1
Innskudd: 1
Valutaer: 1
Programvare: 1
Brukervennlighet: 1

Kako pristupiti AM Sport kladionici?

Sportska kladionica AM Sport koristi web adresu www.amsport.bet, koja će vas odvesti na naslovnu stranicu stranice. Stranica je dostupna na srpskom, engleskom i francuskom jeziku. Kladionica se lako pronalazi na web pretraživačima kao što su Google, Bing i slični, može joj se pristupiti sa svih mobilnih uređaja, za šta je stranica dobro optimizirana.

Bitna vijest za igrače iz Bosne i Hercegovine je i da je pristup AM Sport kladionici ne zahtijeva VPN program, alate ili dodatke, već se svi igrači mogu direktno i lako povezati na njenu stranicu i igrati svoje omiljene igre.

Licenca i sigurnost na AM Sport kladionici

Poslovnice kladionice AM Sport nalaze se širom BiH, i sama je popularna među igračima, pa ipak, ima i onih koji nisu sasvim sigurni da li im sa sigurnošću mogu povjeriti svoj novac. Online klađenje nosi određenu količinu rizika koji se odnosi ne samo na mogućnost gubitka opklade već i na potencijalnu prevaru.

U našim recenzijama posebno se fokusiramo na detalje koji se tiču sigurnosti i pouzdanosti svake kladionice koju obrađujemo pa i AM Sport kladionice. Nakon detaljnog istraživanja, zaključili smo da je i ovo sigurna i pouzdana stranica za online klađenje. AM kladionica posjeduje licencu dobijenu od Ministarstva Finansija Bosne i Hercegovine, te ima svoj JIB i MBS, kao i registrovanu djelatnost. Zakon o igrama na sreću uređuje pravila igre u poslovnicama i na web stranici ove kladionice.

Naravno, kladionica AM Sport koristi i druge mjere koje su već standardne za većinu kladionica i online kazina. Enkripcija i posebna pažnja pri rukovanju osjetljivim korisničkim informacijama (ime, prezime, adresa, brojevi kartica, itd.) pomažu u izbjegavanju bilo kakve vrste potencijalne zloupotrebe i garantuju visok nivo sigurnosti.

Kako se novi igrači mogu registrirati na AM Sport kladionicu

AM Sport

Ukoliko želite da se na stranici AM Sport kladionice kladite, morat ćete se najprije registrirati kao novi igrač kako bi napravili svoj korisnički račun.

AM sportska kladionica ima jedan od najjednostavnijih procesa registracija koji ćete naći na internetu. Nakon što kliknete zeleno dugme u gornjem desnom uglu na kojem piše „Registracija“, pojavit će se novi prozor na kojem ćete moći popuniti tražena polja i informacije.

Potrebno je da unesete željeno korisničko ime, lozinku, svoje ime i prezime, datum rođenja, matični broj, broj telefona, e-mail i adresu. I to je sve od postupka registracije na web stranici!

Iako ćete dobiti trenutni pristup vašem računu za klađenje i moći ćete uplatiti sredstva bez problema, moraćete da pokažete svoj lični dokument operaterima u jednoj od poslovnica i tako potvrdite svoj identitet i nalog na stranici. Ovo vam daje mogućnost da nastavite da plaćate i podižete novac bez ikakvih problema i koštate svoj račun na stranici bez ikakvih problema ili ograničenja.

Kako uplatiti i podići novac u AM Sport kladionici

Jedini način da uplatite sredstva preko noći na vaš račun je da uplatite direktno u jednoj od filijala kladionice. Ovo obavezuje igrače da fizički moraju da odu u kladionicu čak i ako žele da igraju onlajn. Sredstva koja želite da uplatite potrebno je ponijeti sa sobom i pokazati dokument sa slikom, radi ovjere.

Kada je u pitanju povlačenje sredstava sa računa, stvar je ista. Na web stranici kladionice potrebno je najaviti podizanje novca, iznos, kao i željenu ekspozituru u kojoj će se transakcija izvršiti. Pored toga, potrebno je naznačiti i datum kada želite da realizujete ovu transakciju i povučete sredstva.

Ovo je svakako otežavajuća okolnost za igrače i donosi im obavezu posjete nekoj od kladionica, a jedina stvar koja je na neki način prednost za igrače je to što je mreža poslovnica raširena širom Bosne i Hercegovine i novac možete podići u preko 50 njih.

VISA logo
neteller logo
Skrill logo
paysafecard logo

Bonusi u AM Sport kladionici

Nismo uspjeli pronaći klasične bonuse dobrodošlice za nove igrače koji se registruju na web stranici AM Sport kladionice, niti ih kladionica jasno promoviše ili nudi.

Kladionica, s druge strane, nudi povećane koeficijente za određene parove koji su jasno naznačeni u njihovim ponudama, kao i promociju i nadoknadu za ne dobitne tikete koji imaju samo jedan propušten par, a na njima je odigrano više od 4 događaja ukupno. U zavisnosti od iznosa ukupne zahvaćene kvote, naknada se povećava, a maksimum može biti čak 100 puta veći od odigranog uloga, ako su kvote veće od 2000.

Veliki izbor opcija za klađenje

AM kladionica nudi mnoštvo različitih opcija na koje se igrači mogu kladiti. AM sport ponuda nudi mnoge zanimljive mogućnosti klađenja, posebno za one malo iskusnije kladionice koji znaju šta traže i obično se ne zadovoljavaju jednostavnim opkladama na pobjednika događaja.

Postoji veliki izbor tržišta za svaki pojedinačni događaj koji se nudi u AM sportskoj kladionici, a posebno kada su u pitanju popularni sportovi kao što su fudbal, košarka, tenis i slično. Gotovo je nemoguće nabrojati sve opcije za klađenje koje postoje u kladionici AM sport – Astra Sport, pogotovo jer su one veoma različite za svaki od sportova. Igračima iz Bosne i Hercegovine neke od najatraktivnijih i najzanimljivijih opcija svakako su: dvoznaci, broj pogodaka na meču, kombinacije ishoda i broja pogodaka, hendikepi, broj kartona, faulova, kornera i sl, par-nepar i puno drugih.

Pregled listića i parova na koje želite da se opkladite uvijek su prikazani na desnoj strani stranice, tako da stalno imate pregled odabranih događaja i kvota. Možete odigrati single - pojedinačne događaje, kombinaciju ishoda nekoliko različitih događaja ili različite sisteme.

Sportovi za klađenje na AM Sport kladionici

AM kladionica pokriva solidan spektar različitih sportova za klađenje. Igrači iz BiH najradije igraju fudbalske utakmice, a kladionica Astra pokriva sve veće fudbalske lige i takmičenja, a dobro pokriva i košarku i tenis. Za većinu igrača ovo će biti više nego dovoljno, ali AM - Astra sportska kladionica nudi mnogo više. Tu su i rukomet, odbojka, hokej.

Sve u svemu, među najpopularnijim sportovima, igrači mogu pronaći ono što traže u ovoj kladionici. Za iskusnije kladioničare ovo je važno jer svoje igre često pronalaze u manje popularnim sportovima.

Klađenje uživo

AM kladionica takođe nudi opciju klađenja uživo. Naravno, zastupljene su utakmice iz svih najpopularnijih sportova koje pokriva kladionica, a platforma za klađenje uživo, moramo priznati, zaista izgleda iznenađujuće dobro i kvalitetno odrađeno. Jasna je i brza, uvijek praćena statistikom i dobrim grafičkim rješenjima koja pomažu igračima da izaberu i isprate svoje opklade. Postoje statistike uživo i grafikoni koji prikazuju trenutne događaje na utakmicama, sa zaista više nego dovoljno opcija za klađenje.

Na stranici nema direktnih prijenosa događaja, ali se operater zaista pobrinuo da igrači gotovo i ne primjete da im to nedostaje.


AM Sport mobilno klađenje

Mobilno klađenje je još jedna velika prednost online klađenja. Zahvaljujući tome, možete se kladiti kad god želite i imati pristup svojim opkladama u bilo koje vrijeme. Naravno, AM kladionica nudi opcije klađenja na mobilnim uređajima, što je još jedan razlog zašto mnogi igrači biraju ovu kladionicu.

AM sportska kladionica nudi pojedinačne aplikacije za Android i iOS uređaje koje možete preuzeti i instalirati na svoj telefon ili tablet. Aplikacija je kvalitetna, jednostavna i korisna, a QR kod sa prečicom za instalaciju možete pronaći na web stranici kladionice.

Naravno, postoji i mogućnost klađenja sa svog mobilnog telefona putem web stranice. U tom slučaju nećete morati da instalirate nikakav dodatni softver. Možete jednostavno pristupiti stranici sa svog telefona i postaviti željene opklade. Mobilna stranica ima manje-više sve funkcionalnosti koje se nalaze u aplikacijama, pa je dobra alternativa.


Dizajn i funkcionalnost – Jednostavno i lako

Na stranici za klađenje AM Sport bet raspored je napravljen na logičan način, tako da nećete imati problema sa navigacijom. Od registracije, uplata, do pronalaženja utakmica na koje želite da se kladite, osmišljeno je tako da se možete kladiti bez ikakvih problema čak i ako nemate iskustva sa online klađenjem.

Vaš listić se automatski generira čim odaberete prvi par na koji želite da se kladite i ostaje vidljiv na stranici. Nakon toga, imat ćete potpunu kontrolu nad opkladama koje želite dodati ili ukloniti. Kvote se automatski množe i uvijek imate uvid u ukupne koeficijente svoje opklade, što čini korištenje stranice još lakšim bez obzira na individualno iskustvo.


Korisnička podrška i kontakt

Web stranica kladionice AM Sport postavila je obrazac za kontakt sa korisničkom službom od strane igrača, koji možete koristiti da pomognete ili riješite sve nedoumice. Potrebno je navesti ime i prezime, broj telefona i e-mail adresu, kao i poruku ili pitanje koje želite da postavite.

Ne postoje drugi oblici komunikacije koji se nude sa operaterima ove kladionice na internet stranici.

Informacije o kompaniji
Naziv AM kladionica d.o.o.
Adresa Milana Karanovića 21, 78000 Banja Luka
Osnovan 2009
Licenca BiH, Ministarstvo Finansija
Telefon +387 051 218 340
E-mail [email protected]
Kontakt forma Da
Chat uživo Nema

Zaključak: Jedna od najboljih lokalnih kladionica u BiH

AM kladionica je online kladionica koja svojim igračima nudi dovoljno opcija za razne opklade. Korisnici iz BiH već više od 10 godina prepoznaju ovaj brend, što je za većinu igrača jedna od najvažnijih stavki. Web stranica je jednostavna za korištenje i pregledna.

Ako uživate u klađenju uživo, ova stranica nudi zaista solidan broj različitih sportova i tržišta. Ovo je možda najbolji segment ove kladionice, sa odličnom aplikacijom. Sve u svemu, AM Sport kladionica je odlično prošla našu reviziju i možemo je preporučiti kao sigurnu opciju za sve igrače, a poželjeti im samo da prošire ponudu i opcije za uplatu i podizanje novca u bliskoj budućnosti.

Često postavljana pitanja

Da, AM Sport - Astra kladionica je licencirana u Bosni i Hercegovini u Rješenju Ministarstva Finansija. Ova licenca je dobar pokazatelj da se radi o ozbiljnoj sportskoj kladionici koja garantuje visok nivo sigurnosti i isplatu svih legitimnih dobitaka, a regulisana je domaćim zakonodavstvom, te nema sumnje u rješavanje nekih mogućih sporova.
Sportska kladionica AMSport podržava uplatu i povlačenje novca direktno u poslovnicama kladionice. Što se tiče Bosne i Hercegovine, možete pronaći njena predstavništva u svim većim mjestima i gradovima.
AM Kladionica omogućava klađenje putem mobilnih uređaja kao što su Android i Apple pametni telefoni. Pristup sajtu za klađenje putem vašeg telefona je jednostavan i imaćete sve opcije za klađenje, uplatu i podizanje novca, kao i na desktop verziji sajta. Postoji i aplikacija za oba najveća operativna sistema.
Više preporučenih kladionica
open
Top